Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • hatala

    tag

    Sziasztok.

    Egy kis segítséget kérnék ismét.
    Sütöttem ma az Aldis teljes kiőrlésű magos kenyér liszt keverékből, - mert még van belőle bőven itthon mert be spajzoltam, gondoltam meg kellene sütni. Elektromos sütőben csináltam nem a kenyérsütőgépben, adtam hozzá + ban még egy kevés cukrot, sót és por élesztőt is.
    3 óra kelesztés után szép nagyra fel is jött a sütőben, meg is pirult rendesen, már kezdtem örülni, - 220 fok majd 15 perc után 200 fok 35-40 percig, de a közepe sűrű, nedves, vizes maradt, pedig nagyra nőt.
    1 kg keverék liszthez amit írtak, 600ml vizet adtam, lehet ez sok hozzá, és ezért lett belül sűrű, nedves?
    Ha tudtok választ, megköszönném. :R

Új hozzászólás Aktív témák