Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem tudom, de kiírta Acronis h melyik fájlban volt a szektorhiba, vagyis HD Sentinel szerint "gyenge szektor", és mikor meglestem a fájlt (történetesen pótolhatatlan jpg kép volt), fele kép fekete, meg volt h egész kép elveszett. Szóval homi volt a WD, én meg hülye, h nem teszteltem használat előtt.
(#7447) priti:
Ha leformázod a vinyót teljes formázással, akkor már az elején kijönnek a lemezfelület hibái (ha vannak) és nem a később rátett adatod veszik el, hanem alapból megtalálja azt a homi részt a lemezen, ami annyira homi volt, hogy már besült. Szal ilyenkor már a 3 napos cseregaranciával visszaviheted és nem kell 30 napot várni rá, hogy kicseréljék, mert ennyi idő van a javításra, ami vinyó téren nem kifizetődő és inkább adnak egy újat, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest