Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz Castell #40159 üzenetére
Köszi az infót! Végül csak megvettem. Hasonlítgattam az árakat és a egyébb tulajdonságot. Amit most meg tudtunk volna venni, figyelve pl az éves fogyasztást, ez a bosch fele annyit fogyaszt vagy a zajszintet, szintén nyert a bosch! Bosch mosógépünk van, semmi baja, kb 6éve vettem használtan. Eddig szuper a szárító, teszteltük. 3 gyerek mellett volt mivel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Castell #40159 üzenetére
+1 a Bekonak.
10+ éves a hűtőnk, még 2009-ben vettük használtan, mikor asszony utánam jött az UK-ba. Már akkor is jó pár év mögötte volt. £90 került + szállítás £20 volt, ha jól emlékszem. Ezüst, 70cm széles, majd 2 méteres robosztus kis jószág, 50/50 elosztásban. A festés mára megkopott, és a hangja is morgósabb lett. Csakis az miatt gondolkodunk egy új beszerzésén, mivel bekerült a nappaliba. (Nappaliban van a házimozi is)
Szegénykém, 4 évet kint töltött egy fűtetlen teraszon, ami kb üvegházként működik. UV védelem nélküli, átlátszó műanyag tetőszerkezettel, és oldalablakokkal. Nyáron direkt napfény, sugárzó hő, télen meg a hideg. Annyi, hogy eső, csapadék nem érte. Pára viszont igen.
A mai napig teszi a dolgát. Sosem hagyott cserben, egyszer sem olvad ki semmi a fagyasztóból, vagy romlott meg benne, mert meleg volt. Tavaly behoztuk a nyugdíjas éveire. Ha idén már nem is, de jövőre lecseréljük. Természetesen Bekora.
-
törölt tag
válasz Castell #46382 üzenetére
Ezt pontosan mire alapozod?
Mint írtam, van Beko szárítógépünk, és nulla probléma vele. Mi több, még minőségre jobban össze van rakva, mint AEG, nincsenek sorják, élek. Nem dizájnos, de kit érdekel.----
Mindegy, hagyjuk. Nekem van Beko és nincs gondom se a géppel, se a szervizzel (miért is lenne, ha nem kell igénybe vennem).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Castell #46387 üzenetére
Amikor hűtőt vettünk, kettő maradt egy ideig a tarsolyban, egy Beko és egy Liebherr. Nem egy kategória, egy picit masszívabb volt az utóbbi, jóval több pénzért.
Aztán kategóriát léptünk és lett egy Samsung.
Nem kell egyet érteni, le is fotóztam, be is tettem AEG sorjákat ide vagy mosógépesbe. Ez számomra ténykérdések.
30 éve az energomat mosógép sem 40-50kg volt. Sőt a Miele is nehezebb volt anno, mint most. Fogyi társadalom van, mindenkinél.
Tartom, hogy a 7-es szériás AEG kidolgozottsága hanyag. Az ugrálás meg szerintem lengéscsillapító lesz. Így 1 éven belül, de várok még vele picit. A régi samu mosógép 5 évig meg sem moccant ugyanott. Az utolsóban kezdett el ugrálni, lengéscsillapító. -
gabor9991
őstag
válasz Castell #46518 üzenetére
[Whirlpool]-nál már olvastam ilyesmiről.
Nálunk gorenje hőszivattyús van,a szivacsszűrő elé tettem egy plusz szűrőt így annak nincs ilyen baja 4 év után úgy néz ki a hőcserélő, mint új korában.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Castell #48062 üzenetére
Rendben, de akkor egyáltalán nem gond, hogy fizetni kell a tesztért, mert ha ingyen lenne, akkor sem olvasnák el, hiszen nincs benne semmi érdekes. Ez jött le a hozzászólásodból.
(#48063) qqzs
Melyiknek van négyajtós hűtőgép a kínálatában? Ugyanis ragaszkodunk a legalább 70 centis belső szélességhez. A Sharpé 78 cm.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik