Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Szerintem már nyugodtan fel lehet rakni a Jessie - t, nem gondolom, hogy nem lenne elég stabil. (már most stabilabb mint az ubuntu14.04. szerintem ) mondjuk nekem a Debian nem a szívem csücske, de lehet egyszer..
Nekem most ubuntu 14.04 szerver van a htpc nas kombón és meg vagyok vele elégedve. Igaz ez nem lesz asztali használatra szánva. -
Patice
nagyúr
válasz
devil-k #2591 üzenetére
Igen, a Synologyban a szoftvert és a hozzá kapcsolódó szolgáltatást, támogatást, több évnyi SW frissítést fizeted meg, nem a hardvert. Én is szeretem, de nincs pénzem a nagyobb, erősebb Synology-kra.
Az a 8 TB-os Seagate Archive-ot én nem raknám a NAS-omba amúgy 24/7 üzemre. Ahogy a neve is mutatja, archiválásra való, adattárolásra. Egy ilyenre lehet amúgy be fogok ruházni. Elég jó az ár/TB mutatója a jelenlegi árán.
Talán elférne az összes zeném egy ilyenen.
(#2592) gery2123:
Azért ez a kényszerű megoldás, mert nincs/nem volt még guba harmadik/negyedik gépre. De idővel nem kizárt, hogy lesz. (Csak előtte házváráslás van betervezve, ami nem egy PC-é lesz.
)
Amúgy a szoftveres megoldásra Debian Wheezy + OMV megoldást tartom megvalósíthatónak. Debian telepítés előtt állok, csak belefutottam pár hibába: az SSD, amire a rendszer menne GPT-s és már van rajta egy napi használatú Win8.1. Debian-ból egy 64bites UEFI-sen bootolható verziót kell felraknom, hogy működjön. Vagy formázhatom le az egészet MBR-re és kezdhetem előröl. Vagy várok a Debian Jessie-re egy kicsit még.
-
devil-k
nagyúr
Köszi a választ!
Nos, hamar ráébredtem arra, hogy nekem (még) nincs szükségem épített szerverre. Végülis jó nekem a Synology is, de ha kezdem kinőni, akkor viszont váltanom kell (felfelé). Igazából a lelki szemeim előtt van, hogy mennyi időt emésztene fel az épített szerver beállítása, főleg szoftveresen. Erre most nem igen lenne ingerenciám és kedvem sem. Balga módon azt hittem, hogy nem lesz ennyire komplex, de ez abból is adódik, hogy hozzászoktam a kényelmes és "konyhakész" megoldáshoz, amit a Synology nyújt ilyen téren.
Visszatérve a nagy HDD kérdésre, még mindig a 3 TB-os WD RED van a legjobb áron (mármint a WD-k piacán). Pedig terveztem, hogy meglepem magam egy 5 TB-os HDD-vel.
-
Patice
nagyúr
válasz
devil-k #2589 üzenetére
Hasonló célzattal én már elindultam a tettek mezejére és építettem egy gépet fájlszervernek, kiszolgálónak, letöltőgépnek, stb. Ez volt a könnyebbik része.
A lényeg a szoftver. Mint a PC-s alapú média fogyasztásban itt is ez a döntő dolog a használhatóságban.
Ha saját épített szervert akar magának az ember, akkor minden szolgáltatás, funkció alá kell egy program modul. Vannak persze kész megoldások ezekre, ingyenes Linux alapú NAS szoftverek, pl. (a legismertebbek) Nas4Free, FreeNAS, Open Media Vault, stb.
Ugyan az igaz szerintem egy ilyen épített géppel is, mint mondjuk HTPC esetében: dedikált eszköz kell a szoftver alá, azaz céleszközt kell csinálni, nem szabad más feladatokra is használni ugyan azt a gépet.
Én benne vagyok most ebben. Asztali gépnek és NAS-nak is szántam a vasat. Hát nem egyszerű így szoftverezni.
Ennek kipróbálása még függőben/folyamatban, de már nem kell sok idő hozzá, csak persze van más dolgom is a hobbym mellett. Mondjuk két gyerek.
Nekem is van Synology NAS-om (DS213). Szeretem, megelégedéssel használom, immár több, mint 2 éve, csak kezdem kinőni.
Vagy veszek bele két ilyet.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Most még csak ízlelgetem a témát, új vagyok a "DIY" szerverekben. Az lenne a kérdésem, hogy milyen OS-t érdemes futtatni egy ilyen vason? Melyik a "legjobb", ha van ilyen...
-
Patice
nagyúr
válasz
TechnicR #2585 üzenetére
Projektoros házimozizáshoz HTPC-t ajánlanék. Nagy képen már jobban előjönnek az olyan hibák, amik kis képernyőnél nem láthatóak. Sokan ezért vesznek pl. Popcorn Hour A410-est, vagy még jobb minőségre képes médialejátszókat.
XPenologyt virtualizálva felejtsd el szerintem, elég nyakatekert a megoldása.
Inkább építs még egy gépet J1900 alapokon a film- és zenelejátszásra.
(Megfelelő topik hozzá.)
Szerintem.
-
TechnicR
tag
Sziasztok! Jelenleg Xpenology van a kis Q1900 asra épített szerveremen, viszont felmerült bennem, hogy veszek egy projektort és kellene alá egy vas is, HTPC nek. Melyik operációs rendszert ajánljátok? Xpenologyt is megtartanám virtualizálva ha megoldható. Vagy van olyan projector ami mondjuk NAS ról tudja olvasni a filmeket? Vagy vegyek inkább egy androidos kis cuccot, hogy az hajtsa meg a projektort?
-
T-master
tag
Gyakorlatilag bármi, ami letölt. Pl.: ha elindítok egy sebességmérést (digi.hu/meres) akkor a Chrome használja 100%-on a procit. Az az érdekes, hogy a laptopomon ez az oldal kb 480Mbit/s letöltési sebességet mutat és 55% körül van a processzorhasználat. A J1800-on csak kb 120Mbit/s-t ér el és 100% a processzorhasználat.
-
T-master
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata a J1900-as CPU-val szerelt lapokról? Tudják kezelni a gigabites netet? Nekem most egy J1800-as van és a gigabites netem (DIGI) sebességének csak kb. harmadát tudja és kiakad a proci.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Építenék egy masinát a szokásos feladatokra.
Média szerver, torrent, stb.
Van itthon némi elfekvő hw. Pl.
Asrock G41M-GS3+E8200+2X1Gb 1333 Ram vagy más.
Ha ez nem lenne "elég erős"
X58+i7 990X + 3x2 Gb ram, de ez talán túlzás.
Tárolók 2x 3Tb MTB merevlemez.
Milyen program lenne jó? Csak olyan lehet ami kezeli az MTB-s lemezeket. Semmi formázás, stb nem lehetséges.
Köszönöm -
ssid3956
tag
Sziasztok!
Egy olyan szervert szeretnék készíteni, amely segítségével fájlokat tudok mozgatni egy windowsos gép (ez lenne a szerver) és egy OSX operációs rendszerű laptop között. Mindezt úgy, hogy a célgépen csak beírom a keresősávba pl. hogy \\server és látom a gazdagép megosztott mappáját. Próbálkoztam a Cerberus FTP szerverrel, de az felhasználókon alapszik. Nekem az lenne a célom, hogy az összes , a saját hálózatomon lévő gép esetében működjön ez a szerver a fent említett módon.
Hogy tudom ezt megtenni? -
Brogyi
őstag
válasz
Astorian12 #2570 üzenetére
Még 1x.
Szerver IP-je a routerban 80-as porton nyitva?
Apache configot vágd már be ide mert így nem lesz vége. Ha rinyázol akkor az oldalt ami alapján csináltad.
Apache verzió melyik? Nem halad az ügy. A kézrátétel kevés. Bocsi.
Esetleg az apache logját nézted? Mi nem tetszik neki...
Totál zöld vagyok az apache-hoz, de legalább ezeket megnézném, megkérdezném. -
gyuri86
tag
Sziasztok.
vettem egy Codegen 4U-500 típusú házat, manual nincs hozzá...neten sem találtam. a "gond" hogy van egy 3pin-es csatlakozó ami a front panel nyáktól jön. Olyan mint egy venti csati, de nem az mert azoknak molex csatija van. Enélkül is meg a rendszer, de kérdés hogy az mi!?
Köszi. -
vargalex
félisten
válasz
Astorian12 #2566 üzenetére
Szia!
A szerveren van tűzfal? Ha igen, mi az aktuális config? Apache-ban nem hoztál létre olyan .htaccess file-t, ami korlátozza a hozzáférést?
-
Astorian12
tag
válasz
Astorian12 #2565 üzenetére
Sajnos még most sem megy külső hálózatról. Lehet törlöm és megpróbálom elölről az egészet inkább. :/
-
nlq
aktív tag
válasz
Astorian12 #2559 üzenetére
egy proba erejéig kapcsold ki a portFW-t es tedd DMZ be ahhoz mit szol???
-
Honkydoo
őstag
válasz
Ha tényleg az a helyzet mit amit Brogyi kolléga mond, akkor ez a link segíthet némi angol tudással egybekötve.
-
Brogyi
őstag
válasz
Astorian12 #2561 üzenetére
Valami apache fenomén kell neked. Az apache2.2 ,és az apache2.4 más. Konfig hibád lesz.
Várj a profikra. -
Astorian12
tag
válasz
lockdown90 #2560 üzenetére
Igen, próbáltam telefonról :/
-
lockdown90
senior tag
válasz
probaltad kivulrol pingelni? telorol vagy valahonnan?
-
Astorian12
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lennem, hogy van 1 szerverem LAMP telepítve és beállítottam mindent egy "tutirial" alapján, de csak saját hálózatból érem el és nem értem, hogy miért. Routerben beállítottam a port forwardingot is illetve engedélyeztem mindent a szerveren, hogy lehessen külsőleg használni, de még sem megy.
Ebben kérnék tanácsot, hogy mit ronthattam el, miért nem úgy megy ahogy én akarok/kéne neki
Elég ködös ahogy leírtam tudom, de már teljesen tanácstalan vagyok. -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Otthoni szerveremen fut Kodi, torrent, Samba, NGINX, PHP. Próbálkozás, tesztelés céllal szeretnék rá feltenni Drupal CMS-t, amihez viszont kell Mysql. Kérdésem, hogy a következő konfig vajon bírni fogja ezt? Asrock E350-M1, 2 GB RAM. Vagy kár vele próbálkozni, ne gyilkoljam vele szegényt? Mivel tesztelés, próbálkozás lenne a cél, nem sok user érnél el a CMS-t.
Köszi!
-
HENE
aktív tag
válasz
sugarforce #2549 üzenetére
Köszönöm!
Közben úgy néz ki, hogy megoldódott. Van készleten notebook a cégnél és abból állítunk be erre.
bambano:
Ki mondta, hogy reklám lenne? Azt írtam, hogy hasznos információk lennének, amik között tudnak válogatni az érdeklődők.
Mit értesz azon, hogy bekonfigurálja a wifit? Ott van, csatlakozik, nem kell jelszó, semmi.
Egyébként lesz TV, de azon nem lehet megjeleníteni mindent, -
sugarforce
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy nem tudom, hogy lehetne megoldani azt utserver_alpha v3.3-mal, hogy a default letöltési könyvtártól eltérő könyvtárat adjak meg 1-1 letöltés elindításánál.
Van 3 db hdd a gépen, egy sata-s, meg 2 db usb-s. Az elsőn zenék, a másodikon sorozatok, a harmadikon filmek vannak. Mivel főképp sorozatokat nézek(és töltök le rss-sel), így az alapértelmezett letöltésem a sorozatos vinyó (/media/sorozatok mappába van mountolva fstab-ban), viszont ha filmeket töltök le, akkor nem szeretnék minden egyes alkalommal még az áthelyezgetéssel is foglalkozni(/media/filmek).
Ja ráadásként fut a szerveren egy plex media server és samba is, amik bekavartak azon elgondolásomnak, hogy majd egy linkkel a film-hdd-ről a sorozat-hdd-n megoldom a dolgot (az utserver web ui-ján sub path-t lehet megadni egy letöltésnél), így valami más megoldás kéne, de perpill nincs ötletem. Valakinek valami megoldási lehetőség? Köszi -
sugarforce
addikt
vagy úgy engedni netre bárkit, ha megnéz egy videót. máshol is működik ez a megoldás.
-
nlq
aktív tag
válasz
bambano #2550 üzenetére
igen, szerintem is egy teve egy media lejatszoval tolja a statikus kepeket...
ha mindenkepp wifizni akarsz akkor amit leirtal arra eleg lehet egy usb portos open wrt-t futtato router is
tolsz ra a lighttpd-t usbre meg mehetnek a weblapok oszt jolvan...(en tutti nem hasznalnam ezt a wifit hogy a reklamodat nezegessem...)
-
bambano
titán
én nem hiszek benne, hogy bárki is bekonfigurálná a te wifidet úgy, hogy nem kap rajta internetet, csak azért, hogy a reklámodat megnézze. szerintem alapvető szemléletváltás kellene.
én egy bazi nagy tv-t raknék oda, meg valami egyszerű gépet, ami folyamatosan tolja a videókat.
-
sugarforce
addikt
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
A következő feladat megoldásához szeretnék tanácsot javaslatot kérni.
A cég ügyfélvárójában szeretnénk információkat elérhetővé tenni az ott várakozóknak az okostelefonjukon. Lenne egy wifi hozzáférési pont, amivel a helyben tárolt honlapot érhetnének, amin statitkus aloldalak, letölthető anyagok (pdf) illetve rövid videók lennének, amiket megnézhetnek. Ehhez kérnék hardver és szoftver oldalra is megoldási javaslatokat. A wifi hotspot tehát nem internet elérést biztosít, a gép nem is csatlakozna a hálózathoz, csak tárolt adatokat jelenítené meg. Miben érdemes gondolkodni?Köszi!
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen megoldással, rendszerrel oldható az meg, hogy egy gépen, párhuzamosan több virtuális szerver fut? Hogyan, mire keressek ez ügyben a legjobb barátom segítségével?
Köszönöm szépen!
-
gyuri86
tag
válasz
bambano #2540 üzenetére
Bukta. Nem találtam olyan LGA2011-es lapot ami támogatná az Intel vPro technológiát. Pont van olyan procink amit támogatja, de sajnos egyik alaplapunk se tudja. Kerestem neten és csak 1150, 1155-ös lapot tudják a vPro-t, nekünk viszont csak a LGA2011-3 jöhet szóba. Esetleg más megoldás Intel AMT helyett?
-
bambano
titán
válasz
gyuri86 #2539 üzenetére
a kérdés megválaszolása egyszerű: látsz az alaplapon ipmihez ethernetet vagy nem?
ha nem, akkor nem tudja. de nem csak az ipmi a járható út, lehet ott még intel amt is távmenedzsmentre.szerk: az az ipmi chip az remote ip kvm chip lesz, én is néztem. a félszerver alaplapjaikon szokott lenni ilyen, a c202-c222-c226 és hasonló chipsetes asus alaplapokon van rá lehetőség.
-
gyuri86
tag
Ok én is ezt találtam függetlenül a választól
Más kérdés. Desktop Asus x99-A alaplaphoz elképzelhető hogy létezik IPMI funkció? Távolról menedzselés, távoli telepítés stb. Találtam IPMI chip-et Asus-nál, de az szerverre van optimalizálva szerintem...
lényeg h távolról hálón (VPN) keresztül tudjuk ki-be kapcsolni, távoli telepítés stb. Tudok ilyenről? -
nlq
aktív tag
válasz
gyuri86 #2536 üzenetére
Codegen 4U-500
sztem ez a legolcsobb (ha valaki tud olcsobbat jelezze!) arra figyelni kell, ha sok winyot akarsz beletenni, hogy nem mindegyik magyar beszerzesben van benne az extra CPU fole kerulo 2x3,5 hdd keret (ezen a kepen latszik mire gondolok)
elol 7 winyohely mellette 3x5.25 hely (ide lehet tenni egy 3x5,25 5x3,5 atalakitot is)
a sínt külön kell megvenni hozza
-
gyuri86
tag
Sziasztok.
Céges kereteken belül keresek 4U-os torony házat ami rack-esíthető, vagy eleve rack-es és 4U magas
Egyetlen szempont hogy ATX szabvány legyen és ne legyen benne táp, valaki találkozott már ilyennel? bármilyen típus, gyártó megfelel. Köszönöm. -
bambano
titán
válasz
bopeti98 #2529 üzenetére
málna pc a gagyi hálózati interfészével kerül most 14 rugóba, táp + ház kerekítve 6 rugó, egy huszasból aligha vagy meg.
ehhez képest 20 rugóból combosabb router is kijön, aminek az ethernet interfésze arra van tervezve, hogy forgalom is átmenjen rajta.
akkor már banánpc 18k5-ért...
ehhez képest árgép szerint a 1043nd v2 az 13k-tól indul összerakva, dobozban, méretezett táppal, mellékesen wifi interfésszel, amit akár használhatnál is.
de mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
-
bopeti98
őstag
-
nlq
aktív tag
válasz
bambano #2525 üzenetére
én is osztam a véleményed..
1., tutti tobbet fogyaszt 2-4x (cimke szerint 12V 4,2A) mint egy router (cimke szerint 9-12V 1A)
2., sis chipset mazoistaknak valo
3., emlekeim szerint még egy sata port sincs benne...manapsag ahogy irtatok egy routert kell erre feltolni, vagy egy raspberry pi-t
-
bambano
titán
válasz
bopeti98 #2524 üzenetére
"ne előre megosztott kulcs legyen amit egy pillanat alatt az egész épület megtud": ezt a részét a WPA Enterprise kifejezésből megértettem.
ennek ellenére nem vennék 10 éves ócska gépet, pláne nem tennék rá windows servert, hogy azon futhasson egy opensource radius. erre sokkal jobb egy új router, ami párezerrel drágább, de kevesebbet fogyaszt és az egyik ap-t is kiválthatod vele. feltételezem, hogy freeradiust akarsz rátenni, mert ha a windows szerver saját radius protokollját akarnád használni, akkor ias-t emlegetnél. ha mégse, akkor bocs.
és még mindig az a legegyszerűbb, ha a radius szervert felrakod valamelyik meglévő szerveredre. ez lehet akár másik városban vagy épületben is, nem számít.
ymmv. -
bopeti98
őstag
válasz
bambano #2523 üzenetére
Igen, csak az a cél hogy minél olcsóbban meg legyen úszva. A lényeg hogy ne előre megosztott kulcs legyen amit egy pillanat alatt az egész épület megtud és mindenki ezen a WiFi-n lóg, hanem felhasználói hitelesítés. Így nyomon követhetőbb a dolog, és több mindent lehet szabályozni. Más nem is kell és erre tökéletesen megfelel a Windows Server is.
-
bambano
titán
válasz
bopeti98 #2522 üzenetére
én nem vennék ilyet, ha pedig csak radius szervert kell futtatni, azt biztosan nem windowson tenném.
a radiust el lehet küldeni messzi szerverig is, tehát vagy feltenném valami távoli, de meglévő vasra a többi közé, vagy vennék egy kicsivel nagyobb routert, arra openwrt és arra raknám. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen kis kütyü mennyi áramot fogyaszthat egy hónapban? : [link]
7/24-ben menne a cucc, és Windows RADIUS szerver futna rajta WiFi WPA-Enterprise hitelesítéshez ( szóval nem kell nagy teljesítmény ). -
mustang28
tag
Nem sok különbséget ír a teszt J1900 vs J1800
Lehet, maradok az eredeti elképzelésemnél.
Azért csak úgy peregnek az ezresek még ha még csak papíron is, hisz tudjuk a papír mindent elbír!
-
mustang28
tag
válasz
mustang28 #2518 üzenetére
Benéztem a J1900 lapot! Ez micro atx-es és nem mini itx. Nekem pedig a mérete miatt ez kell!
Ez a lap is jó lehet? Vagy jobb a j1800-nál? Azt nézem, hogy nem. Még a memória támogatott órajelek is szerényebbek. -
mustang28
tag
válasz
sanzi89 #2517 üzenetére
Na ez szuper! Akkor maradok ennél a háznál. Lehetne olcsóbbat is szerezni, de azok böhöm nagy dögök, ez meg pont akkora amekkorára szükségem lesz.
A szerverben mire használod a 120gb-os SSD-t? vagy neked ez nem csak szerverkén üzemel?
Én nem akartam video kártyát venni, max kölcsön kérni egyet a telepítés idejére, és utána a web-es felületet használnám a gép elérésére. Működhet ez így?
-
sanzi89
addikt
válasz
mustang28 #2516 üzenetére
Nekem pont ilyen házam van, egy 120-as Intel SSD-vel és egy 2.5-ös 1TB-os HDD-vel. Az egy db beépített venti 650rpm körül pörög egy 20 fokos szobában, és az SSD 26 fokos, a HDD 27, a CPU max terhelésnél 45, idle 35. Szóval szerintem - főleg, ha nem ATX táppal van használva - még 2db 3.5-ös HDD esetén se szükséges plusz venti, főleg ha egy kicsit feljebb csavarja az ember a beépítettet. 650rpm-en nem lehet hallani a gyári ventit, a 2.5-ös noti HDD a leghangosabb eleme a rendszernek.
Egyébként tágas, jól szerelhető ház szerintem, sok szellőzőnyílással. -
mustang28
tag
Tudom, hogy jobb lenne, de az még egy 10k. Ne is mond, én olyan vagyok hogy ha egy kicsit több befektetéssel jobbat kaphatok, akkor addig nézem, ergo meggyőzöm magam, hogy az bizos jobb lesz. De így nincs megállás. Szerintem elég lesz ez a kis lap. Ha nem, akkor eladom, és cserélek, egy az egyben beépíthető lesz a helyére.
-
mustang28
tag
Szia!
Sajnos nekem még házat is vennem kell, nincs itthon asztali gép, meg azt szeretném, ha jól is nézne ki. Én is gondoltam egy kis ssd-re az oprendszernek. Van is egy Msata SSD-m 32gb, és korábban rendeltem az Ebay-ről egy msata-sata átalakítót. A tápot én is egy ilyen 12v 5A adapterrel oldanám meg. ebayről 2k.
Te milyen rendszert telepítettél?
-
jbl
senior tag
válasz
mustang28 #2510 üzenetére
[Nekem majdnem ugyanilyenem van. ]
Én meg vagyok elégedve vele teljesen.
Nagyobb teljesítmény, számomra felesleges lenne.ASRock D1800M 15900Ft
Kingston DDR3-RAM 2GB 6500Ft
Kingfast SSD SATAIII 32GB 6400Ft
Seagate Barracuda 1TB HDD 7200 RPM 64MB 15000Ft
FSP ATX-250PA ATX tápegység Vatera 1000Ft
= 44800Ft -
mustang28
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy túlzásba esnék, de egy ilyen összeállításra gondoltam az otthoni NAS-omhoz.
Asrock D1800B-ITX LGA1170 alaplap, Cooler Master Elite 110 Advanced házban, egy WD RED 1Tb merevlemezzel kezdésnek. egy 12v DC 24 pinens adapter, és lehet 2gb használt ram. Amire szeretném: a torrenteket futtatni, visszatölteni, otthoni fálj szerver, DLNA, nyomtató megosztás, az adataim elérése bárhonnan.
Először egy ZyXEL NSA325v2 szemeztem, de arra gondoltam, hogy egy ilyen épített gép sokkal kihasználhatóbb lesz.
50k körül szerettem volna kijönni, abból már biztos nem tudok, de majd meglátjuk.
Még nem döntöttem el, hogy melyik freeNAS-t telepítsem majd a gépre, ha van ötletetek azt szívesen veszem.Köszönöm a segítségeteket.
-
nlq
aktív tag
hat en tul sokat nem adnek erte
420 cerka jo lassu proci jo magas fogyasztassal (fajlagosan)
egyedi alaplap konfig (meghibasodik akkor kuka)sebessegben sem nagy szam mai szemmel nézve
-
Rómeó
aktív tag
* [link]
-
Rómeó
aktív tag
Sziasztok!
Látom itt profik vannak a témában,a kérdésem az lenne,manapság mennyit érhet egy ilyen cucc? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark05 eredmények
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.