Új hozzászólás Aktív témák

• corm

senior tag

Heh. Méghogy aki sikeres akar lenni, az pénzt az üzletelésből szerezzen :)

Ez való igaz, a hátéban így működik, de ez a legnagyobb hibája: ez baromira nem reális.
    Ott van pl. a sokker, ott egyrészt nem is tudsz daytraderkedni, mert nincen se árbecslés, se átlagos ár, mert túl sok skill befolyásolja a játékos teljesítményét, as in real. Ezen kívül a te felelőséged nem annyiban merül ki, hogy megnézed a múltheti hatstat értékelésket, és az alapján felállítod a csapatod, hanem magad határozod meg a játékosok mozgását, as in real.

Én nem vagyok ht ellenes, mostmár egyértelmű célom előbb-utób a bajnoki cím, mert a legnagyobb előnye viszont az 1millió/13k user, ami kihívást tesz a játékba. Nem mindegy azért, hogy sokkerbe leszel pár száz user közül bajnok, vagy hátéban. Ám játékélményt már énse kapok tőle régóta. Igaz a többitől se nagyon, az az idő kb fél évnyi ht után eltelt, amikor már midnent felfedeztem benne :)
    Ez viszont törvényszerű, és mindennel így van az életben, nem a ht hibája... (még a wow-al is, lásd ''make love not warcraft'' c. southpark epizód :D)

Új hozzászólás Aktív témák