- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bári
tag
Helló!
Sürgős segítség kellene. A Win XP már megint ''szarakodott''. Azaz a mobil rack-et csatlakoztatva néztem a filmet, majd bezárva a WMP-t zenét akartam hallgatni. Ez a mobil rack-en egy külön zene meghajtón található. Erre kifagyott a rendszer, azaz a sajátgép ''nem válaszolt''. Semmi gond ilyenkor újraindul és nincs gond. Ekkor még látta a partíció tartamát és hosszas unszolás után képes volt megynitni a partíciót, de csak a fő mappáig jutottam. Újraindítás után viszont elveszett a meghajtó. Eredeti Zene neve Helyi lemezre változott és a Win kéri, hogy formázzam, mielőtt használnám. A gond az, hogy mostmár a laptopom is ugyen ezt csinálja, holott én semmilyen parancsot nem adtam ki a lemez formázására. Most elveszett a jó 15 GB-nyi zeném? Ugye nem? Hogyan tudnám visszahozni a sírból az egészet? A fájlok szerintem még tutira rajta vannak, mert az egészet nem formázhatta, ugyanis ahhoz a múltkor jó 5-6 perc kellett. Annyi ideje most nem volt a gépnek. Nit tehetnék?
Kérlek segítsen valaki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest