Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drughi

addikt

válasz Gyárfás #20916 üzenetére

Én ~ 2 évig vegetáltam csak, nemrég kezdtem újra időt fordítani a csapatomra, jelenleg ~ 7mrd a vagyonom, ebből 3,5mrd a készpénz, de nem szándékszom sokat költeni.

Most VI. osztályban vagyok, de az értékelések alapján a 2. legerősebb csoport, direkt átraktam magam, amolyan próba kép, mert aki itt jól szerepel, az az V. osztályban is megállja a helyét szerintem.

Nálam így néz ki a csapat:
    Gólszerzés edzés, de nem akartam 17 évesekkel kezdeni, így 19 évesen vettem őket, jelenleg 20 évesek 14-15ös gólszerzéssel, 7-9-as átadással. A tervben az van, hogy 18-as szintig edzem őket, aztán váltok.
    Középpályán 12-13as játékosok vannak, a célnak megfelelnek. A gsz edzés után átadás következik majd, ami érinti a középpályát. Ide tervezek majd venni 22-23 éves már magas 16-18as szintű játékszervezéssel bíró játékosokat. Így egyszerre kap majd edzés a középpálya és a támadó szekció.
    A védőkre és a kapusra egyaránt 300e ft körüli összeget költöttem, fiatalok, 23-26 évesek.

Nekem nem jöttek be a túl koros játékosok, mert annyival nem olcsóbbak, hogy hosszabb távon is megérje. 1-2 szezonra jól, vagy hogy pótoljanak egy kiesett játékost.

A tervem az, hogy ha összeállt a csapat, akkor a hátsó alakzatot erősítem majd meg idősebb játékosokkal, hátha sikerülne a IV. osztályt megcsípni. 1x már sikerült.. :D

Új hozzászólás Aktív témák