Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
A következő történt. Létrehoztam (csak vásárolt cuccokból, nem értek forrasztás szintjén az elektronikához) egy 12 voltos usb portot univerzális adapterrel, ami 1 amperes. (voltmérő 11.6 voltot mért)
Erre a portra kötöttem egy usb3-as (A male - micro B male) kábelt, ami egy 2.5-es hddkhez való usb-sata átalakítóba torkollott, majd ezt rákötöttem egy 3.5-es hddre, gondolván, hogy így elég lesz neki a 12 volt.
Eredmény: sercegés majd égett szag. (füst nem volt)
Azaz sejtésem szerint valamiért túláramot kapott. Elvileg minden ép maradt, a hddt kivéve. A hddn külsérelmi nyom nem látható.A kérdések:
Lehet ezt a hddt még valamire használni? Gondolom a tányérokról tökéletesen olvasható LENNE az adat, ha az elektronika nem sült volna meg. Szokott ilyeneket valaki használni vagy tesztelni stb..?
Természetesen a rendes 12 voltra sincs se kép, se hang nyilvánvalóan.
Az adatokra nincs szükségem, csak egy "állapotfelmérésre" lennék kíváncsi, viszont a cégek már a bevizsgálásért is túl nagy összegeket kérnek, ezért nekem nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! Bontatlan Apacer AS350 Panther 2.5 1TB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest