- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
wednesday #47559 üzenetére
Nem ismeretlen jelenség ez a Windowsban és ilyenkor jellemzően csak azt írja ki, hogy valami használja az eszközt. De, hogy pontosan mi, azt már nem és annak bezárására sem ad lehetőséget. Ilyenkor célszerű várni X percet, hátha utána már engedi a leválasztást. Ha nem, akkor az OS leállítása / újraindítása, vagy a hardveres leválasztás (pl. USB-kábel kihúzása) marad. De az utóbbi nem feltétlen javasolt, amiről a téma topikjában volt szó.
Abban egyébként jó a Windows, hogy van rá egy rakás külső program, többek között az ilyen problémák megoldására is. Az ingyenes Unlocker is akár opció lehet, bár annál figyelni kell erre. De hasonló free szoftver az IObit Unlocker és a LockHunter is. Viszont igazán jó és átfogó megoldást inkább a komolyabb programok kínálnak, mint pl. az USB Safely Remove és a Zentimo. Ezeknél szintén van lehetőség a meghajtót zároló folyamatok feloldására. Viszont ezek fizetősek, de 30 napig mindkettőnél tesztelhető a próbaverzió.
-
King Unique
titán
válasz
pataslogeza #47560 üzenetére
Az tényleg nem sok, mondhatni "semmi". Viszont ehhez képest az indulások / leállások száma jól megszaladt. Ha utóbbi a jövőben is ennyire intenzíven növekszik, illetve számottevően nagyobb értékeket produkál, akkor viszont érdemes lehet tiltani. A programban használható ehhez a lemezek leállásának akadályozása opció, ahol a drive sorszámát kell megadni, ami esetedben a screenshot alapján a 2-es. Valamint a program regisztrált változatában az APM átállítása is opció lehet. Ezen beállítások egyébként a fejparkolást is mérséklik.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
King Unique #47557 üzenetére
-
wednesday
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam Egy 1TB-os WD My Passportot. Az USB-ről nem tudom leválasztani sehogyan sem, mert elvileg még valami program használja. De nem látom, hogy bármi is használná. A vírusírtót is kilőttem.
Feltettem a WD Quick View-et, hogy majd azzal biztosan le tudom választani...hát nem. E szerint is még használatban van az eszköz. Mit keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest