- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #3257 üzenetére
vegyél fel szóvivőket. nekem még úgyis karnevéli a szponzorok hangulata, hogy nem nagyon nyerem a meccseket. most is 0-0-át jáccottam. bár most ezzel is is egyeztem volna.
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #3247 üzenetére
mennyi a max? corm neked mennyi van? nekem most 1911
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
válasz
bandingman #3235 üzenetére
[link] Na ezt még nem próbáltam( linkelni) Pedig a nőm szerint az vagyok
Ez a HT Tabló linkje
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3233 üzenetére
Mija linkje:?
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3228 üzenetére
Nekem 174 a rekordom.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3224 üzenetére
Én hamarosan abbahagyom az ifitámogatást...olyan úgy se jön fel akit edzenék...mert úgy is veszek a piacon...majd ha magasabb osztályban leszek folytatom
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3222 üzenetére
Jah sajnos, bár a svédeknek biztos jó edzésük volt.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3220 üzenetére
Tele van buggal és hibákkal...sajnos.
-
Wolverine
félisten
válasz
bandingman #3115 üzenetére
Legjobb játékosom:
István Mohácsi
TSI=5 650, 26 éves, jó formában
Tapasztalata középszerű, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét: remek Védés: pocsék
Játékszervezés: megfelelő Átadás: nagyszerű
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: ragyogó -
Lest4t
aktív tag
válasz
bandingman #3113 üzenetére
Melyiket érdemes edzeni kapust vagy középpályást?
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3115 üzenetére
Jó, hát nekem volt is rá pénzem, V be is feljutok, kell az erősítés...még majd vennem kell még egy ilyet!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3113 üzenetére
ÁÁÁ, csak azért volt ilyen olcsó, mert szezon vége van, pesze szerencse is kellett, mert ha most megnézed mennyi egy ragyogó, még így is 250 alatt nincs...szezon elején meg pláne!
Szal szerencsém volt!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3087 üzenetére
Én most jutok fel, de ha elbukom a szuintlépést ami ergo +2 szint a kétz kapusnak, vagyis 1-1
Akkor 200 milla nyista, nuku...és akkor nem lesz kp-m csak egy vagy kettő, de akkor meg edzhető ifiket nem tudok venni.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3085 üzenetére
Folyamatban van a rendszer visszaállítása, csak nagyon lassú...gondolom holnap reggelre jó lesz és hogy nagyon sajnálják...vmi ilyesmi...
Hát szal...ha nem kaptam edzést..vagy nem kapom meg utólag sem az 200 millámba fog kerülni vagy még többe... -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #3083 üzenetére
Hát igen, picit gáz, hogy az Intel is támogató lett, nem csak támogató és még is vannak afygások, lassulások, stb!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2987 üzenetére
Hát igen, így kevesebb néző jön ki. Az A csapatomat szerdán szoktam játszatni. A legjobb 100 ban így is benne vagyok...
ha a legerősebb kezdőmet tenném be bajnokin...de az nem jó mert több gólt lőnék és akkor mégerősebb V be mennék fel!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2920 üzenetére
Én mindenkinek az aláírását látom...nekem is ott van a csapatnevem meg az ID is
Én is most fogok felmenni V-be...a kapusok eladásából veszek két kp-t két védőt és két fiatal 17 éves kapust!
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
bandingman #2920 üzenetére
Nagyrészt igen, Patrické ottvan az aláírásában, az enyimet pedig megtalálod pl. a topic első hozzászólásában
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2918 üzenetére
Igen, utánna megnéztem és lestem is, egy ilyen csapattal nem első lenni...ahhoz kell ész elcseszni
42 csillag vagy mennyie votl neki
Szal KP-t edzesz?
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2916 üzenetére
Én azt tudom javallani, hogy belső kp az kell. Nem tudom mennyi pénzed van most és, hogy mennyire vagy minuszban. De belső kp-az kelleni fog.
Néztem, hogy széleken támadsz, akkor úgy is kéne berendezkedni. 3-5-2 ez okés, de akkor a két szélsőt támadóba kell tenni, a két szélsőhátvédet meg védekezőbe. Csatárok maradhatnak alapon, vagy szélre kitolva...ha van kis szélsőjátékuk...Persze ettől el lehet térni, pl, hogy egy középpályást támadóba raksz, de egyenlőre legyen az alap mind 3.
Amúgy mit akarsz, 1-szer kaptál ki a bajnokságban...igaz az elég csúfos volt. 2. vagy, azért az nem rossz. Feljutni úgy sem érné meg, de azért az első helyet megszerezheted mert az 18 milla szezon végén és nem 12! -
válasz
bandingman #2790 üzenetére
A 3-4 et úgy értettem akik hozzám jönnének...
nem vagyok zászlógyüjtő, és bár nem sok pénz, de nem dobok ki tudatosan 1,2 millát az ablakon hetente. -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2790 üzenetére
Nekem sem volt soha probléma, hogy szerdai ellenfelet találjak, na meg elég hosszú stratégiát dolgoztam ki...
Én a HT-t soha nem fogom abbahagyni
-
válasz
bandingman #2788 üzenetére
Nem tudom, az én csapatom nem is nagynevű, és nem is magasan rangsorolt, de minden héten kapok, legalább 3-4 külföldi, és magyar kihívást, szóval általában egyáltalán nem kell keresnem ellenfelet. Az mondjuk igaz, hogy nagyon sokat vagyok fenn.....
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2785 üzenetére
hát tényleg szarra se jó a csóka de biztos csere. amúgy totál egy szinten vagytok.
hétvégén a csoportelsővel lesz meccsem (sajna) kicsit elhúzott az 1. meg a 2. a többiektől. ők 12 pontosok, én meg 7 ponttal vagyok 3. jó lenne most nyerni, csak kár hogy esélyem sincs
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2769 üzenetére
Nekem is a hócipőm ki van már a formák zuhanásával...
Az ificsapatot meg nem fogom támogatni jövőre...minek...olyan ifi úgy sem jön fel amit edzeni tudnék, remek-re meg még gondolni sem merek...szal, kemény 0 eFT-vel támogatom majd őket! -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2738 üzenetére
mitől? -70-be vagy eladsz egy csókát azt ok.
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2671 üzenetére
Hát igen, kell oda az ember, ahogy elnézem, de nekem is szal
Amúgy szvsz ha nem ellentámadást játszasz kupameccsen, lehet továbbjutottál volna. Az ellentámadás sztem egy nagy xar...
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2655 üzenetére
Hát igen, sajnos a HT fóruma kissé kesze-kusza
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2653 üzenetére
Van külön fórum arra ha játékost akarsz hirdetni...legalább is én úgy tudom!
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2650 üzenetére
maláj fórum
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2639 üzenetére
mér nem lehet magyarul?
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2639 üzenetére
És ő mitől olyan nagyon jó?(momentán nálam kb. 5. számú csatár lenne, pedig kp edző vagyok)
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2627 üzenetére
A fórumnál nekem csak 5 csoport fóruma jön be
HELP
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2617 üzenetére
''A bajnokságban is soxor megyek idegenbe...
Egész pontosan hétszer -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2605 üzenetére
látod ezt én se értem. és én még mindig nem tom mit jelentenek
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2605 üzenetére
Igen, ezzel én is így voltam vagyok...régebben megkérdeztem, hogy mit jelent és szétugatták a fejem...erről ennyit!
Én VI-ost kaptam 2. jelenleg, 100-as hatstat 27-28 csillag. Sima ügy lesz -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2591 üzenetére
Jahk a két kapusom már 1,5-1,5 millát keres!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2586 üzenetére
Nekem már jó rég óta nem jött JÓ skillü játékos...talán 1 szezonnal ezelőtt...nemtom...
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2574 üzenetére
ez valami easter eggs? nem vágom mi ez, vagy ki ez! miért pont egy szar Irakinál van?
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2571 üzenetére
hmmmmmmmmmm......................komoly csóka lehet
amúgy én még se imádott csapattagot, se remek vezetői képességő csókat nem láttam
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
bandingman #2571 üzenetére
Ez most valami kivételezés? vagy mi? Minden ligában van ''Bob'' ? Vagy csak itt?
És ha már Irak akkor miért Bob? Miért nem ''Sam'' -
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2569 üzenetére
bob?
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2554 üzenetére
legalább így jobbnak tűnik az 5-öd osztály
amúgy meg kupában kaptam egy MTK Gyõr nevű bot csapatot. valszeg egy 10-est kap majd tőlem
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2556 üzenetére
Igen +1 forduló sztem...
Én a Pécs Sport Club-ot kaptam, VII-es Bot csapat természetesen -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2554 üzenetére
Nemá? Van VII? Loller
Jah most nézem:d
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2527 üzenetére
Én szezon elején veszek egy 17 éves megfelelő kapust, szintlépés előtt természetesen
Nemtom az mennyi lesz kb? -
bandingman
tag
válasz
bandingman #2524 üzenetére
Viszont ez a leggyorsabb edzés! Most kint van egy 19 éves szélsőm ''remek'' 60 milláért sem kell senkinek pedig még a tulajdonságai is jók! De Kapust viszik mint a cukrot! A következő szezonban megint kell a jó kapus erre blazírozok!
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
Igen, a kapus mondjuk egy remek kb 100 milla. Semmi egyéb nincs neki és még is ennyibe kerül és viszik. Más posztona ki csak simán remek és semmilyen skille nincs nem viszik el 100-ért az tuti.
Egy remek szélső önmagában nem sokat ér...ha van mellé még átadás és játékszervezés is,. akkor már inkább...na de hamár szélsőt edzünk, ne remekig edzük fel. 20-21 éves korára már legendás - isteni is lehet
Jah igen és még azért jó a szélsőedzés, mert nem oylan drága a fizetésük, az pedig nagy előny. És akkor még ott vannak a szélsőhátvédek. Akik ha feleakkorát is, de szintén kapnak edzést.
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
válasz
Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy a kapusedzésből nem lehet meggazdagodni? Ez a legkevesebb pénzt termelő főskill edzési mód, bár az utóbbi időben a csatárok ár anagyon lezuhant...
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2496 üzenetére
Én is felmehetnék, de nem fogok, mert meg kell erősödnöm még...és a kövi szezon végén lesz annyi pénzem, hogy V-ben ne a kiesés ellen küzdjek majd!
-
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2494 üzenetére
9 kapusedzőm van és 1 segédedzőm.
Az edzőm:
Artur Matocha (59718971)
35 éves, megfelelő forma, egészséges
jó edző, aki támadó szellemű
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata középszerű, és pocsék vezetői képessége van.
Az egyik az 18 éves jó volt a másik 20 éves remek. Mind a 2 kapusom 3 szintet lépett
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
válasz
bandingman #2492 üzenetére
Én nekem ez volt az első szezonom a kapusedzésben és 2 kapusom is 3 szintet fejlődött!
Az egyik most ragyogó a másik tegnap lett kiemelkedő!Ez így kb 750 milla jelenleg!
Van egy 3. is akit egy sérülés miatt vettem fel, ő most 17 éves jó kapus, de kövi edzésre remek lesz és szezon elején ki is teszem 100 milláért... -
X-COM
nagyúr
válasz
bandingman #2486 üzenetére
és mit edzel neki? crossing vagy wing attack? de wing attack-kal is kellett volna lépnie ennyi idő alatt egy szintet legalább
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
bandingman #2483 üzenetére
dehogynincs, csak a szélső elég komplex játékos, szeretik játékszervezés képességgel vásárolni, ill. némi értékelhető átadással. Van abban zsé én is kiszórtam egyre majd egy milliárdot
csak nehéz edzeni. A fejlődést nem nagyon értem, hány éves, milyen az edződ? Legyorsabb edzés a szélsőedzés.
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2389 üzenetére
Ez nem a gmek dolga, de erősen kétlem, hogy ilyen bugok ennyi idő után előfordulhatnának.
-
ferenc999
tag
válasz
bandingman #2369 üzenetére
Hello!
Te gondoltad ki a szélső edzést?Mert a kapusokban gyorsabban van nagyobb pénz, pláne itt 6. osztályban.
A kapusnak csak a formája, a védése, meg a TSI-je számít.Naggyábol ha vmelyik nő nő a többi is persze ez arányosan megoszlik.
Egyszerre 2 kapust tudsz edzeni, csak akkor kell bari meccset lekötnöd szerdánként és felváltva játszatni.
Írok neked számokat és vesd össze ha gondolod amit a szélsőkért kapsz:
Kb.: megfelelő védésű 20-21éves (megf. formájú) kapus 2800-2900TSI kb 8-10Misibe kerül
Jó edtővel ez 1 edzés (1 hét)után jó (védésű) lesz 3000Tsi feletti értéke kb 20-30misi
Ha itt még nem adod el akkor +4-5 hét után remek lesz 4000-5000TSI értéke 60-80misi
Ha itt sem +5-7 hét után nagyszerű értéke 200misi
Szóval nagyjábol 400 misid lesz ha szezon elején megveszel két kapust (szerencséd is van) és feledzed nagyszerűre.Azért 6.-ban lehet 400 misibol a tejbe aprítani
Vagy ha hírtelen kell letta akkor eladod egyiket jóként vagy remekként.
Hangsúlyozom mielőtt lehurrog valaki ez csak sz én véleményem (és tapasztalat is), és a te döntésed hogyan tovább, én csak jótanácsnak szántam. -
ferenc999
tag
válasz
bandingman #2367 üzenetére
Ne add fel, nekem ez a 3. szezonom és feljutok ugy néz ki, persze ez csoport függő.
Ha érdekel és még nem adtak ilyen irányú tanácsot : 1db jó edző, 2db kapus amit megfelelően megveszed és feledzed jóra vagy remekre és ''dől a lé''
Hajrá! -
válasz
bandingman #2354 üzenetére
Oké, az igaz, hogy akkor lesz pénzed ifikre, de te pont azon akadtál ki, hogy mennyire elnáspángoltak. Ha az ifikre koncentrálsz az hosszútávon bölcs és kifizetődő dolog, de egy ideig ne álmodozz nagy diadalokról......
-
válasz
bandingman #2352 üzenetére
Ne tedd! Én is volt, hogy behülyültem (sőt most is ott tartok) de ha mérgedben eladod a legjobb játékosaidat azt később meg fogod bánni. Vegyél fel szóvivőket és akkor a szponzorok többet tejelnek, ráadásul a hangulatuk (és a szurkolóké is) sokkal nehezebben esik. Én baromi szarul állok, eddig egy győzelmem van idén (6. hely) de a szurkolóim hangulata boldog, a szponzoroké pedig fellegjáró! Mindez 7 szóvivővel.
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2320 üzenetére
Nem akarok illúzióromboló lenni, de a gólszerző személy többé-kevésbé random. Ha a középpálya összehozza a helyzetet és eldől, hogy gól lesz-e, akkor kisorsolódik, hogy ki legyen a főszerepben.
-
Wolverine
félisten
válasz
bandingman #2315 üzenetére
Nem tudom, nekem a Sokker áttekinthetőbbnek tűnik, a PManagerben meg több a taktikai lehetőség...
De ez a topic nem ezekről szól.
-
Wolverine
félisten
válasz
bandingman #2309 üzenetére
-
válasz
bandingman #2302 üzenetére
Gratulálok az új csapatodhoz! Most már tapasztaltabban kezdesz mint egy újonc, így előnyben is leszel velük szemben........
-
válasz
bandingman #2280 üzenetére
Biztos kapsz új csapatot, és most már tapasztaltabban kezded újra.
Én is Boldog Új Évet kívánok minden hattrickos arcnak! -
válasz
bandingman #2274 üzenetére
Mit kell ezen bizonyítani? Valaki (ráadásul gondolom azonos IP címről) ahogy te írtad horibilis összegekért vette meg a kitett játékosaidat. Olvasd el a szabályzatot, ez főbenjáró vétség......Azt pedig már ne is haragudj én sem hinném el a GM-ek helyében, hogy valaki pusztán emberbaráti szeretetből juttatott nagy összegekhez. Azt gondolom te sem vitatod, hogy jogosulatlanúl jutottál a lóvéhoz......ezért szokta mindenki azt ismételgetni, hogy olvassátok el a szabálykönyvet. A barátod nem tette meg és most te iszod a levét, de ez van.....
-
válasz
bandingman #2272 üzenetére
Azt a csapatot már kizárt, hogy vissza kapod. Okulva az esetből biztos regisztrálhatsz újra...................
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2270 üzenetére
Írj levelet a hungary@hattrick.org-ra írd le benne hogy mi történt és remélhetőleg elhiszik, és csk a pénzt vonják le, a csapatot visszakapod...
-
SLYM
veterán
válasz
bandingman #2236 üzenetére
a barátságosok nem befolyásolják a csapatszellemet
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
bandingman #2193 üzenetére
Ne aggódj én is mindíg nulla körül táncolok, van hogy -40 ig lemegyek, igaz azt egy hazai bajnokival le tudom nullázni...
-60-70 körül kezdj el aggódni! -
einstein
senior tag
válasz
bandingman #2194 üzenetére
-15 millától azért nem kell félned.
Ha jól fejlődsz, és jönnek a nézők, előbb utóbb felhozod azt is. -
corm
senior tag
válasz
bandingman #2179 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy ezzel a progival működik a 15 napos újrainstallálós megoldás is
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2179 üzenetére
Be lehet, adj el gyorsan pár játékost. A negatív egyenleggel azért kell vigyázni, mert van kamat, és előbb utóbb nagyon nagy lesza hiány. -100 nál pedig csőd van...
-
Wolverine
félisten
válasz
bandingman #2180 üzenetére
MotS - Match of the Season
Jobban odateszik magukat az emberek, de elég rossz hatással van a csapatszellemre. A Laza játékkal (pic, Play it cool) lehet ellensúlyozni pl.
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2176 üzenetére
Van sok jó, én speciel a hattrick buddyt szeretem a legjobban, mert kellően puritán, pont azt tudja, amire nekem szükségem van. De a hattrick manager is tetszett, és hát a legtöbben a HAM-et ajánlják...
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2174 üzenetére
Ismerős a szitu
Én is egész addig így játszogattam, amíg először le nem töltötem egy segédprogit.
-
X-COM
nagyúr
válasz
bandingman #2172 üzenetére
hát azért ez így nem megy
persze, ha csak poénból játszol, lehet így is
-
X-COM
nagyúr
válasz
bandingman #2166 üzenetére
hát nem edzett posztra ilyen fiatal játékosokat venni nem volt a legjobb ötlet, mert azok nem fognak sehova fejlődni
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2166 üzenetére
Nem is biztos, hogy jól járnál a feljutással. Ha lent maradsz, megerősödhetsz, szpen fejlődhet a szurkolói bázisod, míg ha feljutsz csak szenvednél a gyenge csapat miatt...
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2157 üzenetére
Na ezekre is:
- a csoport oldalon van egy link a feljutási táblázatokhoz, ebből az derül ki, hhogy neked majd osztályozót kell valószínűleg játszani
- a tsi pedig azért esik, mert esik a forma, még ha látható szintet nem is... -
corm
senior tag
válasz
bandingman #2159 üzenetére
Ésakkor most neked is: először is gyűjtsd össze azokat a szakszavakat, amiket nem ismersz egy csokorba, aztán valamelyikünk majd leírja a jelentésüket.
edzőtéma: a jó/csapnivaló edzőt azért javasoljuk/ják a kezdőknek(és nemcsak kezdőknek), mert ez a leggazdaságosabb edző. Az edzés ugye 3 dologtól függ, az edzés intenzitásától, a segédedzők számától, és az edző edzői képességétől. Ez utóbbinál ha saját edzőt akarsz kiképezni, akkor a tapasztalatot kell figyelembe venni, amilyen szintű az edzőjelölt tapasztalata, maximum olyan szintű edző képezhető belőle(természetesen max. remek), így amit mutattál játékos,a pocsék erőnléte miatt nem alkalmas edzőnek. Plusz ahhoz, hogy saját magad képezz ki edzőt, minimum 16 hetet a csapatban kell töltenie...
Ezért ajánlott tehát a jó/csapnivaló edző, amel egységesen 53 millióba kerül, de magas edzés hatásfokot lehet vele elérni.
egyébként a mostani edződnek is van előnye. Bár lassabban fejlődnek majd a játékosaid(átlagosan 2 héttel lassabban, mint jó edzővel), de a megfelelő vezetői képessége miatt a csapatszellem magasabb lesz, és emiatt középpálya értékelésed is megnő. No elsőre ennyi, aztán bátran kérdezz -
Harrylles
aktív tag
válasz
bandingman #2159 üzenetére
Én ez év február-március hónapja óta játszom kb. jelenleg az ötödosztályban. Ez a mostani edző nem túl jó mert (ahogy az itteni mesterektől tanultam) a jó/csapnivaló, azaz a jó edző csapnivaló vez.képességű edző a legjobb bár ez neked még drága lett volna lehet. A játékosodat meg nem tudom megnézni, mert nem írja ki nálam ugyebár..
Amúgy a jó vezetői képesség elég jó lenne...nem tudom...vannak itt nálam sokkal jobb hattrickosok, de szerintem hagyd ezt, és ha lesz több pénzed vegyél egy jó/ csapnivalót.
(Valaki válaszoljon lécci az én kérdésemre is)
-
Harrylles
aktív tag
válasz
bandingman #2157 üzenetére
Akkor talán nem eég jó az edző..
-
Harrylles
aktív tag
válasz
bandingman #2155 üzenetére
Annak a játékosnak kellene fejlődnie a TSI-jének, amelyik azon a poszton szerepel, amit edzel...nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest