- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11243 üzenetére
Most éppen elégedettek (6), én éppen nem, de remélem a mérkőzés után az leszek
Rányomom a MOTS-ot, de szerintem még így is necces lesz, hogy egyáltalán birtoklok-e 1%-al is. Pedig a HT átlag feletti megfelelőt ír kp-ra, ilyen erős pedig sosem volt még. Kp-ra betettem 50. percre cserét, mert a játékos-edzőm erőnlétileg már gyenge.
Sajna erősebb nálam, és én megyek hozzá. De egy döntetlennel már elégedett lennék, mert akkor az utcsó fordulótól függetlenül bajnok lennék. Ha kikapnék, akkor sincs egyébként baj, mert jobb lesz a gólarányom, mint az övé. Kérdés az az, hogy a végelszámolásnál, azonos pontszámnál a gólarány számít, vagy az egymás elleni eredmény? Én idehaza a 2. fordulóban 2-0-ra vertem, ami elég sovány..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged