Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Oldfighter

senior tag

válasz nuke7 #42647 üzenetére

Nálam az egyik oldalfal mellett van és keskenyebb a szobám a tiédnél, mégse zavar bele kimondottan a hangzásba, igaz, mint korábban írtam én külön lejátszót használok....külső dokkolóval, melyet ha kell, USB kábellel kötök össze a számítógéppel ha anyagot kell másolni a benne lévő HDD-re. ( másik megoldás lenne rakosgatnom a dokkolót, hogy ne 5 méteres kábelt használjak, sajnos nem is minőségi...még. Eddig szerencsére hibával nem találkoztam. ) Node talán nálad segítene valamennyit ha valami hasonló elhelyezést iktatnál be, három és fél méter szélesség mégse annyira durva, mint az enyém és akkor talán elég lenne neked rövidebb kábel is a tervezettnél. A kábeleket meg fal mellett elvezetheted. :) "Élő" képen jobb lenne látni a helyzetet. Mondjuk amúgy se árt, ha nem csupaszok az oldalfalak; pár polc, alacsony magasságú szekrény stb. Azon felül, hogy az akusztikához más elemeket is felhasználsz.

Új hozzászólás Aktív témák