Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bári
tag
Helló!
Sürgős segítség kellene. A Win XP már megint ''szarakodott''. Azaz a mobil rack-et csatlakoztatva néztem a filmet, majd bezárva a WMP-t zenét akartam hallgatni. Ez a mobil rack-en egy külön zene meghajtón található. Erre kifagyott a rendszer, azaz a sajátgép ''nem válaszolt''. Semmi gond ilyenkor újraindul és nincs gond. Ekkor még látta a partíció tartamát és hosszas unszolás után képes volt megynitni a partíciót, de csak a fő mappáig jutottam. Újraindítás után viszont elveszett a meghajtó. Eredeti Zene neve Helyi lemezre változott és a Win kéri, hogy formázzam, mielőtt használnám. A gond az, hogy mostmár a laptopom is ugyen ezt csinálja, holott én semmilyen parancsot nem adtam ki a lemez formázására. Most elveszett a jó 15 GB-nyi zeném? Ugye nem? Hogyan tudnám visszahozni a sírból az egészet? A fájlok szerintem még tutira rajta vannak, mert az egészet nem formázhatta, ugyanis ahhoz a múltkor jó 5-6 perc kellett. Annyi ideje most nem volt a gépnek. Nit tehetnék?
Kérlek segítsen valaki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest