Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Búgásnak semmi köze az állapothoz vagy áramellátáshoz. Főleg kéttányéros merevlemezeknél észlelhető, ezeket ugyanis nem egyszerű gyárilag tökéletesre centírozni, így forgás közben "bebúg". 7200-es fordulaton főleg.
Ettől még akámeddig működhet hibátlanul, valószínűleg garanciába sem fogják kicserélni, vagy nem tudom, meg kellene kérdezni.
Nekem is vannak ilyen vinyóim, csak engem nem zavar, mert egy fal választ el a géptől. (Nem díjazom a monoton zajt, ezért falátfúrás módszerével hárítottam.) Egyébként ez a búgás igen makacs dolog, minden átveszi, berezonál tőle, amivel csak érintkezik. Vastag szivacsalátéttel vagy rugalmas felfüggesztéssel lehet esetleg szabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest