- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
junkpod #20197 üzenetére
Fülre...az is benne van a tesztben.
Jómagam még nem próbáltam a 60-ast.....ezért is vágyom rá, no me azért mert elég jókat írnak róla.A sub szerintem már a 16-ost is "elrontja".
Én úgy képzelném el hogy vennék egy 60-as szettet de cak 5.0-t tartanám meg és hozzá egy másfajta sub-ot . Mondjuk a tesztben azt írják hogy a 60 nak külön subot tetveztek....azt azért előtte kipróbálnám. -
zsoika
addikt
válasz
junkpod #20193 üzenetére
Itt írnak róla, meg itt!
A 65 szatelitjei gyakorlatilag megegyeznek a 60-al, csak annak vezeték nélküli a SUB-ja (a 65-nek)."A mélyközepek méreti nem változtak, csak a hangszórók maguk. Nem a megszokott papírmembrános páros, hanem egy teljesen sík, dugattyú mozgásra képes (Gyári nevén: flat-diaphragm drivers) hangsugárzó, melyet valamilyen sűrű szövésű szövettel láttak el. Természetesen ez is vadonat új fejlesztés. Ugyanezeket a hangsugárzókat használja nagyobb méretben a felsőkategóriás Mini Hi-Fi készülékeinél. Hamarosan bemutatjuk az egyik ilyen modellt, a MAS100-ast, amelynek tesztelése már folyik.
A magassugárzók itt már nem az előzőekben alkalmazott 12,7mm-es (selyem dóm), hanem 25mm átmérőjű kerámia dóm magas sugárzók. A gyár CMMD Lite dome-nak hívja. Idáig nem sokan próbálkoztak kerámia magas sugárzóval, mert nagyon nehéz volt jó hangot kicsalni belőlük. A Magnat-nak sem igazán jött be az FMAX elnevezésű kerámia magas sugárzója, mert nagyon erősítő függő volt a hangja. Az Accuton® nevű gyárnál, aki sok neves High-End hangfalhoz kínál hangsugárzókat, már jobban oldották meg a feladatot, de egy teljesen más árfekvésben. Ettől függetlenül a Harman cégnél remekül dolgoztak a mérnökök, mert egy rendkívül lágy magas hangot hallhatunk. A szélük gyűrűs, ami kissé lisztessé teszi a hangjukat, de ezzel viszont részletesebbé is teszik a művet. Érdekes megoldás, de legalább nem bántóan, recésen teszi. Az aktív mélysugárzója is eltér a többitől, ehhez a szetthez külön terveztek egy hozzá illőt."
-
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #20190 üzenetére
Látszik, hogy nem telik korrektorra.
-
Pöttön
őstag
válasz
Nemir Ombe #20190 üzenetére
Köszönöm az infókat, és az olvasni valót.
Mivel a vásárlás úgy se mostanság lesz esedékes, és nem sürgős így inkább kivárom egy használt Arcam felbukkanását.
Más tesztek, (illetve amit linkeltél olvasni valót) is ebben erősítettek meg. -
-
Pöttön
őstag
válasz
Nemir Ombe #20188 üzenetére
Köszi szépen!
Ezek tényleg elég jó vételnek tűnnek, pláne hogy újak.
A Marantz 7010 nagyon vagány kinézetre.
Én a sokak által dicsért Arcam erősítők árából indultam ki , én mondjuk még élőben nem hallottam, de sokan dicsérték már sok forumon, hogy ezeknek a stereo tudásuk is nagyon rendben van.Nyilván amennyi pénzt elkérnek értük, ezért el is várhatja az ember...
Viszont az avx-en nagy ritkán szokott lenni 1-2 jó árasított példány.
Ezek nem rég keltek el:
Arcam AVR-400 190-210k körül
Arcam avr380 2021-ig garis 300k + ajándék kábelek
Az FMJ 450-et, meg az AVP700-at inkább nem is írom, mert ezek már nem földihalandóknak lett árazva.A kérdésem ebből kifolyólag az lenne, hogy melyik lenne stereo-ra a jobb vétel egy használt Arcam AVR 400 200k körül , vagy az általad említett új erősítők közül valamelyik 300k-ért?
-
Nemir Ombe
addikt
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem 1-2 hm erősítőt, ami stereo zenehallgatásban is megállja a helyét?
Komplett márkát, típust megköszönnék.
A vásárlás nem most lenne, de max 280k lenne az erősítőre rá fordítva, és használt érdekelne (tisztában vagyok azzal, hogy újonnan ennyiért nem kapok ilyet)
Azért hm erősítő, mert fontos lenne a digitális hdmi, toshlink bemenet.
A válaszokat előre is köszi! -
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #20183 üzenetére
Csoda hogy nem egybeszettet használsz.
-
junkpod
veterán
válasz
MasterMark #20169 üzenetére
Csak nem próbálta, mert elakad benne. Nem baj popival nem lesz gondja (az első fw frissítésig)...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dorian #20182 üzenetére
& MasterMark : ezt nagyon jól látjátok. Már ha nem átvitt értelemben írtad Dorian, mert van amiben szeretek jatszadozni
Én tudom hogy az emberi hülyeség vamszedoje vagyok, nem is vitatom. Nekem türelmem nimcs ehhez sajnos.
Amúgy az LE nem rossz csapás vonal, csak én tul egyszerű vagyok hozzá, mint az ajtoek -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #20171 üzenetére
Tudod, Laci csak be akarja dugni és használni, van akiknek meg nem gond, ha előtte játszadozni kell vele egy kicsit
-
dave118
senior tag
válasz
sinci01 #20172 üzenetére
Milyen lejátszót használsz? Milyen a forrásanyag? Csak azért kérdezem, mert én a tv lejátszóját használtam átmenetileg, és bárhogyan állítottam (ugyanilyen típus volt akkor) a háttereket, sosem szóltak jól. Rátoltam +10et, elhanyagolható hatása volt a dologra. Megjött a médialejátszó és rögtön megérkeztek a hátterek. Nem csak hangminőségről hanem hangerőről is beszélek.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
sinci01 #20177 üzenetére
A távolsággal fázist (is) állítasz (ennek rossz elhelyezés esetén van/lehet értelme), igy érdemes megkeresni azt a távot, ahol jobban szól esetleg, mint eddig .... egy próbát ez is megér(het), max. visszarakod ha nem változik érdemben semmi .... először a hangerőt állítsd be rendesen (teszthang fülre), utána ráérsz "szöszölni" ha van kedved hozzá ....
-
MasterMark
titán
válasz
sinci01 #20177 üzenetére
A távolság nem a hangerőt, hanem a késleltetést állítja. Azok legyenek pontosan beállítva különben elég fura fáziskioltások és egyebek lehetnek.
App-ból bármi jó ami valami hangnyomás mérő (decibel). Mérőjelet hallgasd az erősítőn. A frontokat hagyd nullán, és ahhoz állítsd a többit. Elsősorban egyetértek hogy fülre csináld, de a telefon egy kis segítség lehet.
-
sinci01
aktív tag
válasz
Nemir Ombe #20176 üzenetére
Gondolom ha a távolságot növelem akkor hangosabb lesz? A frontok távolságát csökkentsem, a centerét meg növeljem?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
MasterMark #20174 üzenetére
Én a "telefonos bemérést" inkább nem eröltetném, akkor már inkább fülre ....
(.... és érdemes mindent "0-ra" tenni és onnan újrakezdeni .... ill. a távolságokkal is lehet "játszani", nem kell mindig ragaszkodni a "mérőszalaghoz" ....
)
-
sinci01
aktív tag
válasz
MasterMark #20174 üzenetére
Köszi! Nem volt minden +10-en, csak a center. A frontok 7-8-on
mentek. De akkor majd játszom vele. Telefonnal hogy lehet bemérni? VAn valami spéci alkalmazás rá?
Akkor a center cserét hanyagoljam. Jelenleg egy ilyen centerem van center és egy ilyen hátterem: háttér. Alapjába véve elégedett vagyok a settel. -
MasterMark
titán
válasz
Nemir Ombe #20173 üzenetére
A több az jobb.
Egyébként be kellene mérni telefonnal legalább, hogy nagyjából egy hangerőt adjon le minden doboz, nem pedig hasraütés-szerűen +10-re rakni mindent.
-
sinci01
aktív tag
Hi! Lenen egy kérdésem:
Mozizás közben halknak érzem a centert, a párbeszédeket sokszor alig érteni. A center hangereje 10-en van (max.) A frontokat vissza vettem 6-ra, de még mindig halknak tűnik. HA a master hangerőt feljebb tolom, akkor jó, de akkor sok lesz a front megint.
Megoldás: center csere, vagy a frontok hangerejét vigyem le nullára? -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #20170 üzenetére
Az LE ugyanolyan megbízható, a user error, nem az eszköz hibája.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
junkpod #20168 üzenetére
Próbáltam az LE-t is, es ott meg az istenért nem ment a hálózati lejátszás kodival.
Sajnos én ilyen maradi vagyok, szeretem ha begudom, beallitom es működik, nem kell ezt azt amazt telepíteni, újra telepíteni, stb.
A popi mindent tud amire szükségem van, igaz drágább, de megbízhatóan működik -
junkpod
veterán
válasz
Lacielvtárs #20079 üzenetére
Persze, mert a droiddal szivattad magad... Jó, hogy elment tőle a kedved...
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #20164 üzenetére
Hát igen, csak a gond az, hogy meg kellene hallgatni mivel nem tudom hallanék/látnék-e különbséget.
-
zsoika
addikt
válasz
webb04 #20156 üzenetére
Persze, biztos jobb lesz és egységesebb is a hang.
Jó kis szett az....a többi már csak szőrszálhasogatás részemről. Kategóriájában ár/érték bajnok, absolut best buy .
Azt hogy neked szükséged van e a 16-ra vagy elég a 9 csak te tudnád megmondani, de ahhoz hallgatózni kell. Esetleg csinálhatod azt (ha nem írtózol a használttól), hogy veszel egy használt szettet (kb. félárban) és ha nem tetszik akkor bukó nélkül el is tudod adni. Jómagam 45eFt-ért vettem a HKTS 16-ot a jófogáson. Ha mégis át szeretnél jönni Bcsre hallgatózni, akkor írj privátot az időpontal kapcsolatban és még elötte nap összedobom és mikrofonnal bemérem....így nyerünk egy kis időt. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #20162 üzenetére
Hát szerintem akkor marad a ps... sajnos nem biztos, hogy az ár egyenlő mértékű lenne az eredménnyel.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #20160 üzenetére
Köszi, esetleg tudnál ajánlani egy konkrét bd lejátszót középkategóriás rendszerhez?
-
eddhunter
tag
A rendszerem végleges kiépítése még várat magára, de addig is beüzemelném, egyelőre 5.0-ban.
Kérdésem, hogy a MS 906, avant 905C és 903s-hez milyen hangfalkábelt érdemes venni? A hátsókat majd falba vésve vezetném, ha ez számít valamit. -
webb04
csendes tag
válasz
zsoika #20149 üzenetére
Köszi a tanácsokat.18.000 forint különbség van.
Biztos vagyok benne,hogy bármelyik lesz,az minőségi ugrást fog jelenteni az előzőhöz képest.
Ha nem,akkor a Pioneer VSX 322-t még mindig lehet cserélni.U.i.:AMúgy jövő héten megyünk rokonlátogatásra Szarvasra,de annyira szoros a program,hogy nem fér bele átugrani Csabára.
-
jeni
félisten
válasz
#98221312 #20152 üzenetére
Mit tud a PS4 BD játszónak pluszként? Meglep,hogy erre is alkalmas!
Melyeket nem játssza le USB-n vagy Optikai lemezen?
Azt hittem,hogy erre az Xbox One S az alkalmasabb.Főleg,hogy a Microsoft cuccra 4K-ban is tud lejátszani! Úgy gondolom egy valódi BD játékos asztaliben jobb hangáramkörrel kell,hogy rendelkezzen. Olykor jobb mechanikával. -
törölt tag
válasz
MasterMark #20153 üzenetére
Igen, persze DTS HD MA ...
-
törölt tag
Jelen pillanatban ps4-et használok lejátszónak. Egy jobb bd lejátszó okozhatna javulást a hangban?
-
zsoika
addikt
válasz
hami85 #20150 üzenetére
Szia! Értelek és nem is vitatom, hogy nyomja rendesen ,de nekem akkor is hiányérzetem van. Nehéz ezt megfogalmazni.... szerintem az alsó tartományt keresem.
Jómagam is egy HKTS 60 szettre vadászok (ugyebár jó ha egyformák a hsz-ek), de állványos kivitelben (min 2db kellene). Csak ez esetben váltam le a mostani Pascalt és persze a SUB-ot cserélném.
Nem vagyunk egyformák! Ezért is nehéz tanácsot adni itt a fórumon v.kinek....mások az igények. -
hami85
tag
válasz
zsoika #20149 üzenetére
Szia!
Alapvetően én 20m2-en hallgatom, HKTS16 volt kezdetben, de a centert és a frontokat kicseréltem a hkts 60-ra jelentősen megugrott a minőség. A HKTS16 centerét nem éreztem annyira erősnek. A SUB viszont igenis jó amit adnak hozzá, csak fele krafton megy így is bitangul nyomja.
-
zsoika
addikt
válasz
webb04 #20147 üzenetére
Most így visszaolvasva, az általad megadott m2 -re elégnek kell lennie a HKTS 9-nek is. Ha abból indulok ki, hogy a 16 szebben nem fog szólni, csak a szatelitei jobban terhelhetők nem sok értelme van azt venni.
Pláne azért is, mert az Én tesztjeim során, azt vettem észre, hogy "kevés" a 16-os szetthez az a zárt 200W -os SUB amit adnak....mintha túl erősek volnának a szatelit sugárzók. Ha ez így van akkor a 9-hez lehet pont passzol. Nem tudom, ahhoz azt is tesztelnem kellene, de sajna azt még nem sikerült.
Igazából ott van az a mély hang és nem is kevés, csak hiányérzetem van....."olyan mintha erőlködne".....lehet hogy csak a frekvenciatartomány alja hiányzik. A lényeg az ,hogy a 16-hoz másik zárt SUB-ot képzelnék el, vennék. -
webb04
csendes tag
Sziasztok!
HKTS 9 illetve HKTS 16 között gondolkodom.
Olvastam ezt is azt is.Megéri a 16-ot venni?
Köszi -
Nemir Ombe
addikt
válasz
zsoika #20140 üzenetére
A régi (és nagyon rossz) betekintésü szögü panelekből nem csináltak hajlított TV-t, mert azok addigra kihaltak, mire elkezdték a TV-ket hajlítgatni (igaz a Samsung rakott (újabb) VA paneleket a hajlított TV-ibe, melyek nem a "jó" betekintési szögről híresek, de hát a VA az ilyen) a hajlítást inkább marketingnek (vegyél újat) ill. erődemostrációnak (ilyet is tudunk) szánták, jó kis felárral, aztán' nem annyira jött be (kis méretben kb.0 értelme van a hajlításnak, VA panelnél meg ugye 1 emberes a jó kép ilyenkor, ahogy írtad is, de ips és oled esetén akár 170°-ból is nézheted, a színek nem mennek sehova, (persze itt sem a "teszkós" tipusokat kell alapul venni) .... szóval az a nagy előnye, hogy most "jó olcsó" és féláron ki nem sz@rja le, hogy görbe az az oled ....
spiky03:
-
spiky03
veterán
válasz
Nemir Ombe #20136 üzenetére
Egy sz@r LCD.
-
zsoika
addikt
Eredetileg a hajlított kijelzőt a régi panelos, rossz betekintési szögű tvken alkalmazták ,hogy ne torzuljanak a szinek. A hajlításból adódóan csak a középen ülő emberkének lesz ua. távolságra minden képpont(a síknál még annál sem).
Tehát Én csak az egyedül vagy 2emberes ,középen ülősöknek ajánlanám.....ebből adódóan monitornál nagyobb jelentősége van. Szerintem.
Szerk: A mostani IPS ,OLED -nek már jók a betekintési szögei, kevésbé torzul a szín is.
Igen Laci ,akkor lehet előnye de már nem akkora mint régebben. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
motoroskanál #20137 üzenetére
Ezért kell még venni mellé 3-at (=110") és vetítsen az, aki akar ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spiky03 #20135 üzenetére
Egész pontosan ezt váltja LG 49LH630V-Z.
Írni tuti fogok ha lesz időm ra.
Sajnos sok a munka, vagyis nem sajnos, mert ezért lesz oled tv
Max osszekapcsolom a cikkem az atmos dobozokkal meg az a500as popival.
Igazából fejlesztgetek, de mellette sok a melo, itthon meg nincs kedvem potyogni, ez a honap meg a mult honap nagyon le terhelő volt 'szellemileg'.
A nagy főnök kétszer is oda volt szabin es a teljes ceg vezetést ram bízta, es semmire nem volt időm munkaidoben, csakis a munkáraHarom telefont kezeltem egyszerre, 10 alkalmazott iranyitasra, 5 alvállalkozó iranyitasa, minden ami a főnököm dolga, de nem panaszkodom, mert meg is fizették
motoroskanál
-
motoroskanál
tag
válasz
Lacielvtárs #20134 üzenetére
Khm. 55 col az igazi egérmozi. Apróra vele.
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #20134 üzenetére
Így már minden világos.
Majd írj azért pár sort ha megérkezik.
De gondolom ezt kérni sem kellett volna.Mit vált amúgy? LDC/LED vagy plazmád van?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spiky03 #20133 üzenetére
Proji egyelőre tuti nem lesz, mert a képe 'tul nagy' , es ahhoz már ulve kell mozizni...
Hiába jó a kép, ahhoz fotel vagy sarokulo garnitúra kell.
Ezért döntöttem az oled mellett es anno Nemir Ombe es BBeci is irta hogy minimum 55 col hogy ne legyen 'egérmozi' .
Ugyhogy ha az ivelt képet megszokja a szemem es az agyam, akkor szerintem maradni fog.
De ember tervez, a többit meglatjuk.A jókívánságot köszönöm
-
spiky03
veterán
válasz
Lacielvtárs #20113 üzenetére
Én inkább projektort vettem volna már.
Még is csak az adja meg a teljes mozi feelinget.
Amúgy használd majd egészséggel.De majd eladod az oledet és veszel valami jó projit helyette.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #20129 üzenetére
Csak egy nagyon picit vagyok felporogve
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Nemir Ombe #20126 üzenetére
eddig csak arról volt szó, hogy miért nem rosszabb, mint a sík, most már csak azt kellene leírni, miért jobb
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
#98221312 #20127 üzenetére
Akkor alacsony jelszintet kap a sub-od (AVR-en +, a sub-on - ua. dB és előbb-utóbb jó lesz ....
(Elvtársunk, mint a villám .... igencsak fel vagy pörögve....
)
MCGaiwer:
Mert sokkal jobban néz ki, mintha "lapos" lenne .... meg kb. fele annyi, mint a legolcsóbb sík változat, így (én legalábbis) lesz@arom, hogy "mekkora kanyar" van benne és inkább nézem ....(én se a marketig szöveg miatt vettem elhiheted....
)
-
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Beni2360 #20119 üzenetére
Az az igazság, hogy normál körülmények között (vertikálisan +/- 20°, horizontálisan +/- 40° kb.) semmi látható "torzulást" nem veszel észre az ajánlott/szokásos (2.5-3.5m) távolságból .... ilyenekre csak a "tesztábrafetisiszták" szoktak panaszkodni, akik a TV előtt állnak .... szóval; jó ez a gyári talpon is, nem kell "távirányítós" konzol hozzá ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #20121 üzenetére
Szívemből szóltál, neha tul agyalok dolgokat, pedig nem kellene.
A médiában anno olyan sokaig bámultam az oled teve demo képét, hogy az eladó odajott hogy van e valami gond.
Az is ívelt volt, ott sem zavart, szerintem itthon sem fog.
De holnap kiderül, max ha nem jon be akkor megy apróra nyomott áron es valaki boldog lesz, a gazdaság dübörög, uborkát meg lereszeljukA szogletest guritani akarjuk, ami gurul azt meg kézben akarjuk vinni.
Beni2360 : pedig hidd el kerlek, sokkal kényelmesebb. Igaz nalam minden erre a méretre vam optimalizálva
WP14 : ha teve a plafonra menne, akkor melle menne atmos doboz is
Nagyon kivancsi vagyok ra, amúgy -
Nemir Ombe
addikt
válasz
MCGaiwer #20122 üzenetére
Jó az hajlítva.... nekem pl. a telefonom is hajlított (de ki is egyenesíthető
) és úgy megszoktam, hogy már egy hagyományos (sík) teló kijelzőjét "domborúnak" látom .... a TV ue. egy idő után a sikpanelest látod majd "domborúnak" (tiszta retro crt "fíling" ....
) .... szóval csak megszokás kérdése (ami kb. 2 nap)....
WP14:
Erre már volt "ajánlás" régebben Elvtársunknak, olvass vissza ....
-
WP14
őstag
válasz
Ahogy neki jó.
Legfeljebb felszereli a plafonra, ott aztán kedvére nézheti fekve, de akkor ajánlj neki azzal harmonizáló hangdobozokat és elhelyezést.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
vagy kicsit megnyomogatni a sarkait és kiegyenesedik.
-
WP14
őstag
válasz
Azért kérdezz rá a TV-s részlegeken és nézz meg személyesen néhány ívelt készüléket, mielőtt csalódás érne esetleg! Nagyon szélsőségesek a vélemények, csak azért ajánlom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #20117 üzenetére
Én sosem értettem, hogy lehet fekve TV-t nézni?
Ha a TV üléskor szem magasságban kb 100-110 cm, akkor fekve a kanapé általában 40-50 cm közt mozog. Vagyis jóval lejjebb kerül a szem magassága. Arról nem is beszélve, hogy nagyon lefelé kell nézni és ez egészségtelen a szemnek. Még fiatal ember koromban amikor egy szobában volt a TV és a kinyitható kanapé amin aludtunk nem bírtam az ágyból nézni a filmeket. Most már külön szoba van mindenre.
A jó munkát meg is kell fizetni, így kellene mindenhol.
--------------------------------------
Nemir Ombe - Nekem is ilyen fali tartóm van amit lehet távval ide-oda mozgatni. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Beni2360 #20116 üzenetére
Én most éppen fekve nézem a "görbetvm", a képernyő alsó negyede van szemmagasságban ill. a közepétől kb. 40 fokban jobbra vagyok .... a szereplők és a stáb nevei tök egyenesek és "torzításmentesek" .... de most átkapcsolom teniszre, hátha "görbe" lesz a pálya .... .... hát ez sem az .... .... ki érti ezt ....!!??
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MCGaiwer #20114 üzenetére
Ez nem vásárlás mania, hanem fejlesztés mania, de a kényszer kezelés lehet hasznalna.
Mindenki :
Amikor ide betertem hozzátok, mar akkor ilyen terveim voltak, csak lassan ment a megvalósítása.
En valoban egy kprrekt itthoni mozit szerettem volna osszehozni.
Hála nektek, főleg Nemir Ombenak,, es igen, en tényleg mozi mániás vagyok.
Mindig is az voltam, de most vam ra lehetőségemÉs igen, tudom hogy ez magyarázkodás, es hogy a döglött veréb a fán csak alszik
Nemir Ombe : hat teny hogy jol kereshetett volna rajtam aki itt nyit boltot a szomszédba
Lassan biztosítás kell kötni az ingóságokraBenibaa: hogy hogy?
De nálam pont szem magassagban van a tévé, szerintem nem lesz gond...
A pénz relativ dolog.
Nem vagyok senki befolyasos ember valakilye, egyszerűen, sokat, nagyon sokat melózok es ezt értékelik a munkahelyemen -
Beni2360
félisten
válasz
Na de ezt nem lehet fekve nézni mert más az ívelt kép miatt a torzítása.
Te nem véletlenül a Lőrincnek az unoka öccse vagy? -
MCGaiwer
addikt
válasz
vásárlásmániás vagy. egy idő után érdemes kezeltetni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
arcitec
addikt
válasz
MCGaiwer #20106 üzenetére
No erre fognak többen is reagálni , volt már fentebb oly probléma, hogy nem kapcsol be. Gondolom azt olvastad. Ha az autó kapcsoló hátul= ON állásban van és nem kapcsol ki, akkor szerintem szerviz.Úgy akkor nyilván melegedhet ...
A Klipsh oldalán a típusra lévő képen Auto = On/ Off kapcsoló van [link] -
arcitec
addikt
válasz
#98221312 #20101 üzenetére
Ezt hogy érted. Alvó-készenléti mód van mindbe. Idő után, ha nem kap jelet készenlétbe altatja magát, megfelelő jelre meg ébred és aktiválódik. Tudtommal majd szinte mindbe mechanikus főkapcsoló van.
Ahogy BBéci is írja ...
Mert az erősítőd az hogy kapcsol le a 220-ról? Meg a tv, meg lejátszó stb.
Azt nem tudom miféle sub, de a jobbaknál nincs készenléti melegedés stb ... -
törölt tag
Valahogy meglehet oldani, hogy az erősítő bekapcsolásakor automatikusan kapcsoljon be a sub is?, majd kikapcsoláskor meg ki??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged