- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #152891 üzenetére
"Mért van az hogy engem nem bosszant
.
Vagyis mások egóját mért bosszantja"
Ennek valószínűleg az a magyarázata, hogy mások egóját bosszantja és támadásnak éli meg ha valaki nem ért vele egyet. Pláne ha X szakértőnek érzi magát egy adott témában, és jön Y aki jobban képben van és kijavítja X-et. Én például az ilyet kifejezetten üdvözlöm, én szeretek olyanokkal beszélgetni és eszmét cserélni akik nálam tájékozottabbak bizonyos témában. A tájékozottságott és hozzáértést azonban véletlenül sem szabad összekeverni azzal, hogy kinek milyen a beszélőkéje, mennyi pénze van, hány éve hallgat milliós rendszereket stb stb... Az alatt a 10 év alatt mióta "hifis" emberekkel hozott össze a sors, akár a fórum, akár adás/vétel által, megtanultam, hogy az ilyen emberek véleményét nagyon óvatosan kell kezelni. És ez teljesen független attól, hogy egyébként tök korrekt és normális emberek.
(#152901) VoidXs: no egyszer már elmegyek a sugárba, megnézem magamnak
Barátnőm imád mozizni, de én a CC-be nem szeretek járni. Hátha a sugár meggyőz, hogy van értelme ma is moziba járni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Haditecnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest