Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Sziasztok!
3-3-at játszottam a vetélytársam otthonában. A védelme erős volt, én kicsivel erősebb támadást hoztam össze, mint Ő, a középpálya enyém volt 58-59%-ban.
A Hatstats szimuláció alapján 1-3-ra kellett volna nyernem
Nos a 80. percig 2-1-re vezettem úgy, hogy kapott egy szabadrúgást, így szerezte az 1. gólját.
Utána 10 perc alatt kaptam 2 sárgát, rúgtam még egy gólt (1-3), majd Ő is berámolt 2 gólt bal szélről (3-3).
Arról a bal széléről, ahol Erőteljes szélsője volt, és a napsütéses előrejelzés miatt arra számítottam, hogy az erőteljes embere kitikkad. A poén, hogy kaptam is egy ilyen SE-t, hogy a fickó elfáradt
Azon az oldalon lévő szélső hátvédemnek jó erőnléte volt. A szélsőm meg frissen állt be arra az oldalra a 46. percben, szintén jó erőnléttel
Na sebaj, Olaf durvábban is kicseszhetett volna velemJelenleg még mindig 1. vagyok a bajnokságban, pontegyenlőséggel, +4-es gólkülönbséggel.
Köv. ellenfelemnek el van tiltva egy szuper középpályása, igaz nekem egy szuper szélső hátvédem
Szal, ha nyerek ellene, és tartom a gólkülönbség előnyömet, még bajnoki kupát is nyerhetekZs
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest