- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
Gyárfás #20916 üzenetére
Én ~ 2 évig vegetáltam csak, nemrég kezdtem újra időt fordítani a csapatomra, jelenleg ~ 7mrd a vagyonom, ebből 3,5mrd a készpénz, de nem szándékszom sokat költeni.
Most VI. osztályban vagyok, de az értékelések alapján a 2. legerősebb csoport, direkt átraktam magam, amolyan próba kép, mert aki itt jól szerepel, az az V. osztályban is megállja a helyét szerintem.
Nálam így néz ki a csapat:
Gólszerzés edzés, de nem akartam 17 évesekkel kezdeni, így 19 évesen vettem őket, jelenleg 20 évesek 14-15ös gólszerzéssel, 7-9-as átadással. A tervben az van, hogy 18-as szintig edzem őket, aztán váltok.
Középpályán 12-13as játékosok vannak, a célnak megfelelnek. A gsz edzés után átadás következik majd, ami érinti a középpályát. Ide tervezek majd venni 22-23 éves már magas 16-18as szintű játékszervezéssel bíró játékosokat. Így egyszerre kap majd edzés a középpálya és a támadó szekció.
A védőkre és a kapusra egyaránt 300e ft körüli összeget költöttem, fiatalok, 23-26 évesek.Nekem nem jöttek be a túl koros játékosok, mert annyival nem olcsóbbak, hogy hosszabb távon is megérje. 1-2 szezonra jól, vagy hogy pótoljanak egy kiesett játékost.
A tervem az, hogy ha összeállt a csapat, akkor a hátsó alakzatot erősítem majd meg idősebb játékosokkal, hátha sikerülne a IV. osztályt megcsípni. 1x már sikerült..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest