Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz tippm86 #26639 üzenetére
A sys_fan-ra 3 pines venti mehet csak.Kell venned egy 3-s elosztókábelt:[link]
Erre mehet 3 db teljesen egyforma venti és a lap szépen egyszerre szabályozza mind.Az ajánlott ventiket megtalálod az Összefoglalóban,a legolcsóbbak a Xilence Red Wing 120 és a
Cooltek CT-Silent 120(mindkettő belépőszint alja,csodát ne várj),viszont az ár-érték bajnok a Nanoxia Deep Silence 1300 rpm.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
-
dqdb
nagyúr
válasz tippm86 #32009 üzenetére
CHA fan csatlakozóhoz jó az ID-COOLING NO-12015 ventilátor?
Elvileg igen. Miért akarsz slim ventilátort használni? A slim ventilátorok minden téren rosszabbak, mint a normál vastagságúak.PWR fan csatlakozóra rá lehet dugni 4 pines ventilátort?
Az az alaplapi csatlakozó kialakításától függ. Ha van kerete, akkor nem, ha nincsen, akkor igen. Azonban ha rá is tudod kötni, akkor is maximális fordulatszámon fog pörögni a ventilátor.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz tippm86 #32011 üzenetére
Én csak akkor választanék slim ventilátort, ha tényleg nem fér be az a plusz 1 cm vastagság. Kisebb légszállítás, kisebb statikus nyomás és nagyobb hang jellemzi ezt a kategóriát általánosan.
A PWR csatlakozó semmit sem tud szabályozni. Az ilyen elnevezésű csatlakozók elsődleges célja a tápventilátor fordulatszámának monitorozása (ha a tápegység gyártója kivezette azt).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
félisten
válasz tippm86 #40949 üzenetére
Blacknoise Noiseblocker BlackSilentFan XS-1, vagy XS-2
Ekkora méretben nem láttam még PWM-es modellt, szóval utána kell nézned, hogy a lap támogatja-e a feszültséggel való szabályozást... én nem találtam erről infót.
Bár gondolom nem akarsz zajt... akkor alapból a 3000rpm-es XS-1-et venném.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest