Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  liksoft

üzenetére liksoft

üzenetéreSzia! Itt kezdődik a téma. [link] 
 Sajnos nem sok időm van ezzel foglalkozni, de amint tudtam megcsináltam az eddig javasoltakat.
 Az érintkezőket megpucolgattam mindenhol, levettem a nyákot is és ott is megtakarítgattam, ahogy javasolták a kollégák itt a topicban.A letöltős gépemben AMD chipset van 6Gbti/s SATA csatikkal, ez egy kb 2 hónapos alaplap, ebben kezdett el kattogni úgy, hogy kb 2 hónapja megy a gépben gond nélkül. A nagy gépemben nvidia chipset van itt csak 3Gbit/s amit tud a SATA. Letöltöttem a firmware-t, de még az update-ig nem jutottam el, ugyanis még nem sikerült olyan boot lemezt fabrikálnom, amivel alá tudok a nagy gépemnek bootolni és le tudom futtatni a firmware exe programját. Innen leszedtem a firmware-t [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő