- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csababarca #36699 üzenetére
Nem nagy a hűtő, csak ugye el van tolva, nem szimmetrikus. Így kényelmesen elfér a ramoktól a venti.
Hát, mivel úton van kínából egy idcooling venti, még kipróbálni nem tudtam, viszont, szerintem nem fog az sem beférni.
-
csababarca
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csababarca #36697 üzenetére
Igen igen, hátrafelé fúj, úgymond "normál" állásban. Felül van egy venti még, a ház gyárija, ami termel kifelé.
Hátulra nem t udok ventit tenni.
Igen, kicsit szűkös, elszámoltam sokmindent, de most már mindegy, ez van, olyan amilyen. Csak ki kellene maxolni. Gondoltam, hogy beleteszek egy kraken-t, de nem költenék már ennyit rá. A VGA is elég kevés levegőt kap alul, sajnos.
Mondjuk most hangosan gondolkozva, a VGA miatt lehet jobb, ma marad az irány..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy érdeklődő kérdésem lenne. Adott egy NZXT H200. Procihűtőnek egy silentiumPC Fortis 3 van a procim, így nem tudok hátulra ventilárort betenni. A kérdés az, hogy volna-e értelme megfordítani az áramlást, és úgy, betegyek hátra egy ventit, befelé fújósra, és akkor hátul, felül maradna a kifelé? Vagy, bármi más módszerrel, megfordítva?
Slim ventit vadászok, bár valszeg az sem fog beférni, de nincs is senkinek készleten...
-
Zozzant
addikt
válasz
Bitpalace #36694 üzenetére
Ha tudja a bios a "Volt" alapú szabályozást a 3 vezetékesre akkor igen, de 12V-on 900-as fordulaton sem hangos. https://www.blacknoise.com/site/en/products/noiseblocker-it-fans/nb-blacksilent-pro-series/120x120x25mm.php?lang=EN
-
nubreed
veterán
Na ezt kicsit beszoptam... Erre egyáltalán nem is gondoltam, az Alpenföhn Wing Boost 3 5v RGB header csatlakozást kívánnak meg, az alaplapomon meg csak 12v -os van. És ott 4 pin van, az Alpenfön ventiken meg ugye 3 pines a csatlakozás és nem is tudom rádugni az alaplara, mert itt az egyik pin teli, azaz nem csak egy vezetéknélküli "üres" luk. Ettől persze még működik az rgb a hozzáadott távirányítóval.
-
HurkaLES
tag
válasz
chopin42 #36688 üzenetére
Értem köszönöm a válaszod, jelenleg 2 ventilátor, 1 a gyári 1 pedig arctic p12 silent befelé hátul pedig 1 kifelé fúj. (elől szerintem elég az a 2, a 3 helyből az alsó maradt ki ami szerintem nem kötelező, illetve azt nem tudom higy a ház tetejére érdemes e rakni ventit. Plusz ugye most már a MESH előlap van a Bitfenix enso házon. Előző házban gpu hőmérséklete 77 fokig felkuszott, tegnap már az új előlappal pubg alatt 67 fok volt a maximum.
-
Morris
veterán
Fehér 140mm-es pwm-es nagy statikus nyomású venti létezik?
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy milyen halk 120mm ventiket ajénlanátok nekem a gépházba?
Amiket kinéztem:
-nanoxia deep silence 120mm 16db
-Cooler Master Silencio 120mm 11dbEzek elég halknak bizonyulnak mindamellett hogy szállítanak elegendő levegőt is azért.
Vagy van valami más is amit ajánlanátok?
Tápegységben érdemes ventit cserélni vagy a : FSP Hyper M 600 ban elég jó és csendes venti van?Köszönöm előre is!
-
Paxker315
veterán
válasz
szabeska #36676 üzenetére
negatív nyomásra optimalizált? A fenét!
Előre két 140mm-es NAGY STATIKUS NYOMÁSÚ venti. A Silent Wings soványka.
És feszeld alul a VGA-t
knowhow
Turing 8:38-tól, eredményekről grafikon később. [link] [link]
czikk a témában 2080-al [link]Nem a H500 rossz, hanem, nem használod ki a lehetőségeidet!
két kisteljesítményű ventivel ne csodálkozz.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Adott az alabbi konfig:
B450 Tomahawk Max
R5 3600
Arctic 34 Esports cpu huto
RTX 2060 Super Giga oc 8gb
nzxt h500 hazJelenleg csak a stock helyeken van (hatul es felul) 1-1 db bq silent wings venti. Jatek kozben durvan meleg az egesz haz, az uveglap is. A gpu 83 fokig maszik fel, a vga hatlapjat fogni sem lehet olyan forro, ami tudom nem gaz, engem a hazban levo homerseklet aggaszt, meg amit kifuj a venti. A ps4-em nem tol ilyen forro levegot
A proci megall 70 fok korul szerencsere. Nincs is annyira meleg a szobaban sem. Tudom, ez egy szar kucko hutes szempontjabol, de lehet valahogy javitani ezen? Ugy tudom, negativ nyomasra lett tervezve, es nem ajanlott elso befujokat rakni bele...
-
nubreed
veterán
válasz
kismedve1982 #36672 üzenetére
Oh én kérek elnézést!
Rosszul olvastam, amir a fenti ventire írtál, hogy azt állítottad befújásra, én azt elülső ventinek olvastam. Így már minden világos. Köszi mégegyszer! -
nubreed
veterán
Köszi a választ neked is és kismedve1982 -nek is!
Van otthon 3 db Thermalright TY-140 14 centis ventim is (bár az egyik már kicsit nyekereg) Lehet hogy az lesz akkor, hogy előre a 2 12 cm Alpenföhn mellé ha még tudok, bekötök egy 14 centis TY-t. A gyári értékek szerint az 12 -es Alpenföhn Wing Boost 3 jobb légszállítási értékkel rendelkezik mint a 14-es Thermalright TY-140 (~92 vs. ~74). A lényeg, hogy próbálgatok, mi válik be a legjobban. Felülre biztos, hogy teszek egy 14 centis TY-t, most nincs pénzem még egy 14 centis Alpenföhnre, pedig nyilván az lenne a legjobb. Állítólag az Alpenföhn nagyon csendes, ezért vettem ezeket, meg mivel TG oldalas az új házam, tudom sokan utálják de jól jön a LED.
(#36670)kismedve1982:
Fel sem merült bennem, hogy az elülső venti(k) kifelé szívjanak.Alapból onnan kell beszívni a frissebb levegőt a házba, hátul meg kihúzni onnan a már melegebb levegőt.
A mostani házamban (Xigmatek Midgard 2, nem egy mai darab ne nagyon jól szellőzik, csak már kicsit kopott és a műanyag része iszonyúan összeszedte aport az évek alatt, rászáradt vagy nem is tudom, hogy nevezzem, ragad, nagyon zavaró) olyan 60-70 fo körül van a proci terheléskor, egy gyári xigmatek 12 centis ventivel elől (ez PWM-es) egy gyári 12 centis Xigmatek ventivel hátul (ez DC-s de van hozzá egy hátulra beszerelhető potméter) és egy 14 centis Thermalright TY-140 ventivel felül a CPU hűtő felett. Az új házban az új setuppal jobb értékeket várok természetesen. -
kismedve1982
tag
válasz
nubreed #36668 üzenetére
Szia!
Leírom az én megoldásomat, hátha jól jön másnak is:
Ház + alaplap: Meshify C Dark TG + MSI 470x Gaming Pro Carbon
CPU + hűtő: 2600x + Brocken 3
Ventik: mindegyik Noctua
Elől 2db 140mm befelé
Hátul 1db 120mm kifelé
És meglepő módon, ami nekem hozott a VRM részen 8-10 fokot, az a felső venti befújásra állítva VRM rész felett.
Amíg kifelé fújt addig a VRM játék közben 63°C körül volt. Most viszont 54°C.
Proci: 50-55°C Alaplap: 40°C körül GPU: 60-65°, de nincs maxon kihajtva egyik venti sem, kivéve a processzorét.
Ventik profilja a VRM hőmérsékletéhez van igazítva, kivéve a CPU és a hátsó venti.
Másik kérdésre a válasz: igen, egynek fogja látni a két ventit egy csatira kötve. Ha külön akarod vezérelni, akkor külön kell kötni.
Ez a megoldás nálam jól működik. Elképzelhető, hogy másnak más házzal/ventikkel más értékek jönnek ki. Remélem azért tudtam segíteni. -
nubreed
veterán
Sziasztok,
Melyik setup lenne hűtés szempontjából a hatékonyabb megoldás egy airflow ATX házba, abban az esetben ha van 3 db 120 mm -es (Alpenföhn Wing Boost 3) házhűtő ventim?
1. opció: elől két venti húzza be a friss levegőt, hátul 1 viszi ki?
2. opció: elől egy venti, fent (a proci hűtőborda felett) 1 venti és hátul egy venti?Másik kérdés: ha a csomagban adott PWM splittert használom és nem kötöm rá mindegyik ventit külön-külön 1-1 alaplapi venti pwm csatlakozóra, akkor a rendszer/BIOS a splitter használata miatt "egynek" fogja látni a ventiket? Vagy érzékeli valahogy, hogy az 3 db és külön külön állítható a venti profil hozzájuk?
-
boogie84
veterán
válasz
Hegyirabló #36666 üzenetére
Szia, igen!
-
skt
tag
Sziasztok!
3db-os venti kitekben (rgb nelkuliekben), altalaban szokott lenni splitter? Valamint ha van, akkor mind a harmat alakitja egy csatira?
Koszonom elore is! -
nubreed
veterán
válasz
Morris #36655 üzenetére
Igen, lehet hogy így van, de egyelőre távirányítóra biztos nem ruházok be.
Illetve még egy kérdés, igazából az Alpenföhn Wing Boost 3 120 ARGB és Cooler Master MasterFan MF120R között vacilálok, mind kettőnél a 3 db -os kitet venném. Egy Corsair Carbide 275R Airflow házba kerülnének, ebbe a házba elegendő lenne a Cooler Master? Az olcsóbb végül is.
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
Elnézést ha olyat kérdezek ami másnak evidens, de még sosem volt ilyen ventillátorom, nem is foglalkoztam az RG témával. Szóval az új házamhoz még szeretnék venni pluszba Alpenföhn Wing Boost 3 120 ARGB ledes ventiket. Az RGB -t értem, de az A mit jelent az elején, miben más mint a sima RGB? Köszönöm!
-
mvkly
senior tag
Köszi a választ!
Akkor a hdd is oké és fentre se kell, ennek örülök.
Ennyit megér, hogy az alapok rendben legyenek és hosszú távra szóljon. SW3-on belül a sima 1000-es és a high speed közt van bármi különbség a sebességen kívül? Mivel egyáras, akkor inkább az 1600rpm-est választanám, biztos ami biztos. Azt tudom, hogy kb. 1000rpm fölött már bukom a zajtalanságot. -
Grózi
Topikgazda
Azért a P12 tény hogy egy jó venti,de nem kell SW3 mínőséget várni tőle-de ezt az ár is tükrözi.Az SW3 a jelenlegi top,de a te döntésed hogy megéri-e neked.
A hdd miatt nem aggódnék,el lesz az ott szépen venti nélkül is.A felső(és felülről hátsó) ventinek csak bizonyos léghűtőknél van értelme és ott is minimális-1-2 fokot nyerhetsz vele komolyabb oc esetén.Viszont sokszor csak ront a hőfokokon vagy jobb esetben nem javít rajta,de plussz zajforrás. -
mvkly
senior tag
Szia!
[Erre] esetleg vmi tanács? Sok tesztet és videót nézegettem, a Noctua elsősége, legalábbis decibel terén, nem volt mindenhol egyértelmű. WB3, SW3, Noctua és Noctua redux között vacillálok jelenleg. Az Arcticok [ebben] a tesztben nagyon jól szerepetek. Viszont a jóval alacsonyabb ár gyengébb minőséget, hamarabb zörgő alkatrészeket jelenthet?
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #36644 üzenetére
pwm módban beállítom, de szerintem a 3 pin miatt dc módban mennek a ventik.
de dc módban meg nem engedi 60% alá vinni a ventiket.
ez mitől van? és miért működött normálisan az előző házban?
ott hőmérséklettől függően pörögtek. -
csababarca
őstag
válasz
csababarca #36643 üzenetére
-
csababarca
őstag
Hogy érdemes a ventiket beállítani?
százalék/fok relációban.van elől két szívó, hátul egy kifújó.
hagyjam alapbeállításokon, vagy van bevált beállítási mód?
olyanra gondolok pl hogy ha 35 fok fölé melegedik a ház hőmérséklete, akkor kezdjen el X%-al dolgozni a három venti.lehet hülyeséget kérdezek, sajnos nem értek a ventikhez, eddig csak beraktam őket, és mentek. de ha már vannak, meg van szabályozási opció, akkor érdekelne.
-
szasanyi
félisten
válasz
abdulka1 #36641 üzenetére
Ennek a merevségével nincs gond, azzal nem kell(ett) foglalkoznom. CM Cosmos egy barátom fiáé volt, mostohán bántak vele és hiányzik az egyik oldallapja, szóval kukázástól mentettem meg. A gyerek rendelte netről anno 70k-ért, aztán utólag döbbent rá mekkora batár nagy és majd" 20kg
Morris:
-
PreDox
tag
Sziasztok.
Valaki elmagyarázná nekem érthetően mi az előnye a pwm vezérlésű ventiknek a 3pinessel szemben.?Lustáknak jó aki csak a silent standard turbo módot igényli?
A technikai oldalát értem de a gyakorlati része nem tiszta. Használok évek óta pwm es ventiket dc vezérléssel és egy sem ment tönkre soha és nem volt más hangja sem. Pl akasa apache. Akasa viper, Coolink swif 2. Amit viszont észrevettem, hogy dc módban kevesebb százaléktól elindulnak és ugyanúgy szabályozható. Csak manuál dc módban szabályzom őket mert hiába pwm a vezerles nem engedi olyan alacson indulo rpm-re. Ezek az előre írt silent és standard profilok nem jönnek be. Én a procihoz szoktam belőni pl 45 fok alatt a legalacsonyabb rpm ami lehetseges. 60 ig emészthető 1000-1300rpm.ha meg benchmark van akkor csőgáz.
asus rog z270f,6700k 4,6,arctic 240 aio
Bocs a regényért -
szasanyi
félisten
válasz
abdulka1 #36637 üzenetére
Köszi.
A rács egy CM Cosmos ház tetején volt, mondhatni gyári darab csak méretre kellett vágnom. Az eleje jobb lett volna, de azt az íves alsó része miatt nehézkesebb lett volna megfelelően kialakítani így az megmaradt.
Amúgy nehéz ügy, mert többnyire nem vállalnak ilyen (vagy hasonló) perforált lemez elkészítését vagy olyan drága (hidegen sajtolás vagy lézervágó + festés) amin gondolkozni sem érdemes inkább házat cserél az ember.
A P350X frontja két oldalt előre be van vágva a LED sáv miatt, szóval csak mögüle kellett kiszerelnem a a dupla falát és a LED világítás műa. léceit majd alul-felül elvágni és a középső - megfelelő méretű téglalap - kiesett. Ezután mögé illesztettem a rácsot és elektromos ragasztópisztollyal a front mögötti részen több ponton rögzítettem. Mondhatni így egyszerű volt.
Sajnos az ilyen, zárt elejű házak rosszul szellőznek hiába vannak a front két oldalán légzőnyílások. Tehettem be bármilyen ventit legfeljebb a zaj nőtt, a hűtés nem igazán javult. Ezek a Corsair SP120-asok baromi jól néznek ki és ~1000f/min halkak, ami szintén fontos. Nálam a R7 3700X max hőfoka elérte a 81 fokot, most a maximum - ugyanazzal a FUMA hűtővel, közepén 1 ventivel - 67 fok. Nem mind1. -
abdulka1
őstag
-
szasanyi
félisten
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Lepa Bol.Quiet -et (120 mm) honnan volna érdemes venni? Magyar webshopokban nem találtam.
-
mvkly
senior tag
Érdekelne, hogy a hagyományos elrendezésen felül (előre 2x140mm, hátra 1x120mm) érdemes-e fentre is tenni egy 120mm-est?
Illetve, a táp fedőlemez alatt lesz egy 3TB Purple, közepes használattal. Kerüljön alá egy 120mm-es venti, vagy nem kell aggódnom a melegedés miatt? A fedőlemezen van ugyan egy levehető rész a hdd tartó felett, de azt nem fogom megbontani. A légáramot is bolygatja és a hdd hőfokán se fogna sokat, más fórumok alapján.
120-assal jó vagyok, NanoxiaDS a mostani gépből, a 140mm-es venti még kérdéses, 8-10e/db-ig belefér. Elsőre [ML140] (nem a Pro), [SW3], de leginkább a [Noctua redux-1500] tetszett meg. Vagy az NF-A14-el nem lehet mellélőni?
[Meshify C] + Zen2 -
-
HurkaLES
tag
Sziasztok, bitfenix enso és bitfenix enso MESH között mennyi a különbség? Egy sima enso házam van, és elvileg a MESH változat csak az előlappal különbözik. Ha van rá lehetőségem előlapot cserélni MESH-re érdemes váltani rá, vagy megfelelő akár nyáron is a sima enso
-
Redplee
senior tag
Nekem tetszik a ház, dizájnra olyan amit akartam, jó minőségű, jó volt szereni és elfér benne minden. Mivel azért van rajta még rengeteg ventillátor lehetőség (alulról is tud szívni HDD doboz helyén), előlapra 3db felfér, illetve hátra és hátra felülre, azért még van lehetőség huzatot csinálni benne. Első körben megpróbálkozom az 1600rpm-es SilentWings 3-mal.
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Van egy silentium fera 3-as cpu hűtőm, és hát az új ház (me'hogy ablakos) megvásárlása okán elfogott egy kisebb hév hogy a CPU hűtőre vegyek egy ledes ventit, legalább olyan jót mint ami rajta van.
Tudtok kérlek ajánlani vmi megfizethető mondjuk olyan 2-4k környékén vmi ledes ventit (pwm-est 4pin)? a jelenlegi 500-1600rpm között tud ventillálni...Arra gondoltam a jelenlegit ami a hűtőn van átrakom a ház hátuljára, nem tudom elér e odáig a madzagja, bár gondolom kapni hosszabbítót.
köszi
-
válasz
Redplee #36617 üzenetére
Havernak is ilyen haza van (nem kerte ki a velemenyem vasarlas elott, tuti lebeszeltem volna
) . Megsult nyaron a gepe ,az lett a megoldas, hogy levette az elolapot ,csak a porszuro maradt .Azota minden gond megoldodott.
Itt 8fok minuszt jelentett a CPU nal a levett elolap -
Misi 007
őstag
A Cooltek CT-Silent 140 PWM-es változata miért nincs ajánlva, van valami hibája?
Esetleg egy Xilence 140 PWM jobb vétel lenne? Házhűtő ventilátornak venném.
Nanoxiát néztem ki tavaly, de most sehol se lehet PWM-est kapni. -
Redplee
senior tag
Arra gondoltam átpakolnám a hátsót előre intakenek, és a hátsó helyére tennék egy erősebbet, szívó hatásra. És akkor 2 front 1 rear. BeQuietből melyik az, amelyik 140mm-es és több levegőt szállít mint a pure wings 2?
-
Redplee
senior tag
Bequiet silent base 601 házba keresek ventit a két gyári mellé. Elég gyatra a légáramlás... PureWings2 140mm-esek, de nem tudom pontosan milyenek, van belőlük több féle is, de a gyártó nem részletezi...
Felül lenne még egy hely talán meg az előlap mögött, de a gyári fan controllernek már csak 1 kábele van.
Mit javasoltok? Menjen bele ugyan ilyen venti? De ez melyik? Van valakinek tapasztalata?
-
VGYke
addikt
válasz
boogie84 #36606 üzenetére
Köszönöm! Pusztán kíváncsiságból kérdezem: Ha a BIOS-ban ventilátorok szabályzására vonatkozóan Auto, Voltage, PWM lehetőség van, és 4 és 3 PIN-es ventik is Auto-ra vannak állítva, az Auto szabályzás ugyan az lesz, mint ha a 4 PIN PWM, a 3 PIN Voltage-ra lenne állítva?
-
A ITR-B12X-PS (Nosiblocker b12-es *RGB-vel)-ről van valami infó? A Gyári oldalát nem találom...
-
Sziasztok! Szia Grózi!
Rég jártam felétek, üdv mindenkinek!
Fiam platformváltást csinál és a jól bevált Chieftec BA01-B-B-B lakóparkot lecseréli tokkal vonóval egy Corsair Obsidian 500D RGB Se-re...
Cserél lapot cpu-t RAM-ot!
A gond az, hogy a hűtést nem tudjuk bepréselni így azt is cserélni kell...
Kinéztem egy EKWB EK-CoolStream SE 280 radiátort, ami talán befér ebbe a trágya dobozba, de a ventiket is cserélnünk kell! Eddig 120mm AkasaViper tökéletes volt, de 140mm be nem találok! Mit lenne ár érték arányba tenni erre a radiátorra?
Egy 9900KF -et fog hűteni egy Ek-Supremacy EVO Full nickel blokkon keresztül D5 pumpával.
Bár még a blokk se eldöntött, mert a mostani HKv3 szerintem sokkal jobb! -
VGYke
addikt
Sziasztok! Beüzemeltem a Phanteks Eclipse P600s házat gyári 3 pines ház ventikkel, amik a ház fan-hubját kihagyva, közvetlen az Gigabyte Z390 AORUS MASTER lapra van dugva, az itt kapott instrukciók szerint.
A BIOS beállításnál nem figyeltem, így a 3 PIN-es házventik beállítása PWM maradt.
Ennek ellenére, bizonyos szinten szabályozza őket az alaplap, vagy a változás, csak a HWiFO mérési hibája? Igaz a ház hőfokok sem életveszélyesen növekednek. Prime95 futtatás alatt ez van:
Most akkor tényleg szabályozhatja az alaplap a ventiket?
Hagyjam így a BIOS ventilátor beállítást, vagy állítsam át feszültség szabályozásra? Feltéve ha van olyan.... -
ladanyi
tag
Sziasztok! Gygabite b450 3 pine alaplapi ventilátor csatlakozójára Arctic 12cm F12 PWM PST ventim van ami viszont 4 pines. Rá lehet ezt rakni, müködni fog?
-
Joezyka
senior tag
válasz
abdulka1 #36546 üzenetére
az általad javasolt módszerrel körbetapiztam a házat, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem a ház ventillátorai közül az egyik rezeg, hanem (tovább kutatva) a videókártyám ventillátora csinálja a rezgést. Ha 'feszítem' picit az alap lap felé, akkor elhallgat, de terhelés alatt, viszont folyton 'berreg'.
Ezzel mit lehet kezdeni? Gariba mégsem küldhetem vissza, hogy 'berreg a venti', vagy mégis?
Most vettem ez egy : GAINWARD GeForce GTX 1660 Super 6G GHOST kártya. Vagy érdeklődjek a VGA-s topikban?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Deepcool FL12R (R-FL12R-WHAPN3-G) Tesztelt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest