- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
„Tedd át a második lemezre a pagefile-t és állítsd be, hogy 1perc inaktivitás után lekapcsoljanak a merevlemezek” mondatodat:
1. A jobban melegedő lemez a rendszer lemez, C: és D: partíciókra osztva. A D: partíciónak eddig nem volt lapozó fájlja, ezt „létrehoztam” automatikus virtuális memória mérettel. Gőzöm s nincs mi köze ennek a lemez melegedéshez, de az nem is fontos, ha működik. Erre gondoltál a fenti mondatodban?
2. Jól gondolom, hogy az 1 perc utáni lekapcsolást csak az összes merevlemezre lehet beállítani? Ezt megtettem.Ház hűtőventillátort illetően kissé „zavarban vagyok” az óriási választék miatt. Ahogy látom a gépház elejébe ventillátort rakni nem túl kényelmes dolog lesz, de azt persze megértem, hogy leghatékonyabb lenne a lemezek hűtésére (ennek, gondolom, amúgy befelé kell fújni, közvetlenül a HDD-kre, ugye?).
A gépház hátsó lemezre, befelé fújó, ventillátorból feltehetően alig fog „jutni valami” a HDD-knek. Feltételezem, ezért előre javasolod tenni.Ja, ventillátort illetően: ezeket méretet illetően az átmérőt adjak meg. Azt nem találtam sehol, hogy a csavarok távolsága hol szerepel a speckójukban. Vagy az átmérő és csavarok helyzete között egyértelmű összefüggés van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest