Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz Tomi0703 #50331 üzenetére
A nővérem Samsung mosógépével szerzett tapasztalatok alapján, én következő mosogépnek éppen azt vennék.
Nagyon átgondolt a dob kialakítása, a mosópor adagoló elhelyezése, kialakítása, és könnyű tisztíthatósága.
A kezelése nem bonyolult, de rendkívül modern, és a 400-as centrifuga (ahogyan fentebb említettem) főnyeremény."Aquila non captat muscas."
-
Zeki
nagyúr
válasz Tomi0703 #50285 üzenetére
Törölheted a se...ed az 5 év Beko garival. Nálunk 2 hét után kuka lett, 3 hét könyörgés és fenyegetőzés után adtak csereutalványt amire az Auchanban adtak pénzt és a MediaMarktban vettem Elekttoluxot. Ja és ki tudja hány hét lett volna mire megjön a komplett belső. De addig is mivel 3 gyerekem van, 20 ezret hagytam ott a bubbles mosodában.
Beko legalja. -
farkas-j
őstag
Nekünk lassan három éve két Beko háztartási nagy gépünk is van. Egy Beko WMY 81483 LMB2 mosógép és egy Beko DSS28020X mosogatógép (mindegyik 5 év garis). Mindkettővel maximálisan elégedettek vagyunk! Van itt a fórumon néhány fórumtárs aki körme szakadtáig szapulja a Beko-t, mindig ugyanazt az 1-2 példát felemlegetve. Persze akivel az megtörtént annak az nagyon kellemetlen, de akiknek nulla tapasztalata van a márkával, az nem tudom mi alapján fikázza? Ha visszaolvasol a topikban, akkor pl. az AEG-re, az LG-re (vagy más márkákra) is van jócskán panasz, csak azokat valamiért nem érzik szükségét felemlegetni. Egyébként ide a fórumba leginkább tanácsot kérni és panaszkodni jönnek a hozzászólók. Olyanok nem nagyon jönnek, akiknek hibamentesen működik jó ideje a gépe aztán gondolnak egyet és mindezért megkeresik ezt a topikot és leírják. Én speciel nem savazom folyamatosan az AEG-et mint márkát, pedig a prémium AEG hűtőnk 8 év alatt 3-szor romlott el és már közel az ára harmadát fizettem ki emiatt alkatrészre és javításra.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
törölt tag
válasz Tomi0703 #50283 üzenetére
Az AEG-et választanám, több vizet használ, és a gari is rendben 4 évig, de igény szerint akár még utána is vehető hozzá 1 vagy 3 év. Samsungnál az Addwash ablak az elején többször is hibás volt, de hátha már nem lesz velük gond. Az Eco-bubble-ra meg azt mondják, hogy semmi más, csak marketing.
Nem olvastad a mai beírásokat, pl. ezt: "Bekot ne. Nálam 2 hét után elfüstölt. 3 hétre rá lett csereutalványom. Addig 20 ezret elhordtam a mosodába. A helyi szervizes le akart pattintani, hogy majd csak sokára tud kijönni, mert nincs embere."
Ha az ilyen nektek nem gond, csak akkor vedd, van itt ugyan akinek bevált, biztos szerencse dolga is, és minőségellenőrzés is, de én mégis a Samsung, AEG, LG-k közül választanék, a több víz nem gond, inkább jobb, de a 34 liter nagyon kevésnek tűnik. Azzal nem foglalkoznék, hogy 7 vagy 8 kg-ot írnak, azonos mélységű gépeknél elvileg ugyanakkora a dob mérete, és úgyis csak lazán szabad megtölteni, megtömni tilos a gépeket. Ez a WW90J5446EW/LE már például 9 kg-ot tud, azt mondják, és csendes, meg több vizet is használ, a ww80-asnál. -
Csabroncka
Topikgazda
Bekoval nem sok tapasztalat van (sajnos). Azt válaszd amire a legtöbb garanciát kapod + víz!!! - akkor ebből meg az AEG lesz a nyerő, de nézd meg a hasonló tudású Beko-t!
(#50285) Tomi0703: az a Beko nem rossz árban, esetleg keress rá árukeresős értékelésben (elég jó a vélemény).
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Gömbike
senior tag
-
kstcsk
tag
válasz Tomi0703 #22349 üzenetére
Én őt tudom ajánlani: Electrolux EMS21400S. 1 éve használjuk teljes elégedettséggel. Egy olcsó Gorenjéhez képest ég és föld minden tekintetben.
-
Bacusuz
addikt
válasz Tomi0703 #17396 üzenetére
Hali.
Nekem csak a sok fejjel adott örlő-darálóról van tőlük tapasztalatom,de az nem jó.
Nem bírta sokáig, az elejétől fogva érezni lehetett hogy nem egy világmárka,értsd ezt az anyagán, az illesztéseken, hangja olyan volt mint mikor erőlködik a motor.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik