- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! A HDD Sentinel mennyire pontosan tudja megsaccolni a merevlemez szabad/foglalt Mb-ok mennyiségét?
Azért kérdem, mert a Win7-em egy 100Gb-os partíción van, pár programmal együtt, egy játék. Lefuttattam a CCleanert minden kipipálva, rég volt tisztítás ráfért. Mikor kész volt 50,0Gb szabad helyet írt ki. Közbe képeket válogattam másik partíción, párszor rápillantottam a facebookra, meg egy weblapon legörgettem párat ennyi volt a tevékenységem, és közbe néztem hogy egyre kevesebb a szabad hely, nemrég azt írta 48,8Gb. Nem sokkal később 49,0Gb most pár perccel később 48,7Gb-ot mutat.
Szóval ez lehet a Sentinel saccolásából? Esetleg valahol hiba van a gépezetben? 1Gb-ot csak úgy pár perc netezéstől még nem eshet a szabad hely. (letöltés nem megy)
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest