Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Gratula.
Elméletileg 2 hét szünet van most. Ügye a héten még a szombati bajnokival párban lesz egy barátságos mérkőzésre lehetőség, aminek az edzését e-hét csütörtökön látjuk.
Utána már csak jövő héten szerdán lesz egy barátságosra lehetőség (kivéve akik osztályozót játszanak, Ők most szombaton harcolnak a feljutásért).
Majd rá következő szerdán a Kupa első köre, és szombaton indul a köv. bajnokság.
Legalább is azt hiszem. Majd ha bejön a HT (most valamiért szünetel), és ha találok pontos menetrendet, belinkelem.Zs
-
zsolli
addikt
Nekem mondod?
Lassan már a kezdő 11-et sem tudom felállítani, annyira sovány kispaddal nyomulokNézd meg Balu-t, 16 emberrel nevezett, én meg 20-szal (edzővel együtt
). Nem azért, mert ilyen magabiztosak vagyunk, hanem egyszerűen nincs több
Egyéb: még mindig érdekelne, hogy ki tippelt az én győzelmemre?
-
zsolli
addikt
-
heihachi
addikt
Igényeltem és kaptam is vouchert, holnapig lehet felhasználni.
Úgy kéne, hogy hétfőn és pénteken vannak csak a meccsek, hogy ne kelljen minden nap ezzel foglalkozni, és hogy mondjuk este 20 vagy 21-kor kezdődjenek, hogy minél többen láthassák. Illetve a 20-as keret helyett kéne 22-es keret, hogy legalább 2 csapatnyi játékos meglegyen, bár mondjuk nekem egy csapatra való jó játékosom sincs
Sajnso nem lehet sima ligát játszani, csak ezt a játékmódot, vagy pedig csak egyenes kiesést.
Kérdés, kinek mehet a meghívó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest