Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
AEG vagy Electrolux inkább. Indesitek rozsdásodnak, a miénk is (mármint a teteje). No meg a fenti két márka az egyetlen, aminél ki lehet rendesen tisztítani a mosószertartót és nem lesz undorító penészes szmötyi benne egy hónap múlva.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Én a legalapabb AEG-et néztem ki, a célnak teljesen megfelel, házhozszállítással volt 97k. És mondom, egyedül az AEG/Electrolux az, aminek rendesen tisztítható a mosószertartója. Ha az Electroluxról rosszat hallottál, akkor az AEG sem lehetne jobb, gyakorlatilag megegyezik a két márka, itt gyártják Jászberényben.
Épp ma érkezett meg az AEG 46000 mosógépem és az AEG 40340 kombi hűtőm, mindkettő a legalapabb AEG. Egyszer kell befektetni, aztán remélem nem lesz gond velük.
De most komolyan, Samsung dvd-t venni egy dolog, de mosógépet, háááát... Electroluxot inkább. Indesitet ne, rozsdásodik a teteje és büdös a mosószertartója, Fagornak szintén. Ezeket használtam eddig. Ja és nem csak nálam volt szmötyis-penészes a mosószertartója egyiknek sem... Bár igaz, ezek mind felültöltősek voltak, az elöltöltős nem tudom, hogy viselkedik.
Egyiket Media Markt hozta, meglepő módon semmi gond nem volt velük, és fel is hozták. Az Electroparkkal meg folyamatosan elégedett vagyok, még ide is szólnak, hogy mikor jönnek (ellentétben az MM-mel, akik "hát, 9-17 óráig...").
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Zeki
nagyúr
-
Elemental
addikt
-
Sinkapeter
tag
Én egyszer már szerintem itt is leírtam a kalandunkat 6 év alatt a 3 mosógéppel, és a mostanival sem vagyok elégedett teljesen, ráadásul úgy hogy az eddigi kettő árát eddig mindig visszakaptam, és tettem egy kicsit a következőhöz, így most a 170 000 Ft-os kategóriánál tartunk. Visszanézve az a tanács volt a legjobb, hogy azt kell megvenni, amire a leghosszabb garancia van. Sajnos felültöltősnél nincs túlzottan nagy választék a gyártók között.
-
Castell
aktív tag
A Whirlpool gépek elég jók felültöltős kategóriában. Pl. van egy régi klasszikusok az AWE 50510, évek óta szerintem egy bevált, "puritán darab."(Nincs 6. érzék, kijelző). Nagyszerűen mos, a ruhák a mai napig illatosak és a beljese sem büdös. Nekünk 3 éve van meg és naponta kb. 2x mosunk vele. Szóval kapja rendesen az ívet. Némi festék hólyagosodás már van, de nagyon apró ill. a Whirlpool gépeknél az örök klasszikus, tisztitás szempontjából, több időt igénybe vevő felső mosószertartály van.
Alap 2 év gari, de 10k-ért veszel komplett 5 évet hozzá.
-
törölt tag
Ezek legalább nem rohadnak, mint ahogy többek közt w.miki-nek is már 2,5 évesen a felültöltős Whirlpool(Indesit is a WP csoport része, és hasonló gépeik vannak) teteje. WP. üfsz. szerint mosószer túladagolás miatt, és ez a dolog garanciában nem cserélhető.
Most van egy új dolog az AEG-nél(Electrolux, és Zanussi szintén), hogy ha lejárna a mostani gari a mosógépednél, akkor egy még jobban Kiterjesztett garanciát (1 vagy 3 év) nem csak új készülékére vásárolhat. Megveheti a gyári jótállás ideje alatt, vagy annak lejárta után, a készülék megvásárlását követő 8 éven belül. -
SpZ
senior tag
-
OPiiPO
veterán
Mosógép és szárítógép külön legyen:
1. egybe gépek csak a magasabb árkategóriában fognak elfogadható eredményt hozni mindkét területen
2. a munkafolyamat kétszer olyan gyors külön gépekkel, ez is szempont lehet bizonyos szituációkban[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ribarszki
őstag
Nem tudom... egy biztos, nekünk a Gorenje gépen van 16 program. Az elmúlt 6 év során 1db programot használtunk, soha semmi mást. Ultra száraz. Szerintem a tekerő soha nem volt máshova tekerve. Nem is látom sok értelmét. Van benne nedvesség érzékelő, úgyis tudja mikor van készen..
De a Gorenjet nem ajánlom. Ritka igénytelen jószág... -
Gömbike
senior tag
Hűtő átélt bosszúság:
- 3 hónapos samsung hűtő ajtószigetelése levált.
Hétfőn reggel cseten bejelentettem, mivel telefonon NEM lehet velük kapcsolatba lépni. Azt igérték, hogy a szervíz felhív és egyeztet.- mivel ma reggelig ez nem történt meg, ismét cseteltem a központtal, ígéretet kaptam, de ma sem hívtak még fel.
- garanciális felsőkategóriás samu mikrómban 35 nap alatt képtelenek voltak kicserélni a bekapcsoló gombot, semmi kommunikáció nem történt részükről. Biztosítótól kaptam egy csereutalványt, wh mikrót vettem.
SOHA nem fogok semmiben samu venni hátralévő eletemben.
A hűtöknél gondold át a gyártót. Ettől független biztos jó terméket gyártanak, de a szervízhálózatuk legalábbis hulladék.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
Ez jó hír, ugyanis ez az ipari hulladék samu [link] a 2 év gyári jótállás után elromlott,.
A bekapcsoló gombja nem működött.
A hivatalos samu szervíz 35 nap alatt!!! nem tudta kicserèlni a bekapcsoló gombot.
Naná, hogy hogy nem a mellektermèk samut vettem [link] . Bár majd egy éve csak 82 ezer volt . Szakértő kormyànyunk dolgos munkájának hála igy tesznek alá a dolgozó magyarnak.
De nem adtam fel, július végen vettünk egy samu hűtőt. [link] Ennek most, 3 hónapos korára a jobb oldali ajtójáról levált a szigetelés.
A samu mo-t nem lehet felhívni, nincs telefonszám , csak cset. Holnap lesz egy hete, hogy bejelentettem hibára náluk, de a mai napig nem hívott senki, hogy “ kapjam be”. A samu mo-i csetes megnyugtatása: “ ügyfelünk fontos számunkra”,- na ez az amit le@nak vastagon.
Tehát te a szerencsès emberek közé tartozol, èn meg a lúzerek közè.
Soha többé semmiben samsung vackot.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
F-ECT$
titán
Szerintem érdemes, lehet, hogy 5-ből csak 1x kell majd kihasználni, de akkor jól fog jönni.
Hogy 2-3 év elteltével valóban meg tudod-e kötni, az jó kérdés, illetve az is, hogy garanciát vagy biztosítást kötsz.
A lakásbiztosításnál meg nagyon alaposan el kell olvasni hogy mire terjed ki, mik a feltételek, pontosan mit térít, stb.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik