Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Hello!
Hutovasarlashoz szeretnek segitseget kerni.
Nagyjabol 150 ezer forintom lenne ra es szeretnek egz megbizhato darabot. Elsodleges szempont lenne hogy alulfagyasztos legyen es minel halkabb. Eddig samsungokat nezegettem de most valahol olvastam hogy hangosak. Milyen markak johetnek szoba ebben az arkategoriaban?
Elore is koszonom a segitseget!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Hello!
En egy honapja vettem egy ilyen Samsung hutot es eddig meg vagyok elegedve vele:
[link]
Nagyon jol hut es nem nagyon van hangja. Egy honap alapjan hatarozottan ajanlott reszemrol.
Amit Te neztel meg egy-ket fokkal jobb parameterekkel rendelkezik ennel.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Hello!
Mosogatogepet keresek es erdekelne hogy ki milyen markat(vagy esetleg konkret gepet) tart jonak.
Nekem elsore a Bosch ugrik be de hatha van annal megfelelobb. Ami eleg fontos lenne hogy minel kevesebb zajjal jarjon egy mosogatas.
Nem kell olyan nagy gep csak ket fos haztartasba vasarolnam.
Arban en 150ezer fole nem szivesen mennek bar oszinten szolva nem tudom milyen arak vannak azon tul hogy atporgettem par ismertebb oldal kinalatat.
Koszonom elore is a segitseget!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Hello!
Mosogatogepet vasarolnek es szeretnek par tapasztalatot begyujteni. Mindenkepp uj es beepitheto gepet keresek (lakaskassza penzt csak ilyenekre lehet felhasznalni).
Csak ketten vagyunk ezert 8-10 teritekes keszulekben gondolkozom. (nem tudom van e ertelme nagyobbat venni)
Ami nekem nagyon fontos lenne hogy minel halkabb legyen ha ilyesmi elerheto mivel a konyha egyben van a nappalival.
Bosch markat nezegettem ugy remlik arrol jot hallottam.
A keret maximum ~300ezer forint.
Van esetleg valakinek tapasztalata BOSCH (vagy barmilyen mas ajanlott marka) mosogatogepekkel?
Elore is koszonom a segitseget!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Koszonom szepen a segitseget.
Most hogy megmertem a helyet ugy nez ki sajnos nincs meg a 60centis szellesseg ami a legtobb gephez kellene szoval sokminden kiesik. 45centisekbol joval kissebb a valasztek.
Ezeket a gepeket neztem ki szerintem ezek kozul lesz valamelyik (hacsak valakinek nincs nagyon rossz tapasztalata )
[link]
[link]
Miele gepbol nem talaltam a kereten beluli 45cm-set.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Szisztok!
Van valamilyen ajánlott konyhai robotgép az olcsóbb szegmensben? Mindenképpen olyat szeretnék ami megbirkozik a tésztadagasztás feladattal. Több helyen azt olvastam hogy az olcsó gépek nem mindig képesek erre. Az se lenne nagy gond ha nem lenne annyira hangos a gép.
Most láttam az aldis újságban 20ezerért egyet bár lehet hogy már nem lehet kapni.
50000 forintnál többet nem igazán szánnék rá. Nem használnám annyira gyakran a gépet szerintem maximum heti egyszer.
Előre is köszönöm a segítséget.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Hello!
Emag-os black friday-en elerheto most ez a konyhai robotgep. Eredetileg nem akartam 50ezer fole menni de ertettem a korabbi hozzaszolasokat ez nem rossz marka es talan megerheti megvenni:
[link]
Errol vagy hasonlorol van valakinek velemenye/tapasztalata? Akarcsak a markarol hogy milyen.
Koszonom elore is a segitseget!Youth hides the key to salvation
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest