Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizoli
tag
Üdv!
Remélem jó helyre írom, ha nem akkor elnézést kérek.
Bevallom, nem olvastam el az egészet, mert már nagyon ideges vagyok.
Volna egy problémám ami kb 2 napja jött elő. Alig volt szabad hely a winyón így csináltam 20-on valahány GB-ot, ezzel semmi gond nem volt, de egyszer csak felugró ablak jelzi win7 alatt hogy a D: meghajtón nincs elég szabad terültet, megnéztem és tényleg valamiért csak pár 100 Kb volt szabad. Tegnap megint csináltam 38 GB szabad helyet, de ezzel is az történt. Ma 6 GB-ot amit csináltam az még megvan, de a lényeg: hogyan tudnám az eltűnt helyet visszahozni?
Amit tudok: nem töltöttem le annyi, se klienssel, se játék által. Át lett nézve 2 vírusirtóval is (AVG és Avast) és egyik se talált semmit. Töredezettség mentesítés is volt. CCleaner és Ashampo Win optimizert is végigfuttattam. Hard Disk Sentinel-el is át lett nézve és az se találta rossznak. Magában a mappa méretekben valamint a változtatásaiknak a dátumán változást nem észleltem.
Rendszer visszaállítás nem lehetséges, mert csak tegnap délig lehet, és az nem jó.
(Nem tudom lényeges-e, de ha igen akkor azért ezt is leírom: Maga a winyó az egy WD 500GB-os, 2 partícióra van felosztva, és csak az egyiknél produkálja.)Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék,
Valamint a válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő