Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Partíciókezelésben kérnék egy kis helpet!
Adott egy 1 TB-os HDD az alábbi felosztással:
A probléma röviden, hogy a G:, 150 GB-os szabad terület és a D: partíciókat szeretném összevonni a lehető legfájdalommentesebben.
A helyzet sajnos Dual Boottal van bonyolítva.Azért leírom, hogy mi van az egyes partíciókon:
F: Egy (néha még haszálatban lévő) Windows 7 "C: partíciója", boot, page file...
G: Elvileg csak adat van rajta. Bár régen volt rajta backup, page file... Igazából nem értem, miért "elsődleges partíció".
D: Csak adat.
C: Erre pedig egy Windows 10 van feltelepítve, jelenleg is ezt használom. A Win 7 és a Win 10 telepítése között kb. 6 év telt el, azért ilyen kesze-kusza...Bár gondolom, kitaláltátok, de a Windows programjával nem jártam sikerrel. Az nem engedi hozzácsapni a szabad területet a G:-hez. Egy kicsit utánaolvastam, és elvileg ha sima logikai partíció lenne, akkor hozzá tudnám csatolni, de így nem. Szóval talán egy elsődleges -> logikai konverzió is megoldást nyújthatna, de erről csak olyat olvastam, ami törli az adatokat, azt meg nem szeretném. Mentést sem tudok csinálni kb. 0,5 TB-nyi adatról, úgyhogy valami biztonságos megoldás érdekelne!
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hardcore café
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest