- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
L|zsidoboz #3686 üzenetére
1,7 milla
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3683 üzenetére
Ez őszinte volt
Végre egy értelmes ebmer aki egyetért!
Igen ezt elmondtam,de szerintük egy világklasszis középpályásért 65 rongy pánzkidobás
No comment
JA és csak hozzáteszem,hogy Ht-be a középpálya a legfontosabb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3680 üzenetére
Legalább te értessz a hthez
Egyébként ezzel az emberrel nagyon bemakkoltam,mert ilyen emberek 120-150 rongyot érnek
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
L|zsidoboz #3671 üzenetére
Milyen vén trotty? Azért örülnél egy ilyen vén trottynak
Nagyon jó vétel volt és 32 éves ember még nem olyan idős!
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3661 üzenetére
nekem is volt régebben egy hasonló, de szerencsére nemrég az ellenfelemmel történt ugyanez, amikor velem találkozott
screamers elleni legutóbbi meccsen ha jól emléxem
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3658 üzenetére
hát ez tényléeg érdekes. te vagy a 316 team?
-
fabika
tag
válasz
L|zsidoboz #3631 üzenetére
Fóthi Torna Club (584202) a csapatom és Wermacht (583553) ellen fogok játszani.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3618 üzenetére
nincsenek konkrét tapasztalataim ezügyben, de hallani azt hallottam, hogy azért ilyen egyértelmű esetekben gyorsan épnek. Ellenben hallottam már rosszat is a magyar gmekről lustaság és felelőtlenség szempontjából.
Más: következő kpaellenfelem a Bulldogs SE lesz, kétszeres magyar bajnoki ezüstérmes, fincsi meccs lesz.Amúgy az a gáz, hogy ma végre eljutott a tudatomig, hogy nincsen kupasorsolás, csak besorolás, ezért mivel mostmár a negyedik leggyengébb versenyben levő vagyok, sorra jönnek majd az igazi favoritok. Így nehéz lesz sokáig eljutni.
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3604 üzenetére
hát engem kb 1 hétig bannoltak és miután újra jácchatam kaptam egy 20k-s bűntetést is. annyi volt, hogy egy 1000-et érő csókát 9-ér egy 500-at érő csókát meg 5-ért igazolt át egyik haverom csapata. szóval ezért szerintem vagy bann jár, vagy 150-200k-s bűntetés
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3604 üzenetére
De, és szokták is.
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3601 üzenetére
attól füg mit követett el. 1-2 játékos nem feltűnő átigazolása kb 20k-s büntetés. de az a minimum
-
bandingman
tag
válasz
L|zsidoboz #3203 üzenetére
5-3-2 esetében lehet hogy bukod a birtoklást ami a legfontosabb a HT-ban. De ha igazolsz megfelelő középpályásokat akikkel még birtokolni is tudsz akkor jó ez a felállás. Ha erős ellenféllel találkozol akkor az 5-4-1 a jobb mert igaz nem rúgsz sok gólt de nem is kapsz sokat.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3205 üzenetére
Ha az aktuális bajnoki ellenfelednek nem túl erős a középpályája, akkor mehet ott is az 5-3-2. Ahogy jön, aszerint válassz majd.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3203 üzenetére
Az edzés szempontjából mindegy, de 1 csatárral nagyon esélytelen a győzelem, mert a támadásértékelés rettentő gyenge lesz csak a játéktördeléses döntetlenre játszás marad.
Épp ezért a legtöbb védőedző 5-3-2-t játszat, szélsőtámadás nélkül de ide meg azért nem gyenge IM-ek kellenek.
Esetleg a 10 edzéshelyet 9re csökkentve a bajnokikon 4-4-2. -
Patrick
addikt
válasz
L|zsidoboz #3189 üzenetére
Egyrészt, mert a megfelelő edző jobban, vagy is hatékonyabban edzi az ifiket, mint a középszerű. Másrészt VI-ban felesleges a megfelelő vezetői képességű edző. Nekem is most már katasztrofális van, csapnivalóval kezdtem én is. Semmilyen mellékhatását nem éreztem...mert VI nem olyan erős... Vezetői képeség inkább V-ben és a feletti osztályokban szükséges sztem, mert ott már erősebb ellenfelek vannak, vagy erősebbek mint te. Oda már kell vezetői képesség, hogy a maximumot hozhasd ki a csapatból.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
L|zsidoboz #3187 üzenetére
Hát ebből a kérdésből nekem az derül ki, hogy VI-os vagy...
Oda meg nem kell vezetői képesség, szal inkább megfelelő edző.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2880 üzenetére
Neked kell kihívni az aktuális ellenfelet.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2805 üzenetére
Egyszerűbb ha belinkelem
[link]
Röviden: ''INGYENES eszköz barátságos kupasorozatok szervezéséhez.'' -
bandingman
tag
válasz
L|zsidoboz #2793 üzenetére
Csak akkor fejlődik a védése ha szerdán vagy szombaton kapusposzton játszott.
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2782 üzenetére
Huh, igy nem tudom, mert most per kapusokat edzem és ugy másnak nem kell, de rákérdezek oksa?
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2779 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy a kapus edzetéshez, 8 vagy 9 edző kell. És azért kell 2 segédedző, mert igy halottam, hogy igy nagyon jó.
De ha több lenne akkor az egész összekeveredne és egy nagy katyvasz jönne össze. Szal, konkrétumot nem tudok, de talán mások jobban elmagyarázzák ezt.
Ja meg a segédedző akkor kell több, ha mezőnyjátékosokat edzel, szal ez is egy indok, hogy nem kell sok segédedző kapusok edzetéséhez.
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2777 üzenetére
Szivesen.
-
Lest4t
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2771 üzenetére
Hali, hogy lehet megnézni hogy mikro lépnek szintet a játékosok?
valamint kapusedzésnél, hány kapus edző ajánlott? Meg mikre kell figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest