Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
antivirtuoz #25100 üzenetére
Ha át lett helyezve,akkor ott van egy kis bibi...gyenge,v hibás szektorok lehetnek vsz,de tartalék területen nem zavarnak sok vizet,ill.amíg újabb hibát nem jelez,nem lesznek újabb hibás szektorok,addig elvileg "elmegy",de azért biztos,ami biztos, fontos cuccokat le/át kéne menteni vhova,nehogy később meglepetés érjen.
Amúgy szerintem HD Sentinelt tedd fel,az bővebb,részletesebb tajékoztatást (részletes hibaleírás,kondíció %) ad.
azért nem én vagyok itt a szaki,csak mivel eddig más nem,ezért válaszoltam én,de majd kiigazítanak,ha kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest