Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wikings2

őstag

Szevasztok!
    Adott egy 20gb os winchester 99%- os kondícióval (1 hibás szektor sentinel szeirint) 1243 as indulás/leállás mérővel és 182 napos működési idővel.

A Winchesterre felraktam xp sp3 at ami teljesen korrektül működött a tegnapi nap folyamán (13 ra végeztem a telepítéssel 18 ig futott)
    A mai nap reggel viszont bekapcsolván a gépet egy aranyos javítási program várt amely sehogy sem tudta azonosítani hogy mi a hiba ezért megkért hogy húzzak le minden újonnan bekötött perifériát stb.... (szokásos marhaságok) (A bios látja a winchestert és az adatokat is felismerte a rendszer-visszaállító program a winchesteren)

Most újra raktam Win7-el ami korrektül fut rajta (most is erről írok), de még az első indítás óta nem volt újraindítva.
    Mi okozhatja ezt a hibát hogy fut teljesen rendesen rajta mind két rendszer, de az első leállítás után nem képes felállni?
    (Annyit megjegyeznék, hogy amikor kaptam volt rajta win 98 és lemezolvasási hiba miatt nem volt képes felállni a rendszer. Az újratelepítés után amikor már az XP nem akart felállni néha a javító rendszer indult el néha pedig megint megkaptam a lemezolvasási hiba ctrl+alt+del to restart hibaüzenetet)
    Köszi előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák