Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• farkas-j

őstag

válasz Tomi0703 #50285 üzenetére

Nekünk lassan három éve két Beko háztartási nagy gépünk is van. Egy Beko WMY 81483 LMB2 mosógép és egy Beko DSS28020X mosogatógép (mindegyik 5 év garis). Mindkettővel maximálisan elégedettek vagyunk! Van itt a fórumon néhány fórumtárs aki körme szakadtáig szapulja a Beko-t, mindig ugyanazt az 1-2 példát felemlegetve. Persze akivel az megtörtént annak az nagyon kellemetlen, de akiknek nulla tapasztalata van a márkával, az nem tudom mi alapján fikázza? Ha visszaolvasol a topikban, akkor pl. az AEG-re, az LG-re (vagy más márkákra) is van jócskán panasz, csak azokat valamiért nem érzik szükségét felemlegetni. Egyébként ide a fórumba leginkább tanácsot kérni és panaszkodni jönnek a hozzászólók. Olyanok nem nagyon jönnek, akiknek hibamentesen működik jó ideje a gépe aztán gondolnak egyet és mindezért megkeresik ezt a topikot és leírják. Én speciel nem savazom folyamatosan az AEG-et mint márkát, pedig a prémium AEG hűtőnk 8 év alatt 3-szor romlott el és már közel az ára harmadát fizettem ki emiatt alkatrészre és javításra.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés