Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz liksoft #24720 üzenetére

Amikor elkezdtem piszkálni a HDD-t a megvásárlása napján este, a HDD Sentinel szerint ment összesen 9 órát. Gondolod, hogy valakinek így is a személyes adatai lehetnek rajta? Szerintem nem. De, hogy őszinte legyek nem is érdekel! Nyilván csak a saját károm lebeg most szemem előtt :-( Az eladó elérhetetlen... persze a címe megvan, de közben megnéztem az nekem az ország másik vége! 482 km! Ha üzemanyagot + matricát összeadom, kijön egy olyan összeg, amit eddig ráköltöttem erre a sz@rra, ráadásul annyiért már vehetek egy másikat.
    Amennyire csak tőlem telt én mindent kipróbáltam, ami neten fellelhető volt, egyik sem vált be... viszont láttam egy kis eszközt kemény 6 dollárba kerül, amivel tudom piszkálni a vinyót. Ez azért nem az a technológiai igény, amiért a HDD árát vagy annak a többszörösét el kellene kérni, főleg, hogy az adatok törölhetők.

Igen értem... a 6 dolláros eszköz mellé 15-20 év tapasztalata sem árt, amit meg kell fizetni. Ezt meg is tenném, ha érdekelne mi van rajta. Engem csak a vas érdekel, meg persze a károm :-/

Új hozzászólás Aktív témák