Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
Hello mindenki!
Vettem pár hete egy Samsung HM160HC pata notebook vinyót. A problémám az vele, hogy mikor leáll hangosat "kattan". A gép használata közben is leáll, mert ugye notebookról van szó. Logikát nem vettem benne észre, de van, hogy 1percben akár többször is. Elég idegesítő ez a hang. A noti biosában beállítottam egy Performance opciót, a csendes helyett, de semmivel sem lett jobb. Előző vinyómnak nem volt ilyen gondja. Egyébként jól működik...látszólag

És a kezdetektől ilyen hangja van. Először gondoltam, hogy vissza viszem, de utána belenyugodtam, hogy ez ilyen, de most már kezd idegesítő lenni.
Pár tesztől a kép
A kérdésem az lenne, hogy normális ennél a merevlemeznél a hangos "kattanás" leálláskor, vagy sem? Ha nem akkor milyen indokkal vigyem vissza?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest