- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Nekem az előző szezon elején, az első kupameccs utáni (tehát első bajnoki előtti) edzésnél volt "rekordom", a -11-gyel. Nem tudom már, mennyi volt pluszban mellette. Anno akkor be is írtam ide asszem.
Annyit tudok mondani, hogy türelem. Mindenki így kezdi, kérdés, hogy milyen posztot edz. Ügye nekem a kp erősödése miatt, még kutyaütő skacokkal is tudtam ezt-azt variálni. Te kapust edzel, ami a csapat értékelésein nem mutatkozik meg annyira egyelőre. De türelem. Az első garnitúra eladásából veszel ismét 2 fasza kis edzhető suhancot (esetleg jobb induló alapanyagot, mint az előzők), és minőségi javításokat eszközölsz pár poszton.
De addig is itt vagyunk mi, és infókkal, élményekkel, mindenféle adatokkal, és bemákolt meccsekkel árasztunk el
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest