- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Remélem, jó helyre tetszem fel a kérdésemet és segíteni is tudtok!
Az előzményeket kihagyom, félek, így is hosszú lesz!
A lényeg, hogy van egy Asus notebookom, amihez vettem egy usb 3.0-ás Samsung M3 Portable külső hdd-t.
Akár a 3.0, akár a 2.0-ás porthoz csatlakoztatom mindig kiírja, hogy az eszköz menne gyorsabban.
Sok mindent próbáltam, új drivert, stb. Az Asus ügyfélszolgálata végül a FixDirect-hez küldött. Ott ma a következőt mondták:
az általuk csatlakoztatott pendrive nem írta ki, hogy tudna gyorsabban menni és a sebesség pedig megfelelő (sztem egy nem túl nagy fájlt másolt 270 majd 160 MB/sec sebességgel, a hdd-re én 40000 kbyte/sec-kel otthon + nem igaz, amikor másodszor csatlakoztattam, akkor igenis kiírta, hogy tudna gyorsabban menni...).
Megnézte a notebookom hdd-jét hdsentinellel, ami 81%-ot mutatott, ez alapján azt mondta, hogy az okozhatja a lassabb sebességet (akkor a pendrive-nál miért nem?).
Új merevlemezt javasolt. Ha azután sem megy, akkor windows 10-et.
A device managerben csak high-speed található az advanced fül alatt. Az igaz, hogy a két Intel 3.0-ásként jelölt részen (extensible host controller és root hub) nincs advanced fül... Összesen 2 usb csatlakozóm van, a device managerben 10 tétel, ebből a fenti 2 van usb 3.0-val jelölve.A 81% tényleg olyan rossz?
Ettől függetlenül ez lehet oka annak, hogy nem megy az usb 3.0?
A fent leírtakra mit javasolnátok?Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Robotporszívók
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest