Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz phanfantom #229 üzenetére
Az a gázárak emelkedésétől is függ, szvsz pár év, és tuti a villanyos lesz az olcsóbb.
Szerintem az is fontos a fogyasztáson túl, hogy melyiket szereted, én pl. régebben csak ''full gázosat'' használtam, ennek előnye a gyorsaság, hátránya, hogy a sütő egyenetlenül süt (a régebbiek legalábbis).
Most van már tapasztalatom elektromossal is, ezért nekem a felül (tűzhely) gáz, alul (sütő) elektromos jön be, és persze külön, hogy fel lehessen tenni a sütőt normális magasságba.
A kerámialapos tetejű elektromos szerintem abszolút nem praktikus, egyrészt mert nagyon nehéz tisztán tartani, mindenképp mocskos lesz, és drága a spec tisztítószer hozzá, ezen kívül lassan melegszik fel (mondjuk meg is tartja utána), ráadásul rémálmaimban gondolok arra, mi történne, ha kifutna rajta valami (gondolom lecsorog a lapról mellé)... Nem nagyon üdvözlöm a mai társasház tervezőket, a soklakásosaknál egyszerűen nem is vezetik be a gázt a konyhába."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz Jetbrowse #330 üzenetére
Ismerős gond, az albérletemben hasonlóan viselkedik az Indesit felültöltős. És ráadásul iszonyúan büdösödik is, sok mosógépet használtam már, de ilyennel még nem találkoztam. Kénytelen vagyok nyitva hagyni a tetejét mindig, de így is borzalmas szaga van, tömény ecetes 90 fokos mosás is csak időlegesen segít. Érződik a ruhákon is sajnos.
[link] itt egyébként találtam sorstársakat, állítólag az öblítőszer hígítása megoldás lehet... Egy ideje így csinálom, talán valamivel kevesebb a fekete penész benne, de egyelőre mission impossible-nek tűnik a teljes likvidálása, akármilyen eszközt vagy szert vetek is be... Pedig vegyész barátomnak volt pár ötlete, mit lehetne beleönteni. de én szeretném, hogy egyben maradjon a beavatkozás után is... Szóval ha valakinek van ötlete, én is várom.
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz Kalandor #386 üzenetére
Én 2 liter 20%-os ecettel mostam 90 fokon, mégis csak ideiglenes lett a hatása... Pár mosás után után újra beszagosodik az a nyomorult gép. Hogy lehet ilyen sz*rt tervezni, nem is tudom...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Ebben azért valahol lehet valami...
Bár jobban belegondolva talán mégsem, hiszen pont az ''eleje'', vagyis a gombok nélküli fele (felültöltős) felé kicsit lejtősen van, ugyanis ott leledzik a padlóösszefolyó. És a szöszmöszszűrő (de jó szó ) is ezen a felén van, vagyis pont a szűrős rész van lejjebb, mégsem folyik ki csak pár csepp víz, ha kicsavarjuk. De azért megnézem újra, hátha belül is tettek még valami peremet, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. Az tény, hogy határozottan benne büdösödik valami, és nem az öblítős rekesz a főbűnös..."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Azt hiszem, akkor az egyetlen levonható következtetés, hogy a mosógéptervezők monnyanak le...
Egyébként Laslow hsz-ére reagálva: 1 vagy 2 liter sem durva ecetből (még a 20%-osból, tehát az erősebbikből sem), semmi baja nem lesz tőle a gépnek, bár tudtommal a vízkövet sem szedi le igazán hatékonyan, csak a szag ellen jó (legalábbis vegyész barátom valami ilyesmit mondott, ha jól emléxem). 90 fok-on érdemes tényleg, ez olyan sok, hogy gyakorlatilag lebontja az ecetet, így nem is marad igazán szaga sem, viszont nálam azért sok fura szmötyit kihozott a gépből."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Csak egy kicsit mélázok a leírásod kapcsán - vajon mi lehet az oka annak, hogy hasonló A+A-s felültöltős nincs a Bosch-nál? Tényleg nagyon szuper a leírás alapján, de a felültöltést kedvelőknek csak A+C kategóriájút kínál a cég, grrr...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Köszi. Pont németül (még) nem tudok, de megnézem én is a német lapot. Nem konkrétan azonnalra keresünk, csak a mostani albis Indesit szagosságát látva (érezve) és a szerviz hozzáállását is ismerve igyekszem utánanézni, milyenre érdemes majd befizetnünk, ha már a Whirlpoolt, Indesitet és Aristont kapásból kihúztam a listáról. Én egyébként egyszerűen a felültöltőset szeretem, mert igen, kis fürdőszobában kerülgetni az elöltöltős ajtaját, az nem jó játék...
Épp tegnap láttam az egyik tudományos csatornán egy ''zöld'' műsort, egy energiapazarló angol családot próbáltak ráébreszteni a pazarlásuk mértékére. Négy kicsi kislányuk volt, plusz a házaspár, és a nő heti 20 azaz húsz alkalommal mosott (Miele géppel ) csak 60 és 90 fokon, plusz szárítógép ezerrel. Ja kérem, ahol négy kisgyerek annyiszor cserél ruhát egy nap, ahányszor akar ott van ám szennyes. Heti 11-re élből visssza tudta szorítani a mosást, ennél alább viszont csak akkor tudott menni, amikor egy hétre elvették az imádott mosógépét és mángorlót adtak helyette. .
Plusz ennek tetejébe álandóan 28 fokon tartották a fűtést, és egy kisebb etióp család havi élelmének megfelelő kaját dobtak ki naponta...
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Szerintem csak egyes mosógép típusoknak rossz a tervezése. Sokfélével mostam már, de a jelenlegi az első, ami büdös. Megint kénytelen vagyok tolni neki az ecetet, csak nem sok helyen találok 20%-osat, meg hazacipelni két litert, és ezt havonta megismételni, hááát... Mondják, hogy a vízszintezés is megoldás lehet, mert nem folyik ki minden belőle rendesen, ha lejt a padló.
-
Ariadne
őstag
Olcsó noname kínai jószágnál nálunk működik az, hogy lecsukásnál mindig egy konyharuhával nyomom a tetejét (fém és éget ) és így segítek neki, mert a kapocsnál húzva letörik de izibe. Nagyon öreg szegény, de még bírja. Mondjuk az is igaz, hogy eleve csak ilyen vékonyra szeletelt szendvicskenyeret teszünk bele, ami nem valami nagy minőség, de hát csak ez fér bele a sütőbe. Szerintem lehet nem másfél centis kenyérre tervezték őket, hanem erre a töltelékkel max egycentisre...
-
Ariadne
őstag
válasz eziskamu #788 üzenetére
Épp hasonló kérdést akartam feltenni. Gőzölős vasalót keresek, szempont annyi, hogy minél jobb legyen, de azért 20 alatt, szóval nem kell, hogy össze is hajtogassa a ruhákat.
Azt tudom, hogy vannak, amelyekhez nem kell deszt víz, hanem csapvíz is jó, ezek mennyire megbízhatóak? Mert az úgy gondolom előny, ha nem kell mindig desztvizet venni vasaláshoz. Ja, és "nagy" márkát keresek, minél több év garancia, megbízható szervizháttér fontos. Rengeteg félét lehet kapni, lécci mondjatok olyat, amivel jó tapasztalatotok volt."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Mondják, hogy úgy tervezik már ezeket... Szerintem én inkább spórolok majd jó sokáig és veszek egy Miele-t vagy AEG-et, tkp ha ilyenek, még az is olcsóbb hosszú távon.
-
Ariadne
őstag
válasz eziskamu #790 üzenetére
Hú, ez jó hír. Csak kicsit zavartan állok a hosszú polcsor előtt mindig, ahol van vagy 20féle színes vasaló, és nem igazán látom, miben lehet különbség a 4k-s meg a 15k-s között (a színén és az árán túl mármint ). Mert ha valami olyat tud a 15k-s, ami jó, akkor miért ne, de hát ezekről a neten se sok mindent találtam.
A drót nélküliek aksival mennek? Vajon mennyire tartósak?"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz eziskamu #796 üzenetére
Nagyáruházakban néztem amerre jártam, rémlik hogy szokott lenni. De ez akkor nem bejövős, mert nem tartja a meleget rendesen, szerintem maradok a hagyományosnál.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Hali!
Rendelt már valaki ettől a cégtől Elektropark? Szüleim innen szeretnének mosógépet venni, mert vagy egy tizessel olcsóbb, és ingyen házhozszállítják. A garanciális feltételeik is nagyon korrektnek tűnnek (messze a legjobb, amit eddig láttam, pedig sokat láttam...). Kérdés, hogy a valóságban hogy megy a dolog náluk, mert hát ugye a puding próbája.
Mellesleg büszke vagyok az őseimre, hetven feletti apum végignézte az áruházakban a teljes kínálatot, utánanézett a gyártók oldalain, megkérdezett szervizeseket, mérlegelt ár és teljesítmény között, majd rábökött erre a webáruházra, hogy ő márpedig onnan szeretné rendelni azt az adott típust.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Érdemes másból is Bosch-t venni? Egy komplett új háztartást kell beszereznünk hamarosan, és pl. Whirlpool, Electrolux, Indesit márkákról hallani sem akarok. Nem sznobság miatt, csak mindegyikről hallottam olyanokat, hogy köszönöm, nem kezdek velük. Inkább legyen 20-30k-val több most, csak ne kelljen kéthónapos javítással szórakoznom...
Hűtőben tényleg nagy a választék a Boschnál, szinte biztos, hogy az lesz. De beépíthető különálló elektromos sütő meg gáz főzőlapból már nagyon gondolkodom, mivel az inoxot és a kerámiát is borzalom tisztítani, szóval hagyományosabb felületűt keresek, azt meg nem nagyon lehet kapni, attól tartok. Mosógépből is jöhet talán Bosch, esetleg Aeg, nincs nagyon több választás (Miele elég drága sajnos). No meg majd mosogatógép is kell, az meg pláne sosem volt eddig, megint Boschra tudok tippelni csak, de nem ismerem ezt a kört még.
mod: Érdekes, nekem az alsó fagyasztós hűtő jön be, mert a hűtőt sokkal többször nyitogatod, mint a fagyasztót, essen inkább az kézre. Ráadásul a fentiből kiömlik a hideg, ha kinyitod, a lentiből egy kicsit kevésbé talán, pláne hogy azok fiókosak szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Köszönöm, megerősítetted azt, amit gondoltam, és tényleges tapasztalatokkal.
Főleg a mosógép a rázós, abból tuti jót kell szerezni, mert azokkal aztán igazán sok a gond. Ráadásul amíg mondjuk egy elromlott mosogatógép helyett még boldogul az ember kézzel, azért mosógépnél már nagyon nem szívesen.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Köszi, de pontosan olyat nem tudunk venni, egyrészt mert csak felültöltős fér el a fürdőben (kicsike), másrészt 6 kiló azért elég sok, a normál 4-5 is elég lesz, ráadásul én kifejezetten a felültöltőst kedvelem. De láttam okos Bosch-t abból is többfélét szerencsére.
A mostani Indesitet meg a korábbi Fagort utálom, mindegyiknek bepenészedett az öblítőtartója, pedig egyiknek sem én voltam az első használója (albi, de előtte a tulajok használták mindkettőt), tehát legalább 3 felhasználónál ugyanaz jött elő. Ráadásul szétszedhetetlenek és tisztíthatatlanok, talán endoszkóppal menne a dolog...Szerintem valami ilyesmi lesz, bár a kódok között nehéz kiigazodni. Mosásnál 60, centrinél 75 dB az mennyire számít normálisnak vagy halknak? A csendesség szempont lesz, mivel a fürdő a lakás közepén van... Ahogy néztem, olyan 100k magasságában vannak árban, kb. erre számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ezt nem is fogtam eddig... Az ezeréves Fagor itt nálam gond nélkül issza a folyékonyat, egyedül a vízszintezésével lehetnek gondok, amiatt folyik ki a dobra amikor lecsukom a fedelét, egyenes padlónál ilyen gond nem lenne egyébként. Erre a legújabbakat hagyományos mosóporhoz tervezik?
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Mármint úgy értettem, hogy az enyémből is kifolyik a folyékony kicsit, de csak azért, mert előre lejt a padló, egyébként szerintem biztosan nem folyna ki (felültöltős jószág, hagyományosan a tetején van rajta a mosószertartó), sőt a használati utasításban is benne van, hogy megy folyékonnyal is. Csak mivel albi ugye, nincs lehetőség kiszintezni, de hátha neked megoldást ad.
-
Ariadne
őstag
Ennél szerintem nem, csak ilyen gumitömbjei vannak szegénynek láb gyanánt. Mindegy, egy évig elvoltunk vele így, most már a leendő sajátra koncentrálunk. Viszont tényleg, ezt is beveszem a listába, amit jó ha tud az új motyógép.
-
Ariadne
őstag
-
Ariadne
őstag
Én is szoktam főzni a mikróban, fizikában nálam járatosabb párom szerint nem árt. Viszont gyors.
És próbálj megkrumplipürét vagy tésztát melegíteni fémedényben, háát, ezekre kifejezetten csak a mikró jó szerintem. Még a teflon sem jó erre, mert vizet kell alá tenni, amitől meg nyálkás lesz az egész.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Van egy-két gyors dolog, amit királyul meg lehet főzni mikróban, sőt csak ott. Van egy sajtos-tejfölös-mustáros jénaiban készülő husi (krinolin) gyorskaja, ami mikróban vagy 10 perc, annyiért nem fogom bemelegíteni az egész sütőt... Meg virslit sem szoktam vízben főzni, mikróban kis vízzel alatta sokkal jobb, finomabb és gyorsabb. Azért van benne grillező is, hogy még csirkecombot is lehet "sütni" benne, bár én nem szoktam.
No azért a normális és nem gyors kajákat én sem abban készítem.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Azért szokott kelleni a full gázosokhoz is, mert elektromos a szikragyújtás, szerintem nagyon hasznos. Tűzhely gomb elfordít, gomb benyom, és már ég is vidáman a gázláng.
-
Ariadne
őstag
Mmm, ez igen, tényleg jó lehet. Viszont lemondhatsz vele a jó kis sült csirkéről.
Párolásilag nekem a Berghoff edények jöttek be, szüleim vettek jópár éve egy készletet, és pár darabot én használok. Tökéletesek, és még mindig hibátlanok (kb. 8-10 évesek!). Teljesen légmentesen zár a tetejük, és tényleg tudok víz hozzáadása nélkül, saját levében-gőzében zöldséget párolni.
-
-
Ariadne
őstag
Épp most néztünk körbe felültöltősileg, és számomra egy egész Media Marktnyi moszógép áttapogatása után egyértelműen az AEG a nyertes. Igényes, a mosószertartó hihetetlen módon szétszedhető (alapfeltétel volt), minőségéről jókat hallottam, és az 1000 fordulatos centrifugás változat nem is drága (amúgyis mindig 800-on centrizek, ha C hatékonyságú a centrifuga, legalább nem bántja annyira sem a ruhát). Nem szeretem a színes-szagos-LCD kijelzős csodákat, legyen csak jó kis hagyományos forgatógombja. Azt hiszem, ez volt a nyerő típus Lavamat 46000.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
-
Ariadne
őstag
Nálunk Indesit van most, aminek szintén kimoshatatlan a mosószertartója. Szép feketés szmötyi van benne, alias penész, szerintem max endoszkóppal, vagy végső esetben a teljes cucc tűzben való elégetésével lehetne kivégezni... Forró víz, domestos, áztatás, súrolás, kaparászás, rázogatás, piszkálás, mind hatástalan. Tisztítsa aki tervezte.
-
Ariadne
őstag
Ennek a jelzésnek ha jól tudom, pont az a lényege, hogy ne nagyon lehessen megkülönböztetni, melyik EU ország, mert megfelel az EU-ban érvényes szabályoknak és innentől (szerintük) nem kell, hogy érdekeljen az eredete. A Made in PRC-nél azért biztatóbb, nem?
-
Ariadne
őstag
Best ever megoldás, szerintem. Tökéletes elégedettséggel használom, könnyen tisztítható, összecsukva hamar megvan, de kinyitva sütve rendes party grillezést is lehet vele csapni. Nekem tökéletesen bevált, és még két ismerősnek szintén ilyen van, ők is elégedettek.
mod: Állítani lehet a magasságát, ezért nem csak "lapos" húst, hanem pl. csirkecombot is lehet sütni benne, csak magasabbra kell állítani. Ez is 20k körül van.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ejnye, gyerekek, neduddki a PH! közösség ismert és elismert tagja, és igen, az írása a védjegye. Tessék békén hagyni. Ja, és ha nem tudjátok, miért ír így, művelődjetek kicsit szépirodalmilag.
-
Ariadne
őstag
válasz Viktor0610 #1091 üzenetére
Ha 3 munkanapon belül szólsz, kötelesek. Függetlenül a használattól... Lényeg, hogy nyoma maradjon, hogy időben szóltál. Bár ugye abba beleköthetnek, hogy a horpadás az látható, de ha csomagolásban vettétek át és nem hántották le előttetek a külsejét, akkor lehet esély szerintem.
-
Ariadne
őstag
Tartottam tőle, de a kevesebb maceráért cserébe ha kinyitva sütsz vele, ugyanúgy csíkos lesz meg száll az illata, és előnyként bent a lakásban is lehet gyorsan sütni vele, ha úgy tartja kedve az embernek. Hétköznapi vacsihoz is szoktam használni, mert hamar megvan és kitisztítani se nehéz a teflon miatt, de épp múltkor csináltunk grillpartit, jó volt. Persze nyilván nem adja a nyílt lángon pirult hús élményét, de én értékelem a praktikuságát.
-
Ariadne
őstag
Ez is hasonlónak látszik, mint az enyém, ezek szerint másnak is bejön.
Viszont villával-késsel teflonoson neeeee! Megkarcolja a teflonbevonatot, és onnantól már nagyon rákkeltő, vegyész párom tanított rá.
Én egy hőálló műanyag"fakanalat" meg hagyományos fa cuccokat használok, az nem bántja a felületet. Nem árt, ha sokáig akar élni az ember.
Hazamegyek lehet pácolok is husiszeletkéket mustárral-borssal-olívaolajjal, és úgy megsütöm, de úgy.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
A teflonnal semmi baj, amíg rajta van az edényen, úgy nem okoz gondot. Galiba akkortól van, ha megsértik a felületét. Egyébként épp azt hallottam most, hogy nagyon sok háztartásban tömegesen használt vegyi hatóanyag használata lesz tilos pár éven belül EUs okok miatt...
-
Ariadne
őstag
válasz em_laci #1113 üzenetére
Csak nem szintén CRT tévé hívő?
Szüleimnek néztem úgy egy éve, és márkailag a Samsung lett a győztes a kategóriában, pontos típust sajna nem tudok. A két év garancia azért nem mindegy.
-
Ariadne
őstag
Ennél egyszerűbb módszer, és gyanítom minden hűtőnél működik, ha magát azt a lámpakapcsoló pöcköt nyomogatod be, amit az ajtó is benyom, amikor becsukódik. Legalábbis remélem minden hűtőnél így van, az összes eddigimnél így volt.
-
Ariadne
őstag
válasz Winner_hun #1130 üzenetére
Nah, ezek szerint tényleg mindegyiknél ugyanúgy működik.
-
Ariadne
őstag
Ehh, kezdek elveszni a típusjelzések azonosíthatatlan áradatában...
Mindenféle háztartásigépet kell vennünk, legközelebb a megoldáshoz mosógépileg járunk. Az öblíthető mosószertartó miatt Electrolux/AEG, de szerelőktől hallottak alapján feladva sznobizmusomat Electrolux lesz a nyertes. Nodeám. Van egyszer ez a szimpatikus jószág, meg vannak a "W" jelűek, pl. ő. De mi a különbség?! Már a gyártó honlapját is megnéztem, de nem segít. A különbség meg húszezer forint...
1000 fordulatos, 5,5 kg-os, A+ energiaosztályúból van háromféle legalább, 80 és 100k között. Valami különbségnek kell lennie, ami ennyibe kerül..."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
-
Ariadne
őstag
Tudom, bár külföldi koleszban volt szerencsém ehhez, de igen, rémes. Mosózsetont kellett venni, már amikor épp nyitva volt, ahol kapható, és ha szabad gép volt és nem nyelte be a zsetont, már lehetett is mosni... Ráadásul szárítani sem volt hol, és bár volt szárítógép, de azóta tudom, hogy ez egy baromira felesleges és haszontalan találmány. Meg eleve rosszul viseltem, hogy pár száz emberrel egy mosógépben mosódnak a cuccaim...
Elöltöltősnél volt ilyen gond párom nővérénél, ott mégiscsak valami el volt dugulva, kiszedtük a tartályt valahogy és kimosva jó lett. De hogy csak gyorsmosásnál, hmm, ez érdekes.
-
Ariadne
őstag
Igen, de a titokzatos W kérdése akkor még nem merült fel bennem.
Megyek nézem a markabolt.hu-t, köszönöm. Egyelőre az Electroparkot szemeltem ki rendelésre, ingyen házhozszállítanak, Budapesten eleve két emberrel jönnek és díjtalanul felviszik az emeletre is. Teccik.
-
Ariadne
őstag
Aaargh, ilyen egyszerű, gondolhattam volna... Köszi. Itt törtem a fejem, hogy milyen extra funkció lehet. Bár jobban belegondolva még sose láttam más színű moszógépet, mint fehéret...
Azt hiszem, megvan a végleges döntés (hathatós segítségetekkel), egyetlen kívánalmam annyi, hogy legyen maradékidő kijelzés meg rövid program, és elég az 1000 centri fordulat. Legalább már tudom végre, mit akarok."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Ahh, szerelembe estem... Nem tudok semmit a Teka márkáról, de ezek nagyon jónak tűnnek.
Viszont nem tudom, hogy lehet, de a sütőnek nincs normál alsó-felső sütési üzemmódja, csak olyan, ahol felül grillez. Hát ez megintcsak hülyeség, így ez a szett is ugrik. Kezdem gyanítani, hogy érdemesebb külön venni a kettőt. Az mondjuk nagyon a javukra szól, hogy most októberig vett cuccokra akciósan 2+2 év garanciát vállalnak, garanciamániás lelkemnek ez jó.Ismeri valaki közelebbről ezt a márkát? (Mintha Integra említette volna korábban, érdekelne, miért tetszik neki.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik