- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Másodjára jön elő egy hülye hiba nálam, elmondom részletesen, hogy mi a helyzet, mert ilyennel még nem találkoztam:
A HDD ikonok megváltoztak ilyen hülye fehér papírlapra (kép).
Előző számítógépemen (teljesen más hardver) is feltűnt ez a jelenség, azon egy win7 msdnaa professional 64 bit volt. Most új PC-m van, csak az SSD-t és egy 500GB-os HDD-t hagytam meg a régi konfigból. Az új gépen Windows 8.1 ultimate van, ugyanúgy msdnaa licenc.
Az előző rendszeremen nem tudom mikor jött ki a probléma, a mostanin most jött ki, ezért is gondoltam, hogy most rögtön írok.
Előző és mostani rendszeren is volt/van egy program, a PC auto shutdown, amit filmezéskor szoktam arra használni, hogy kiszámolom mikor van vége a filmnek, beállítom hogy akkor kapcsolja ki a gépemet. Ez néha balszerencséhez vezet, ugyanis úgy szoktam beállítani, hogy naponta hajtsa végre a leállítást így ha nem vigyázok, akkor kikapcsolja a gépet mikor használom is.
A mostani rendszerrel azt történt, hogy a kamerám memkártyáját formáztam épp lassú formázással és kimentem kajáért. Mikor visszajöttem tutira nem végzett a formázással, viszont a gép leállt auto shutdown-al. Bekapcsoltam a gépet és a fenti kép fogadott: megváltozott a HDD ikon minden belső HDD-n.
Valaki tudja, hogy hogyan állítom vissza a régire? Jöhetnek regedit tippek is, de próbáltam guglizni nem sok sikerrel. Érdekelne hogy mi váltja ki az ilyet, valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest