Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Dinamikus lemezt mióta nem látja az XP/Vista? Érdekes is lenne, nem ez a gond szerintem.
Előfordul ilyen kellemetlenség, hogy az XP valamiért hibásnak nyilvánít egy meghajtót, még jól bele is firkál valamit, amitől formázatlan meghajtóként jelenik meg, utána egyetlen lehetőségként csak a formázást felkínálva. Ha ugyan erről van szó itt is.
Egy időben próbáltam alaposan utánanézni a dolognak, de hazai és külföldi, sőt MS közeli helyeken sem láttam senkitől más megoldást erre, mint adatmentő program alkalmazását (GDB, Easy Recovery stb.) utána format.
Hogy a Windows miért "int be" egy meghajtónak, miért hibásodik meg a fájlrendszer, annak sok oka lehet, bizonyára hibázik a hardver. Hogy melyik része, azt kell valahogy kitalálni. Stabil, megbízható vasat kell összerakni, akkor szerintem nem lesz ilyen gond. Adatok legalább két példányban való tartása egyébként is értelemszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen routert?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest