- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanzi89 #3486 üzenetére
Igen, ennél tény, hogy olcsóbban jösz ki egy i3 6100(T) proci (34eFt) + mini -ITX lap (20eFt) kombóval. Ez sacc/kb átlag 3-5W-tal eszik többet a Broadwell NUC + SO-DIMM NUC-nál, ami a magyar árakat nézve évi <2eFt, azaz tényleg nem éri meg
Fogyasztásmérő: normál (=tesztoldalakon, ld anand, PH lemért) konfikat építve sztem nincs értelme vele pepecselni. Anno a bányászkorszakban vettem egy Voltcraft mérőt, hogy mennyit eszik a melózó CF r9 290, a skála "alján" elég értelmesnek látszó értékeket mutat pl egy 10W körül pusztító eeePC-re és wifi modemrouterre. Utóbbiból kiderült, hogy nálunk a modemrouter a legnagyobb rezidens energiazabáló, 15W körüli fogyasztással, amin a wifi kikapcsolása sem segít túl sokat.
Elgondolkoztam rajta, hogy az előző szolgáltatótól kapott modemet és egy soványabb routert szerelnék be, de #1: nem vok biztos benne, hogy idegen modemet is kezel a rendszer, #2: második dobozkát beépítve (muszáj, a kicsinek csak egy ethernet csatija van) értelmes fogyasztáscsökkenés érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest