Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Héééééé!
Nem azt mondtam, hogy add el az öregeket
Az edzett posztról add el, arra gondoltam. A mi pénztárcánkhoz viszont a nem edzett posztra "sajnos" kellenek az idősebb tapasztalt játékosok. Azt mondják, VI-ban minimum a remeke főskillre szükség van.
Persze ez nálam sincs meg
Középpályán a fiataljaim remekek ill. nagyszerűek (most csütörtökön megint számítok pár szintlépésre), a védelemben 1 öregnek van nagyszerű védekezése, de támadásban jónál több nincs.Most én is számolgatok. Első verzió, hogy gyűjtöm a pénzt, stadiont bővítek és köv. szezon elején nagyobb erősítést végzek kapus-hátvéd-csatár szinten. Második verzió, hogy még ebben a szezonban kell 1-2 posztot erősítenem, de ezt csakis a bentmaradás miatt. Tehát nem célom pl. az élvonal megverése, elég nekem ha 2 csapatot oda-vissza elpáholok. Tehát csak emiatt a két csapat miatt erősítenék, ha szükség van rá.
Az egyiket már "leradíroztam" idegenben 6-1-re. Kérdés, hogy a másikkal mit játszom.Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest