Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42779) assemble válasza peppe79 (#42773) üzenetére


assemble
addikt

Köszi szépen a tippeket.
Nem mondtam, és bár a képeken nem látszik, ez nem egy különálló WC szoba (bár van egy olyan is, ami 2 négyzetméter, és ahol hasonló mosdó van, mint amit linkeltél, ahol az el és fért jól), hanem ez maga a "nagy" fürdőszoba lenne, 5.4 négyzetméter az egész, itt van a kád is ezek mellett.
Az alaprajza itt látható, bár ahhoz képest át lett rendezve úgy, hogy az ajtó át lett helyezve a nappali oldalára, hogy a mosdó fele nyíljon, és a kád van az eredeti ajtó helyén. Ennyire tud most kinyílni az ajtó: [link]
Tehát ebbe a helységbe azért illene egy kicsit normálisabb mosdó, nem pedig egy kisWC-kbe szánt. (az a Cersanit Como amúgy jól néz ki, de úgy látom az is pont 60 cm széles, tehát nem lennék vele előrébb igazából)
Ez a 60 cm széles volt a típusból amúgy a legvékonyabb, tehát csak más típusból tudnék 50 cm-est találni, ami jobban elférne.

Amúgy én is úgy látom, hogy ez a 2 legesélyesebb opció: vagy felültöltós mosógép (bízva abban, hogy a kazántól még fel lehet nyitni rendesen), vagy kisebb mosdó.
Próbálom megálmodni, csak nincs sok időm kitalálni. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.