- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Én egy Rowenta porzsák nélküliről váltottam C2-re, mert 1,5 év után már annyira utáltam, hogy muszáj volt lecserélnem egy normális porzsákosra. Utáltam a tartályát üríteni, mert nem csak hogy mindenfelé repült a por, hanem a rátekeredett hajszálakat is kézzel kellett letépegetni. Plusz minden második porszívózás után battyoghattam ki vele a kukához, mert nagyon hamar megtelt. A szűrő kimosása után nagyon hamar elvesztette a szívóerejét, kb 1 porszívózás után már érezhetően gyengébb volt. A szűrőjét nagyon szar volt mosni, rengeteg ideig tartott mire a legtöbb mocskot kipiszkáltam belőle a folyó víz alatt, és iszonyat büdös is volt, utána meg legalább egy napig nem lehetett használni, mert min 24 órát kellett száradnia, néha még annyi sem volt elég. Az anyagminőségéről már nem is beszélek, mert 1 év után már törtek le róla a vékony fröccsöntött műanyag elemek. A szervizt a megjárta 1 év után, mert tönkrement benne a motor, de azt kicserélték a gariban.
Évente egyszer a szűrőit is cserélni kell, ami kb 8000Ft-ba kerül, tehát még az üzemeltetése is drágább, mint a C2-é.
Többet a büdös életben nem vennék porzsák nélkülit, max multiciklonost, de azzal nincs semmi tapasztalatom még.
Az árukeresős vélemények persze erről a Rowentáról is nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged