Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
válasz
liksoft #26761 üzenetére
Windows 8 Release Preview 64bit
Ez eddig kezelte usb-vel szépen másoltam róla meg minden akkor pár óránként volt ilyen lecsatolás, de msot mielőtt kivettem valami miatt már pár másodpercenként volt. De ez már a múlt, úgyhogy mostantól a gépben lesz, csak egyenlőre megpróbálom megmenteni az adatokat, de utána ha rakok rá valamit vajon megint leformázza? Én az alaplapra gyanakszom, mert annak nincs sehova se írva, hogy kezeli, és ebből a lapból van egy r2.0ás verzió, na ott már van olyan, hogy tud bootolni 2tb-nál nagyobb hdd-ről. Bár elvileg így se kéne leformázni, bár elég olcsó lap, 15k-s.szerk: most a diskinternals partition recoveryvel próbálom beolvastatni. Eddig kicsit több mint 30 ezer fájlt talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Automobilista 2
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Opera böngésző
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest