- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Windows XP-t használok és Sata 2-es hdd-ket, az eseménynaplóban ilyen hibabejegyzéseket találok, FDISK ezen belül: (Forrás: Fdisk, Kategória:lemez Típus:figyelmeztetés, Eseményazonosító 57,) ez alatt az ablakban ilyen szöveggel, hogy,A rendszer nem tudta az átviteli naplóba vinni az adatokat. Lehet, hogy sérülés történhet. Mindíg windows indításakor kerül bele az eseménynaplóba, és teljesen véletlenszerűen! van, hogy csak 1 db de sokszor 5-6 ilyen hibát is bejegyez egymás alás!
Amikkel én próbálkoztam:
1: futtattam a windows FDISK-et hiba 0
2: Futtattam a hdd-gyártó saját dos-os diagnosztizáló programját, hiba 0
3: Lecseréltem a sata kábeleket
4: Eladtam 2hdd-met vettem egy újat, hátha ez a gond, (nem jött be)
5: sokszor újrahúztam az xp-t kipróbáltam windows szabvány ide driverekkel, és az nvidia driverekkel, semmi külömbség!Tehát most úgy vagyok, hogy egyáltalán nem tudom mi okozhatja ezt! Van egy teljesen új hdd-m, egy szűz rendszerrel és a jelenség véletlenszerűen meg-meg jelenik!
Remélem tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest