Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• arcitec

addikt

válasz Tamoo #128103 üzenetére

Saját tapasztalat alapján, határeset amire gondolsz. Adott minőségi szint elérésében akár még lehet Atmos "mentes" erősítő is. Akit nem érint meg az Atmos lehetősége, annak nyilván a jobb hangminőségre érdemes menni nem vitás. Akkor lenne-lehetne esetlegesen egyértelmű a mérleg nyelve az Atmos felé, hogy ha u.u lennének effektek, mint 3.1 -ben. (Remélem átment mire gondoltam). Magyarán az a tapasztalatom , hogy ha van Atmos effekt a filmben és ráadásul jó eltalált, akkor speciel engem bizony megérint. Igenis élvezhető.Csak az a baj, hogy sarkítva fogalmazva, egy Atmos film, elején, közepén, esetleg a végén van Atmos effekt és nincs több.Tehát szerintem kevés az effekt u.u mint a hátsó surround is kevés, sőt. Talán majd a DTS:X nagyon kíváncsian várom, állítólag az objektum alapú és a DTS:X szoftver fog dönteni hol szólaljon meg az adott hang.De arra még szeptemberig várni kell.Kevés hozzászólás hangzik el ez ügyben, pedig úgy egyébként érdekes +. De, ha most választanom kellene, akkor most is minőség és Atmos egyben.

Új hozzászólás Aktív témák