- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
antivirtuoz #25100 üzenetére
Ha át lett helyezve,akkor ott van egy kis bibi...gyenge,v hibás szektorok lehetnek vsz,de tartalék területen nem zavarnak sok vizet,ill.amíg újabb hibát nem jelez,nem lesznek újabb hibás szektorok,addig elvileg "elmegy",de azért biztos,ami biztos, fontos cuccokat le/át kéne menteni vhova,nehogy később meglepetés érjen.
Amúgy szerintem HD Sentinelt tedd fel,az bővebb,részletesebb tajékoztatást (részletes hibaleírás,kondíció %) ad.
azért nem én vagyok itt a szaki,csak mivel eddig más nem,ezért válaszoltam én,de majd kiigazítanak,ha kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged