Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
frelife
aktív tag
válasz
üzenetére
Vannak cfm kalkulátorok. A 60 cfm az 101.9 m3/h.
Ez egy nagyon jo érték. Szerintem egy jo venti minimum 50-55 cfm értékkel rendelkezzen. Minimum 900rpmEl,de inkább 1000rpm. Ez igy nagy statikus nyomást ad le és halk is marad.
Kb 20-25 decibel értékeket nem hallasz,főleg ha hangszigetelt pl egy ház.
Előre javasolt a 2 hátrav1,igy nyomás is keletkezik a házban.
De én nem értek annyira hozzá,majd okosabbak megerősítenek. Bár kicsit utána olvastam. :) -
törölt tag
Sziasztok.
A 60 CFM (14.2 dba) mennyire kevés vagy elégséges ház ventinek előre 2 vagy 3 hátra 1 meg esetleg felülre még 1? -
chopin42
addikt
válasz
Paxker315
üzenetére
Tegnap óta van nálam a ryzen 3600, még tesztelgetem, de az tuti, hogy jobban melegszik az elődeinél. Ibt alatt stock felmegy 70 fokra is, az elődei mind megáltak 58-62 körül (előbbi a ryzen 1600, utóbbi a 2700). Alapból 35-45 kötött ugrálgat, többnyire 40 alatt, de felugrik néha 50 fölé is 1 mp-re, ha hirtelen terhelést kap. Tehát kb +10 fok az előző genhez, a 7nm ára ennyi....
-
válasz
boogie84
üzenetére
az az érdekes, hogy asztaligépes topikban egy tag még korábban írt olyat, hogy egy szerényebb hűtővel (Hyper212 BlackEd) 65 fok körül tetőzött nála a 3600. Szval vagy rossz a hőátadás, vagy rosszul van fent a hűtő, vagy eszméletlen magasak a feszek, vagy mittomén. Nem kellene annyira melegednie..
-
boogie84
veterán
válasz
Nazrym
üzenetére
Szia,
nálam Noctua NH-D15 hűti játékok alatt max 70 fokra a 3700X-et. (csendes üzemmódban)
Ez a 3000-es széria ilyen. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, de a jó hűtő kell!
Hogy mennyire jó azzal a hűtővel? Nézz meg a Brocken vs D15 tesztet. 90 fokig nem káros a cpunak, de én vennék rá egy jobb hűtőt ha hűvösebbet szeretnék valamivel.... -
csiga8
senior tag
Üdv!
Alaplapi chipset hűtőbordára keresek 40mm-es esetleg 50mm-es ( tán még rábarkácsolható) nem túl drága, de 5-7 V-on még viszonylagosan csendesen működő ventilátort. Használtpiac, ebay, bármi jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Nazrym
tag
Sziasztok,
Lehet rossz helyre írok. De hány fokon kellene működni-e alpenföhn brocken eco advanced mellett egy ryzen 3600-nak ? Alapból 50-60 fok között van. Játék alatt 70-80 fok.
-
ngabor94
tag
Hali, mielőtt neki állnék összerakni mindent, előtte megkérdezném hogy 4db ventit hogy lenne illő beszerelni? A ház egy Silentiumpc SG1 TG 2db gyári 3pin ventivel, elöl/hátul, hozzá vettem 2db p14 pwm ventit, cpu hűtő ID 214x. Elgondolásom: két gyári hátra/felülre, a 2 pwm előre. Van ellenvetés? És mennyit befolyásol hogy a 3 elülső pozíció közül melyik kettőbe mennek (felső-középső, felső-alsó, középső-alsó?
-
frelife
aktív tag
Megoldottam...az alaplapra rátettem közvetlen a ventiket,a hátsó cha fan 1,az első kettő cha fan 2-re került egy y osztóval. Bios default,majd ujra beállítottam mindent. Most facán működik és látja az al suite 3 is.
Lehet a ház saját venti szabályzóba szar? Mert azon 6x3pin és 3x4 pines csati van,onnan megy pwm csati az alaplapra, amikor arra dugtam 3pinesre nem is látta a gép,4 pinesen csak azt látta hogy van,de szabályozni nem tudtam.
Most közvetlen alaplapon,látja,szabályozható nem csak DC modban, érdekes. -
frelife
aktív tag
válasz
abdulka1
üzenetére
azon túl vagyok, majd gép ujra indit, belépek al suite 3 ba, és egyből azt akarja hogy fan tuning, lefuttatom majd a chasis fan 2 ezek után nem szabályozható,fixen 870 pörgeti,vagyis ott ugrál.
mondjuk már felmérgeltem magam és berendeltem 3db 4 pines ventit, holnap már az lesz. -
frelife
aktív tag
probáltam DC-ben, biosban ugy van beállítva de az Al Suite 3 csak látja hogy pörög a venti de nem engedi se pwm se dc állítani, szerintem nem látja. a Define r6 házam venti szabályzójára vannak kötve 4pinre, tehát DCben tudnom kéne szabályozni, mégse látja. a chasis 2re van bekötve.
Alul a fanoknál látni hogy pörög, de felül jobb oldalt egy felkiáltó jel azt ennyi.
-
Mivel eladni nem szeretek, vásárolni igen:
Cryorig XT140 slim: 13mm vastag profil, 120mm-es furatkiosztás, 140mm-es lapátok. Hyper 212 BE bordára került, nagyon szépen túllóg, ad a VRM-nek is légáramot.
AIDA FPU: gyári ventihez képest 6 fokkal hűvösebb VRM, változatlan hőmérsékletű proci, alacsonyabb ventifordulaton. Ez így egész kellemes, és, a kedvenc ficsőrjeimmel is rendelkezik: braided cable& jó vastag gumibigyók.
Szerintem nem rossz venti bordára sem, pedig nem nyomásotimalizált. Csak azért próbáltam ki, mert, érdekelt a dolog, mennyit segít. Örülök, hogy az elgondolás nem volt zsákutca, sőt. Később meg akár örökíthető a venti, abszolút nem tűnik rossz minőségű darabnak.
Így meg már egy kisebb testű indiai elefánt átfér a RAM-ok és cpu hűtő venti közt.
-
Én megneznem az arctic bionix p120-t is. Oké, olcsó, nem topminoseg, de remek stat nyomás és legszallitas, nem nagy hangerővel. [link]
Alpenfohn wing boost 3 sem tűnik rossznak, raadasul van belőle 140mm-es verzió 120as furatkiosztassal.
Mondjuk pont van három lepa most beépítve, használtam bordan is, és nagyon jól teljesített.
-
Cry0
őstag
Sziasztok! precesszor hűtőmre 120mm-es ventillátort szeretnék venni, annó a LEPA LPBOL12P ajánlották de sajnos ez már nem kapható. esetleg melyik az a termék ami mostanába ajánlotok? lényeg hogy jól hűtsön és csendes legyen. Előre is köszönöm
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Hú azt meg se találtam, köszönöm!

-
hegegabi80
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Igen a molex csatis venti fix fordulaton forog, még fesz alapon se szabályozható mint a 3 pines.
(#36375) Kiscsőke: Igen nagyon úgy néz ki. Sőt az IS-50-en lévő venti is kapható külön is.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
nah molex csatis a két venti, akkor ezeket a tápkábelekre kötve tudom használni, de állandóan forognak majd gondolom.
nem baj végülis.tavasszal költözök másik tápba, ott amjd cserélem ezeket a régi ventiket.
-
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom hogy az Akasa AK-FN078 Slimline PWM lapátformára és méretre teljesen megegyezik az ID-cooling IS-50-es ventijével? -
Predaking99
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeket kérem. Ahelyet számomra eléggé érdekes, ugyanis a bootlás elakad, CPU fan error miatt. Belenézek bios-ba és 0 az érték a CPU Fan-nak. Egy kis idő után (1-től 10 percig terjed) már mutat értéket, 900-1000 rpm között. Az érdekesség, hogy a ventilátor, már a gép bekapcsoláskor forog az. Leszedtem egy Speedfan progit és ott nem tiszta a dolog mert ahol tűzjel van azok mik (system-t értem de a többi mi?).
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi a választ
-
Rison77
senior tag
válasz
Paxker315
üzenetére
Addig nem jutottam, de avval megoldottam, hogy átraktam egy másik 4 pines csatlakozóra őket, így ismét lehet szabályozni. Aztán közben észrevettem, hogy a 2 első gyári deep silence 2 házban lévő venti közül az egyik nem megy, ami az előlapi szabályzóra van rákötve az egyikre 2 db, a másikra 1db hátsó, lehúztam mindent, és ugyanarra a szabályzóra teljesen mindegy melyik 3-ra kötöttem rá azt az 1-et, nem volt hajlandó elindulni. Viszont ha teljesen felcseréltem, amelyiken eddig a hátsó volt arra rákötöttem a 2 elsőt, amin 2 volt meg csak a hátsót, és így megy mind a 3 most. Szóval kicsit értetlenül állok az eset előtt, mert ha a táp haldokolna biztos, hogy nem a pár wattos ventik ellátásánál kezdené.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van 2 db Lepa Bol Quiet ventim, és pár napja észrevettem, hogy be vannak állítva 1200 fixed rpm-re, és mégis fel felpörögnek 1300-1400-ig. Biosban semmi nem változott újrakényszerítettem az 1200-at, utána nem volt vele gond. Most viszont teljesen elvesztettem a kontrollt felettük, fixen 1500 rpm-en pörögnek, teljesen mindegy mit állítok be a biosba, Gigabyte aorus appjában smart fan-nál is fix 1200 rpm van kicsit megmozgatom, hogy beállítsa, de csak pörög a please wait felirat. Valaki találkozott már ilyennel mi lehet a probléma?
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Házhűtő ventilátor elhelyezésében szeretném a segítségeteket kérni. Lehet, hogy láma kérdés lesz, ez esetben elnézést kérek.
A házikó: [Corsair Carbide 200R]
Az elején lévő venti befelé fúj.
A tetején lévő kifelé.
A CPU kompakt hűtésének a ventije hátul kifelé.
A táp alulról kapja a friss levegőt és értelemszerűen kifelé fúj.Ha az oldallapra szeretnék ventiket tenni, azoknak ugye befelé kell fújnia?
Előre is köszönöm!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Be Quiet! Pure Wings 2 ventikkel nem volt senkinek baja? Van nálam 140mm-es és 120mm-es is, de az összesnek van egy motorzaj szerű kerregése. Összehasonlítási alapként SWiF2 1201 és Arctic P12 leszabályozva 500 rpm környékére néma mellette.
Gondolkodtam Silent Wings 3 beszerzésén, de tartok tőle, hogy ott is ugyanez jelen lehet és nem lennék előrébb.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
ezekre valaki?
illetve a felette kérdésre? -
boogie84
veterán
Sziasztok,
HAF932-be kinéztem magamnak egy-egy Be Quiet Silent Wings 3 140 Pwm.
Továbbá a ház gyári 20cm-es ventilátorai helyett az összefoglalóban javasolt THERMALTAKE PURE 20-ra gondoltam. Teljesítményben ezek jobbak/halkabbak mint a gyári CM HAF ventijei?Az előlapi piros ledesnek már durva hangja van, azt ki is vettem. Oldalról átettem a feketét előre (oldalára csak porszigetelő szivacs kerül majd a jelenlegi helyett), de úgy vélem nagyobb teljesítményű a Thermaltake.
Köszi a segítséget!

-
csababarca
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
a kérdés él, kiegészülve újabbal:
vettem két arctic cooler P12-es ventit. ezek kerültek be a két gyári venti helyére.
de szeretném visszarakni a két gyári ventit, egyet előre, másikat felülre.inwin gt1 ház
asus prime B450-plus alaplap.hogy tudom a legegyszerűbben összerakni ezt a 4 ventit, hogy működjenek együtt? lehetséges?
-
csababarca
őstag
sziasztok.
120 mm-s ARCTIC P12-höz porszűrőt tudnátok ajánlani? van a házban, de az extra ventikhez már nincs.
(inwin gt1) -
Lendova
őstag
RGB-s, 140mm-es ventillátorok között van ajánlott?
Tervezek venni egy Thermalright True Spirit Power-t és arra szeretnék 1-et. -
Karajev7
tag
Szerintetek melyiket vegyem: [Marvo] [Cooler Master]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Hogy működik egy CPU hűtő esetén (Artic Freezer 13) a fordulatszám mérése? Hol van az érzékelő? Előfordulhat, hogy a sok por miatt (az sajnos akad rajta) mutat hülyeséget 10e+ fordulat? Tudom-tudom, tisztítsam ki, és meg is fogom tenni, csak jó lenne tudni, hogy nagyjából mire számítsak, ill. hol próbáljam még alaposabban kitisztítani. Esetleg új venti kell?
-
daw460
csendes tag
Sziasztok, Fractal Design Define c házba keresek előre 2db ventit, miket tudnátok ajánlani max 5k/db-ig? A noctua redux(140mm) jó lehet erre a célra?
-
arcitec
addikt
Tapasztaltaktól kérdezném, hogy a frontra a 2 db 140mm helyett 1 db 200mm lenne za u.a hatékonyan hűtene? Mert elképzelhetően halkabb lehetne. Vagy ez sem? Köszönve.
-
arcitec
addikt
válasz
igor556
üzenetére
Én most vettem a frontra : 1 db gyári mellé ezt Alzán kuponozva kettőt, így nem volt 9eft sem
: [link] Ez 1500 rpm és u.a hangja van mint a gyárinak(kb). Ha nem lenne más a színe ,meg sem lehetne forgás közben különböztetni. annyira egyformán mennek. Vicces, de 1-2 fokkal minden hidegebb lett.Nem csak a HDD-k, hanem a proc,GPU is.
Ellenben a ház az ez : PH-ES614PTG_BK -
Hoffer
őstag
Erről van valakinek véleménye, mennyire jó ventik, mennyire hangosak?
SilentiumPC HP 120 RGB[link] -
törölt tag
Sziasztok!
Processzor hűtőre szeretnék venni slim ventit. Azért kell slim, mert hely szűkében vagyok. Mennyire jelent hátrányt egy slim venti a rendesekhez képest?
NOCTUA NF-A12x15-PWM ez a tipus ajánlott?
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Keresek QNAP NAS-ba 1 db 40mm, 12V DC, 4 pin ventilátort. Tudtok ebben segíteni?
-
igor556
csendes tag
Köszönöm a választ.
-
igor556
csendes tag
Sziasztok!
A Phanteks P600S-ben található ventik melyik phanteks ventinek felelnek meg?Mert infót nem találtam róla.És még a hatékonyságuk is érdekelne.Vagy érdemes őket lecserélni,van elfekvőben 4db Noctua NF-P14s redux-1200 PWM ventilátorom. -
Nazrym
tag
Sziasztok !
Kis segítséget kérnék. Zalman S3-hoz kellene venti. Mit ajánlanátok és mennyit és milyen elrendezésben ?
-
válasz
Zsizske
üzenetére
RavePriest nemrég épített velük: Corona RGB
Itt van videoban, mit gondol az egeszrol.
-
Zsizske
csendes tag
Urak, tudnatok ajanlani alzarol pwmes rgn-s hazventilator 3-4ezerig? Ami kepes sok levegot fujni es halk is.
Vagy hagyjam a picsaba az rgbt es vegyek arctic pwm 14cmest? -
tasiadam
veterán
Yo
Lecseréltem a 2 CM ventimet Nochtuára. A házban ugyan az maradt a "setup" és az elhelyezés. Kérdéseim: A CM-nek hogyhogy nagyobb a nyomása, holott egy 1k-s gagyi házhűtő?
És hogy lehet hogy azonos fordulaton nem érzem kézzel a ház tetejénél, hogy pozitív nyomás lenne? A 2 CM-el éreztem, hogy szépen fujja kifele a levegőt. Most nem, pedig csak egy Thermaltake hűtő szívja ki.
-
frelife
aktív tag
Sziasztok.
Ehhez keresek 4 pin 140mm PWM és lehetőleg RGB,ARGB ( Cél a Piros,mély piros szin)Nagy statikus 3 darab ventit, mit tudtok ajánlani? mert házam gyári ventijei tökéletesek, de csak 3 pinesek, szeretném én vezérelni.
A gépem:
Lap:ASUS TUF X570-PLUS GAMING
Proci: Ryzen 7 3700x
Ram: 32G Corsair Vengeance Rgb pro 3200Mhz 16Clk
Vga:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX2070S A8G
Táp: EVGA SuperNOVA 750 G+ 750 W, 80 Plus Gold
Ház:Fractal Design Define R6 Black Tempered Glass
Hűtés:Procin ARCTIC Liquid Freezer II 240 Elhelyezés:Top
Házban:
Elől:2db Fractal Dynamic X2 GP-14 3 pines
Hátul:1db Fractal Dynamic X2 GP-14 3 pines
Felül:ARCTIC Liquid Freezer II 240 Radiator -
bence317
csendes tag
válasz
chopin42
üzenetére
Igen, elemes. Sajna bioszbol nem tudok. Sima molex-en keresztül kapcsolódik a tápra. Az 1 hét próbagari lejárt :(
Meg a másik, hogy emberünk is AliExpress-ről vette, én pedig nem várom el tőle hogy cserélje, hisz ő se kapott rá garit
Max rendelek egy masik vezérlőt ha ez a baja. ( kb ~2k). De azért meg várok, vki hátha tud valami okosat
-
exoduss
tag
válasz
Paxker315
üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Én még elég kezdő vagyok ebben a Pc összerakós témában.
Bele is futottam egy két hibába, ami elég bosszantó. Bár az én saját hülyeségemből fakad az is. Sajnos a black ridge hűtő kitatkarja az alaplapomon a pci x16-os csatlakozót. Így vennem kell egy riser kábelt, hogy összetudjam rakni a gépet.
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Alpenföhn black ridge gyári kis ventilatorat szeretném lecserelni valami minőségibb és halkabb darabra. Azthiszem 120mm-est lehet ratenni maximum. Tudnátok ajánlani pár alternatívát? A maga a hűtő 47mm magas, a házam pedig 83mm-ert támogat maximum.
-
chopin42
addikt
Azért mégse mindegy, hogy 120/140mm, avagy ajánlhatok 80-ast is, ha mindegy?
Mindenesetre a körülbelüli igényeid alapján a Wing Boost 3 arbg a te befutód, igényes, jól hűt, de nekem baromi drága. HA neked nem, vedd ezt, olcsóbbat én speciel nem tudnék ajánlani. Varázslónál van 140mm-ben is, még drágábban.
Illetve van egy olyan opció is, hogy phanteks halos+bármilyen venti, de ha beférnek az előzőek, akkor nem opció.
Egyébként ah a házad ilyen zárt üveglapos hotbox, tökmindegy, mivel hűtöd, mert elöl szinte semmi levegőt nem kap. -
bence317
csendes tag
Hali ! Adott pár Alseye rgb-s venti.
A gond a következő, egyik napról a másikra nem lehet fordulatot állítani rajtuk. Ahogy kitapasztaltam 4 fokozat van rajt, most a 3.ik fokozaton megy. Hiába nyomom a távirányítót, semmi reakció csak a táv végén a piros led villog. A többi funkciója tökéletesen működik. Igy elég zavaró, mert hangos.
Ötlet?
-
jilian
addikt
válasz
tasiadam
üzenetére
Neked a cpu hova fúj/szív akkor?
"A VGA nem blower, es elol 2 darab 12es tolja be, hatul 1 ki. Igy teljesen pozitiv a nyomas"
- nekem is ugyan ez lesz csak 3 be egy ki. (hátul nem fér el a 14-es)Ha a psu felett leveszem a plexit teljesen nyitott a ház.
Tehát az alsó-első is szinte 60%-ban a vidkari alá fujja a levegőt nem a hdd tartóra (amit teljesen kiszereltem) / tápra.
Ezért írtam,hogy a táp is tudná kifelé fujni a házból a levegőt, de ennek ugye a táp nem örülne..."Attol fuggetlenul hogy akar egy ipari ventilator fujja be elol, akkor se forditanam befele. Ha van sajat szellozese, akkor hasznalja azt. "
Ez mit jelent? Mi a ház saját szellőzése? -
tasiadam
veterán
válasz
frelife
üzenetére
Igazabol lehet epiteni passziv gepet, de az alacsony TDP-s cuccokbol eri meg. Pl ha egy 200GE-t megkinalsz egy passziv am4 hutovel, meg szerzel egy nagyon halk tapot, felso tapos hazzal, az sem igen fog tulmelegedni. Passziv VGA-k meg nem igen vannak. Ha valaki halkat akar az irtozatos penzt ki ad erte. Ha vennek nochtua ventiket, kiadna a gepem aranak 10-15%-at.
-
frelife
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Aha..értem..
Azért néha nézek nagyokat a passzív épitéseken meg a minnél halkabb opciókon.
Némelyiknek erőgép kell de meg nyikkanjon a venti,más meg sima bordával hűt venti nélkül.Mindig van új a nap alatt :)
Én ugy vagyok hogy pozitiv legyen,elölről hátra,igaz most van radiátor felül. De igy is átsuhan a levegő. -
tasiadam
veterán
válasz
frelife
üzenetére
A CL N300 haz eseteben ugy, hogy nincs VGA kulon benne, ergo csak a CPU porog, abban az esetben a nyitott teto es froditott tap mukodik. Van is helye neki. Van aki nagyon epit a negativ nyomasnak, annak ez opcio. Vagy ekkor, h nem akarsz plusz hutot berakni. Lehet hogy o is igy gondolja.
-
frelife
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Másik topicban is feltette ugyanezt a kérdést. Ott akadtam el hogy tud tápventi kifele fujni.
Ha also tápos a ház táp takaroval nincs miről beszélni. A házhoz köze sincsvavtápnak a hütéshez. Eleve alulrol sziv hátra ki meg fuj. A videokárya melegét meg a 3 venti ugy is eltolja hogy top radiátora van.Mindegy.másikban meg irták neki ugyan ezt.
-
tasiadam
veterán
válasz
frelife
üzenetére
Attol fuggetlenul hogy akar egy ipari ventilator fujja be elol, akkor se forditanam befele. Ha van sajat szellozese, akkor hasznalja azt. Azert also tapos a haz. De kinek mi.
Nekem pl kintrol sziv teljesen a tap es kintre is fujja. A VGA nem blower, es elol 2 darab 12es tolja be, hatul 1 ki. Igy teljesen pozitiv a nyomas. A szuleim gepeben feltunt hogy a kis celka maganak keringeti a levegot es igy melegszik. Ott megforditottam a tapot es igy elszivja a CPU-tol azt a par fokos levegot, igy sosem melegszik fel, es van keringes. Ez esetben jo megoldas, hiz a gephaz teteje is nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Vagyis most konstans pörög valamennyin (talán ilyen alap 800-900-as fordulaton), ami terhelésre sem nő meg. Ez a gond.
Ellenben a ház az ez : PH-ES614PTG_BK
Max rendelek egy masik vezérlőt ha ez a baja. ( kb ~2k). De azért meg várok, vki hátha tud valami okosat
Bele is futottam egy két hibába, ami elég bosszantó. Bár az én saját hülyeségemből fakad az is. Sajnos a black ridge hűtő kitatkarja az alaplapomon a pci x16-os csatlakozót. Így vennem kell egy riser kábelt, hogy összetudjam rakni a gépet.