- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightquest
csendes tag
Sziasztok!
Nem is tudom, jó helyre írok-e, de megpróbálom.
Szóval az történt, hogy egyszer csak nézem az egyik partícióm és minden könyvtárban csak zagyvaság volt, teljesen össze-vissza karatkerekből álló fájlok, könyvtárak. A chkdsk kijavítja ezt a hibát, de ugye utána beazonosítani, hogy melyik .chk micsoda, az szinte képtelenség, meg szerintem nem is sikerül neki mindig jól a feladata. Ez ugyan már megtörtént régebben is velem (de ugyanezzel a vincsivel), csak akkor mivel gépbővítés során bénáztam kicsit a tápellátással, azt hittem, az volt a baj, de most semmi ilyen nem volt, talán csak az a közös, hogy Windows XP javító telepítés történt akkor is és most is (ezért nem tudom, nem-e szoftverhiba ez). Aztán láttam, hogy a többi partíciómon is történt némi kár, de nem vészes, viszont összesen így is sok-sok giga veszett (talán csak majdnem) kárba.
1. Mi lehet ez, mi okozhatja és mit tehetek ellene, hogy többször ne forduljon elő?
2. Még nem engedtem mindenhol a chkdsk-nak, hogy fájllá konvertálja az elveszett cuccokat, létezik olyan progi, ami jobban végzi a dolgát? (Egy részénél meg azért engedtem, mert azt hittem, ez nem megint ugyanaz a hiba.)
3. Tudtok olyan programot, amivel a chk-kból a lehető legtöbb infót vissza lehet nyerni? (Lehetőleg ne kelljen érte fizetni mindenképpen.)
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest