- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
4100 - 4001
93295 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-11 14:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
donjohnson
addikt
-
HolyFire
aktív tag
Elvileg megszólal a DTS HD rajta. Adott egy film, a lejátszó küldi az erősítő felé a DTS HD hangsávot, ezt mutatja is a lejátszó hogy az van kiválasztva...az erősítőnél már PCM jelenik meg mint hangforrás. Ha sima DTS-t küldök az erősítő felé akkor DTS-t ír, ha DD-t akkor DD-t ír... De ha DTS HD vagy DD True HD akkor PCM-et ír...
-
HolyFire
aktív tag
-
donjohnson
addikt
tessék, itt egy táblázat a yamaha honlapján, hogy össze tudd hasonlítani.

dr.bubo: látom már. őszintén szólva nem tudom pontosan, hogy mire gondolnak, de a lényegen nem változtat. marketing bullshit. talán a playback szóból arra következtetek, hogy feldolgozni tudja a bejövő hd tartalmat, de megszólaltatni már csak a core-t tudja, mint ahogy előttem írták.
-
SzlobiG
félisten
De támogatja a DTS HD-t meg a Dolby HD-t is. Én is kérdeztem amikor venni akartam.
-
dr.bubo
őstag
Mert a Yamaha htr-2067 (features), gyártói oldalán található ez.
-
donjohnson
addikt
-
sony309
őstag
-
törölt tag
-
HolyFire
aktív tag
A Wharfedale Diamond 8.2, 8.3 hangfalakról van valakinek tapasztalata? Használtan megéri megvenni?
-
SzlobiG
félisten
Igen pont erre gondoltam amit linkeltél.
Itt az aprón is van egy amúgy.Köszi a beszámolót esélyes, hogy ez lesz és még olcsón meg is úszom.
-
rayoliviero
veterán
Ilyen Wharfedale volt nekem, üveglappal borított a tetején, nagyon jól néz ki. Teljesítményre is nagyon jó volt, még mintha a Polk Audio PSW110-től is jobb lett volna teljesítményben, mert utána olyanom volt.
34500-ért most pont van egy fekete eladó az AVX-en, gondolom Te is láttad: [link]
-
SzlobiG
félisten
Elég lenne tuti. Erősen hajazok rá, vagy használtan egy Wharfedale Power Cube 10. 35k körül már kapni és akkor nekem passzolni fog a többi hangszóró mellé.
Majd még meglátom nem sürgős a dolog.
-
törölt tag
Ha van igényed rá mindenképp kell venned..
Inkább sztereó erősitő kellene neked, van már dig. bemenetes is. -
Jegesmaci81
aktív tag
Ne gondold hogy szándékos félrevezetésről van szó. Nyilván a boltok a hivatalos forgalmazótól vagy gyártótól, veszik a spec. infókat. Valahol rossz adatok jelentek meg, ezt átvették és a későbbiekben nem lett javítva. Amennyiben szólsz lehet hogy orvosolják a problémád vagy kapsz valamilyen kárpótlást. Amennyiben nem, akkor van jogod itt szidni őket meg fröcsögni. Amíg meg sem kérdezed, hogy kapsz-e valamilyen orvoslást a problémádra nem hiszem hogy köpködni kéne bármilyen üzletet. Főleg mivel majd minden bolt rossz adatokat töltött fel, nyilván nem szándékos csalásról van szó.
Nem akarom védeni a boltokat de vásárlóként egyre jobbak a tapasztalataim a legtöbb bolttal. Segítőkészek, sokszor akkor is bele mennek cserébe ha nem indokolt és rugalmasak a legtöbben. -
vikla007
aktív tag
Köszönöm
-
HolyFire
aktív tag
Amúgy igen...ez igaz. De érted...itt most elvekről van szó és a tisztességről... Amúgy az a terv hogy veszek jó hangfalakat apránként ahogy engedi a pénztárca, azok egy jobb erősítővel is jók lesznek....aztán egy fél év múlva ezt lecserélem egy jobbra. Ezt meg oda adom a húgomnak vagy szüleimnek a mostani hangszórókkal. Ők amúgy sem extra igényesek ilyen téren, de azért a tv doboz hangjától ez fényéves ugrás még így is.
-
Osynho
addikt
-
donjohnson
addikt
a subwoofer outputra (jobb oldalon a tápcsati felett) kösd rá rca kábellel vagy "y" rca kábellel, mert látom 2 bemenet van a mélynyomódon.
-
canniball
nagyúr
És még a szoba mérete is passzol.

Azt a Jamot néztem én is (bár az elején lévő led zavarna, de legfeljebb letakarnám valahogy), ha nincs itt jobb ajánlat, csak múltkor BBéci véleménye lombozott le...bár ezen alul van a reflex nyílás nem oldalt.
Többiek, vélemény róla?nlpK!
Erre inkább a médialejátszós topikban kérdezz rá!
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok, BUÉK mindenkinek!
Egy amatőr kérdésem lenne:
adott egy yamaha rx-v582 erősítő és szeretnék egy aktív jvc sp-pw3000 subwoofert rákötni. Lehet? Hogyan? -
HolyFire
aktív tag
Tudatos vásárlónak érzem magam. Jelen esetben hibáztam hogy a gyártó oldalát nem néztem át...megbíztam a sok kampósorrú pajeszos 'kereskedőben'. Szerintem az nagyobb probléma hogy 2015/16-ra még mindig ott tartunk hogy tulajdonképpen azt hazudnak bármely cuccra amit csak akarnak...na én ezen vagyok kiakadva. Csak nézd meg az összes boltot ahol ezt lehet kapni amit a google kidob...

-
szasanyi
félisten
B.U.É.K. mindenkinek!

-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok ismét és BUÉK!

Az lenne a kérdésem, hogy a MED600X3D-el nem tudnék TV műsorokat rögzíteni, ha jól értem. Van olyan médialejátszó ami alkalmas erre, vagy lehet kicsit el vagyok tévedve, de akkor write pls., hogy mi is kellene hozzá. A TV-mnek van felvevő funkciója, de csak a saját formátumát használja hozzá és a winyó formázással/particionálással is szenvedni kellene, így valami 1x-űbb megoldást keresnék.
Sport közvetítéseket szeretnék rá venni főleg és a úgy olvastam a TV felvevője alapból elég sok helyet fogyaszt, nem valami jól tömörít és hát van úgy, hogy egy tenisz meccs ugye 3 órásra is elhúzódik...
THX!

-
benceb77
tag
Szerintem vidd vissza. Egy normális kereskedőnek nem jelenthet gondot egy ilyen félretájékoztatás miatt kezelni a helyzetet. Pláne ebben az árkategóriában. Egyébként a saját érdekedben tényleg jó ha a gyártó honlapján is tájékozódsz vásárlás előtt, de az emberek jelentős tömege nem a tudatos vásárló kategóriába tartozik, a félretájékoztatás pedig jelen esetben megvolt.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Erősítő vásárlás előtt állok (kb 50000Ft-ot szánnék rá, használtan), ami egy JBL S310 hangfalpárt, és egy AKG K701 fejhallgatót hajtana.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e értelme egy fejhallgatóerősítőt is vegyek, vagy a házimozi erősítő a JBL-t is képes lenne megfelelő minőségben megszólaltatni? -
HolyFire
aktív tag
Ez is igaz és jogos hogy a gyártó oldalát is meg kell nézni....de nemár hogy egy ilyen retek cigány üzletek legyenek csak ebben az országban...Nézd meg, edigital, aqua, netdepo, hifi.hu, shopline stb stb amit a google kidob bolt hogy lehet kapni, mind hazudik... Azért ez vicc. kb 3-4 hete vettem, nem fogok ezzel cigánykodni, plusz ismerve a magyar kereskedői morált, kb leszarják. Igazából csak baromi bosszantó...hogy már azt sem lehet elhinni amit kérdeznek a 'kereskedők'... Teljesen véletlen vettem észre hogy átkúrtak de most már nem idegelem ezzel is magam...

-
Sz_Imre
senior tag
-
HolyFire
aktív tag
-
Sz_Imre
senior tag
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Jól látom hogy a Yamaha HTR-2067ban nincs DTS-HD és Dolby True HD dekóder?

-
törölt tag
BUÉK mindenkinek!
-
törölt tag
-
SzlobiG
félisten
-
BBéci
legenda
-
SzlobiG
félisten
-
Hewty
csendes tag
-
BBéci
legenda
-
canniball
nagyúr
Na igen, az itteni ajánlás után én is azt vártam, először BF-ben, majd karácsonyi, aztán most év végi akcióban, de nagyon nincs vele szerencsém...

-
Sz_Imre
senior tag
-
rayoliviero
veterán
Ezt láttam. Azt viszont nem tudom, hogy jó e valamire. Hátha hallotta itt már valaki.
Használtan már 50-ért lehet jókat találni. Én karcmentes állapotban vettem talán 42-ért a JBL 150P-t.
Normális akció sajnos jó ideje nincs. Jól járt, aki a JBL 250p-t meg tudta venni 50-ért, azóta sincs hasonló akció.
-
Hewty
csendes tag
sziasztok egy 8Ohmos center hangfalat ráköthetek egy 4Ohmos erősítőre? Lehet valami baja?
-
canniball
nagyúr
Itt az évvége, láttok esetleg valahol készletsöprő (vagy másmilyen) akcióban mélynyomót (továbbra is 50k-ig)?
-
Rbert
aktív tag
-
BBéci
legenda
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Erdeklődöm az alábbi erősitőről: használtan venném......
mennyit érhet, és mire kell figyelni vásárláskor ?
Onkyo TX-SR307Ismerősnél meg tudtam nézni, egy Onkyo HT-R548-ast (igaz bögreszettel)....
ahhoz képest jobb vagy rosszabb ?ELÖRE is köszi a segitségeteket !

BUÉK!!! -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a jobb beállítás?
A front hangfalaimat szerintetek (3 személyes mozis kanapém van) a középső ember felé fordítsam vagy a két szélső emberre nézzenek?
2,5m-re vannak a hangfalak. -
opeter70
senior tag
-
windlord
őstag
-
patow
senior tag
Kösz, de nem emlékszem hogy a yamahában lehet ilyen opció
-
Csabroncka
addikt
-
patow
senior tag
Az nem árt az av -nek ha nincs rákötve háttér vagy éppen center sugárzó és közben üzemel,vagy kel olyankor valamin állítani?
-
petya80
tag
Sziasztok,
Egy kis tanácsra lenne szükségem. Minap vásároltam egy gyönyörű Jamo Cornet 145 hangfalpárt, amit háttérsugárzóként szeretnék használni,. A kanapé a hátsó falon van előbbre nem lehet húzni a két oldalán lennének a dobozok amelyek méretei jelenleg fejfájást okoznak, hisz élőbe elég nagyok.
Nos szívem szerint álló állványra helyezném őket (ez abban is segítene ha néha a szoba közepén mozizok a kanapé helyett, így könnyedén fordítható lenne a cucc a szoba közepe fele).
Másik opció ez a Vogel fali tartó [link] , de kicsit tartok tőle, hogy hülyén mutatna rajt a 2 nagyobb darab doboz (Magasság: 32cm / szél: 18 cm / mélység: 24 cm / súly 4,5 kg) vagy más is használ ilyen tartót ekkora dobozoknak ?
Harmadik opció egy ilyesmi fali tartó [link] ez úgy mondván az előző 2 ötvözete.
Vagy 21 m2-re ilyen elrendezés esetén (kanapé a falnál) nem is kellene ekkora háttér és adjam tovább őket és szerezzek valami kisebbet ?
Kösz
-
Nemir Ombe
addikt
-
patow
senior tag
Kösz de hát ugye ebben a topik ban a belépő szintről beszélgetünk
-
Nemir Ombe
addikt
..... hát az a JBL sem a minőségéről "híres", de olcsó ..... ebben a(z) (ár)kategóriában ne nagyon keress minőségi különbségeket, mert nem nagyon vannak, inkább csak "karakter" különbségek vannak, az meg ízlés dolga ....
(írhatnám azt is, hogy vedd azt amelyik tetszik vagy amelyik olcsóbb és akkor felesleges a "melyik lehet a jobb" kérdés is ....)
-
patow
senior tag
Én tegnap hallgattam egy jbl 170 mellet és jobban tetszett mint a jbl de csak rövid időm volt rá és azért kérdeztem, és szettben 10 k a különbség
-
Nemir Ombe
addikt
-
patow
senior tag
Sziasztok a Jamos 626 ról tudnátok valamit mondani ,ajánlott ?
-
BBéci
legenda
-
windlord
őstag
-
BBéci
legenda
Bajt nem, de botorság más kábelt használni centernek, mint frontnak. Az kétségtelen, hogy belépő szinten majdnem tök mindegy, de nem akkora plusz költség, hogy ne érné meg egyforma kábelekkel csatlakoztatni a hangdobozokat. Általában 1 méteres darabról van szó.
Tesztek tömkelege bizonyítja, hogy ugyanannak a gyártónak az azonos márkájú, de különböző vastagságú kábelei másképp befolyásolják a hangot. -
windlord
őstag
-
BBéci
legenda
Az ilyenek miatt használok CD-játszót, Blu-ray lejátszót és médialejátszót. Nem akarom bonyolítani az életemet.
-
Sz_Imre
senior tag
Rendben, köszönöm a válaszodat sokat segítettél.

-
rayoliviero
veterán
Mast en nem allitottam.
Az idegesito, ha kikapcsol a monitor, keszenleti modba lep, amikor zenet hallgatok, akkor elmegy a hang is, vagyis nem szol a zene. Sajnos nem lehet ugy beallitani, hogy akkor is szoljon, ha a monitor standby modba lep, de ez az integralt videokartyaval is igy volt. Azt tudom, hogy a Wint ugy allitom be, hogy a monitor soha ne kapcsoljon ki. De akkor neg foloslegesen megy, zenehez nem kell.
Szerk: Szivesen.
-
BBéci
legenda
Ne foglalkozz a specifikációval, annak alapján sok csúcsminőségű szubládát a kutya sem venne meg, míg a gátlástalanul hazudó gyártókét vinnék, mint a cukrot.
(#4028) windlord
Szegény center mit vétett, hogy nem kapott ugyanolyan kábelt, mint a frontok? -
rayoliviero
veterán
Kiterjesztettnel minden a monitoron jelenik meg, a tv-n, ahova ki van terjesztve, csak az asztal hatterkepe, oda csak athuzni szoktam a filmet (megnyitott medialejatszo programot), amikor nezem.
A regi integralt videokartyaval nem volt bekapcsolva a HDMI passthrough, csak akkor tette alapertelmezett hangnak a HDMI-t, amikor bekapcsoltam az erositot. Addig nincs csatlakoztatva allapotban volt.
De most, hogy vettem videokartyat, igy csak ugy mukodik az egesz, ha be van kapcsolva a passthrough, igy viszont alapertelmezett a HDMI egyfolytaban, meg az erosito kikapcsolt allapotaban is, ugye a passthrough miatt. A passthroughoz pedig BD-re kellett beallitanom, mert nalam a szamitogep=BD, az erositon a BD HDMI-be van dugva a PC vidokartyabol kijovo HDMI kabel.
Meg azt megjegyeznem, hogy elofordult, hogy nem akarta alapertelmezettkent megjeleniteni a HDMI hangot a Windows, az erosito ki-be kapcsolgatasa utan jott helyre, azota jo.
-
Sz_Imre
senior tag
Köszönöm a válaszodat.
Még egy kérdést, akkor nálad engedte, hogy a erősítő legyen az alapértelmezett hang, de mikor én próbálkoztam akkor hiába állítottam volna nem engedte. Bár lehet elnéztem valamit. Kell valamit még beállítani azon kívül hogy alapértelmezettre rakom a kimenetet?
A megjelenítésnél hol jelennek meg az alkalmazások? Mert ha pl. kiterjesztett lenne és a másodikon lenne, az elég pech volna, ezért akarnám hogy minden a monitoron jelenjen meg. -
rayoliviero
veterán
-
windlord
őstag
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Heco Alave 500 frontjaim vannak. Milyen kábeleket érdemes hozzá venni? Van Damme kábeleket nézegettem, Black, Blue és Hifi series. Ezek között mekkora különbség van, továbbá milyen rendszeren lehet kihallani? A frontokhoz és a centerhez 2x2,5mm-est tervezek vásárolni a hátsókhoz viszont 2x1,5mm-est. Ebben szerintetek van ráció? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Nem találtam jobb topicot.

A sub-hoz milyen közel lehet tenni egy routert hogy a mágnes ne tegyen kárt a routerben? -
Johnny198612
tag
Mivel nem válaszoltok, ugy ítélem meg, h a JBL 100as subot nem sokra tartjatok. Mivel közben mar mas is kérdezte ezt. Talan a Polk sem a legjobb választás, de inkabb arra gyűjtök tovabb.
Specifikacioban is ugy tunik alacsonyabb a mély frekvencia sáv a Polknal.
Abszolút kommersz felhasznalok nyilatkoztak eddig jokat a JBL subrol. Illetve av-onlineos tesztbol jott le nekem, h az arena set kiemelkedő része a sub.. Persze "ezert az árért".
Kar h a JBL 250p megint 110 ezer.. Miert lehetett majdnem fel evig kb. féláron kapni? Tengerbe borult csomagot halasztak ki? 😃
-
Sz_Imre
senior tag
Neked hogy sikerül így beállítani, mert amikor én bekötöttem a dvi akkor a hdmi-t nem tudtam alapértelmezettre rakni, bár lehet user problem volt. Kiterjesztettként használod vagy hogyan? Mert én is így akarom megoldani, de annyival különb hogy nekem nincs tv, csak monitor és azt akarom hogy monitoron jelenjen meg minden.
-
rayoliviero
veterán
Vettem egy Nvidia videókártyát, eddig az integráltat használtam a PC-ben.
A PC össze van kötve az erősítővel HDMI kábellel, a tv szintén HDMI kábellel az erősítővel, a monitor DVI kábellel a videókártáyával. Tehát a videókártyában van egy DVI kábel a monitornak és egy HDMI a tv-nek.
Az Nvidia kártyával most csak úgy volt DTS, True HD stb. hang, ha a tv is be volt kapcsolva, monitor nem elég ahhoz. Stereo hang érdekes módon működött. Ha zenét akarok hallgatni, pl TrueHD-t, azért nem akarom bekapcsolni a tv-t.
Integrálttal eddig nem volt ilyen gond, ha a tv ki volt kapcsolva, függetlenül működött, volt hang mindig. Pedig az is ugyanígy volt összekötve.
Rájöttem, hogy a HDMI passthrough-ot kellett bekapcsolnom az erősítő menüjében, így most már akkor is van TrueHD, DTS stb. hang, ha csak a monitor van bekapcsolva, a tv pedig lehet kikapcsolva.
A HDMI led világít így az erősítőn, ha megy a számítógép, ha leállítom, akkor kialszik.
Integrálttal videókártyával miért nem kellett ez a HDMI passthrough?
Akkor használhatom így, bekapcsolva hagyhatom a passthroughot? Az nem baj, ha a számítógépet ki-be kapcsolgatom, kinyomom leállítás után az elosztót, áramot. Az nem baj az erősítőnek?
Bocs az amatőr kérdésekért.

-
SzlobiG
félisten
-
BBéci
legenda
-
Biga123
addikt
Hát végülis ez is elég szimpi : YAMAHA HTR-4068.
Csak valami nem túl elrugaszkodott árú szett is kéne hozzá.
(Van itthon egy régi ozaki 5.1 ből visszamaradt szett mély nélkül kinyitottam az 1 ik hátsót 4 ohm 5 W
méretes mágnessel , de legalább fadobozos mind . amik meg vannak 60K környékén azok műanyagok :/ nem tudom számít e mert akkor csak sub ot kellene vennem mert ezek csak porosodnak.) -
rayoliviero
veterán
-
liszi70
nagyúr
-
Steven
addikt
-
jeni
félisten
-
Steven
addikt
Hát bal fülemre szarul hallok még, a határon mozog hogy nem vagyok nagyot halló (mellette motorozom ami nem tesz jót neki főleg nyitott dob mellett )
Úgy , hogy ami nekem kell az az érzés amit mondjuk egy kis basszus ad... az, hogy mennyire szól tisztán meg szépen én meg nem tudom állapítani...
Van egy ismerősöm akinek 2 db hangfala csak 15 misi valami B&W megmutatta ,hogy háta érzem különbséget ... amit le vettem hogy kurva drága kurva nehéz két ember kell hogy meg emelje...

szvl én nem én vagyok a hangzás Picassoja az tuti

Onkyot is azért cseréltem mert boxot meg a tvt nem tudtam rákötni ezen végre van optikai bemenet azon nem volt.
Na de köszi a helpet!

még annyi mint én tök laikus a hangfal mennyire fos vagy jó mit tud ez mit kell nézni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sz_Imre
senior tag
-
BBéci
legenda
-
Steven
addikt
Segítségeteket kérném : adott egy erősítő Pioneer VSX-329 és2db jamo hangszóró
Eddig egy onky ersítőre volt rá kötve a hangfal és szerintem több volt benne a mély...
Nah most annyi hogy több mélyet szeretnék elő varázsolni ezekből a hangfalakból.
Találtam egy olyan beállítást az erősítőn hogy x.over 100mhz , nem tudom , hogy jó helyen kutakodom ha igen akkor itt mit állítsak

más:
Adott egy 35nm es szoba és a fenti eszközök, ha vennék egy subwoofert és rászánom magam mert elgurul a gyógyszer. Épp keretek között mondjuk 60-70k ig milyen mély nyomot vegyek , ha nem vágyom én csodára és white fülű sem vagyok....
Mondjuk egy ilyen [link] elég lenne e nekem vagy ez már sok vagy akár kevés.

-
Zotya75
csendes tag
-
Biga123
addikt
-
Dorian
félisten
-
Zotya75
csendes tag
Senki? #3899
-
BBéci
legenda
-
Biga123
addikt
Sziasztok
HK AVR-151S, HK AVR-161S mennyire lehet jó választás ?
Megakadt a szemem a tömegén (4.6 kg) nem kevés az ?
Tudom erősítőt nem súlyra vesz az ember , de mégis jobb érzés ha van benne anyag. -
BBéci
legenda
Egyrészt nem ismerem a JBL 150P-t, másrészt szerintem a lehető legrosszabb konstrukció a lefelé néző membrán hátrafelé reflexnyílással. Terjengős, döngős basszust eredményez, mocskos nehezen lehet belőle rendes hangot kihozni.
-
illex1
csendes tag
Sziasztok!
Moziszoba épitésben vagyok, a kép készen van, most jön a hang. Nem túl nagy a szoba, kb 14-15m2. Kinéztem három avr-t:
Pioneer VSX1130
Denon X3100
Yamaha RX-W 679
Melyiket ajánlanatok? A hangfalakkal teljesen tanácstalan vagyok, ebben kérném a segítségeteket. Amit fontos tudni, kanapé mögött 30 centi hely van. Amennyire utánna tudtam járni, ide javasolják a dipol hangfalakat oldalra felszerelve. Itt körülbelül 1-1 méter van mindkét oldalon. Ami gondolom még lényeges az 5.0-ra 250 max 300 ezrem van! Az erősítön kivül. Előre is köszönöm a segítségeteket! -
LordAxwell
senior tag
-
Dorian
félisten
Miért kéne lejátszás alatt, bekapcsolva rakosgatni? Ha egy kikapcs-átpakolás-bekapcs idő miatt nem hallasz különbséget, akkor az számodra nem mérvadó különbség.
-
LordAxwell
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
93295 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VoidXs