- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizoli
tag
Üdv!
Remélem jó helyre írom, ha nem akkor elnézést kérek.
Bevallom, nem olvastam el az egészet, mert már nagyon ideges vagyok.
Volna egy problémám ami kb 2 napja jött elő. Alig volt szabad hely a winyón így csináltam 20-on valahány GB-ot, ezzel semmi gond nem volt, de egyszer csak felugró ablak jelzi win7 alatt hogy a D: meghajtón nincs elég szabad terültet, megnéztem és tényleg valamiért csak pár 100 Kb volt szabad. Tegnap megint csináltam 38 GB szabad helyet, de ezzel is az történt. Ma 6 GB-ot amit csináltam az még megvan, de a lényeg: hogyan tudnám az eltűnt helyet visszahozni?
Amit tudok: nem töltöttem le annyi, se klienssel, se játék által. Át lett nézve 2 vírusirtóval is (AVG és Avast) és egyik se talált semmit. Töredezettség mentesítés is volt. CCleaner és Ashampo Win optimizert is végigfuttattam. Hard Disk Sentinel-el is át lett nézve és az se találta rossznak. Magában a mappa méretekben valamint a változtatásaiknak a dátumán változást nem észleltem.
Rendszer visszaállítás nem lehetséges, mert csak tegnap délig lehet, és az nem jó.
(Nem tudom lényeges-e, de ha igen akkor azért ezt is leírom: Maga a winyó az egy WD 500GB-os, 2 partícióra van felosztva, és csak az egyiknél produkálja.)Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék,
Valamint a válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Egy óra, két rendszer
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest