- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali
teganp vettem egy samsung HD501LJ típusu winchestert de úgy nézz ki h meghal vagy megfog
és ebben kéne egy kis help!
Ma gamelek Carbonal egyszer csak megfagy minden mondom akko restart nah ott is má érdekes dolgok voltak nagy nehez sikerült detektálni a meghajtókat erre amiko betölt a windóz nagyba kattog vmi mint állat és a windóz is megvan fagyva mondom legyalulom a winyót felrakok mindent újra fel is raktam most jó minden de azt letöltöm egy drivert és amiko választom mentési helyet megen kattanás de most tovább ment mondom leszedem hdsentinelt megnézem mit mutat és elszomorító a helyzet:
Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 1287 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 4 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Azonnali merevlemez csere szükséges.Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Először amielőtt nem néztem arra gondoltam mondom biztos a maxtor de nem
Ezt cserélik gariban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest