Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
Sziasztok.
Mivel más kenyérsütő topikot nem találtam, így kenyérsütőgép témában szeretnék tanácsot, segítséget kérni.
Vettem még 2 éve egy Panasonic SD-ZB2512 típusú gépet, [link] de mivel nem nagyon akart össze jönni jó sütés a géppel, így pár rosszul elkészített kenyér után abbahagytam és elraktam a gépet pihenni. Most újból nekifogtam hogy sütök kenyeret, de most sem sikerül, a gép használatijában található recepteket alkalmazva, valamint vettem az Aldiban többféle kenyérliszt keveréket, rozsosat, teljes kiőrlésű magosat stb,..(4 félét lehet kapni) de az azokon szereplő recept alapján sem sikerül a sütés.
Gondolom hogy valamit én ronthatok el, mert amúgy a gépnek nagyon jó a felhasználói értékelése, de nekem valahogy nem akar összejönni. Általában kicsi lesz a kenyér, vagy ha megfelelő méretű, akkor meg túl tömött, sűrű, nedves, stb.. ezek főleg az Aldis kenyérliszt keveréknél ilyen rosszak. Lehet hogy pluszban kell még hozzá száraz élesztő por, vagy kevesebb víz, hosszabb sütési idő mint 1 óra??
Ha van ötlete valakinek mit csinálok rosszul, akkor azt a tanácsot megköszönném, valamint ha tudnátok jó receptet, azt is.
60 000 Ft körül vettem, de már ott tartok hogy eladom mert nem jók a kenyereim, pedig inkább megtartanám és szívesen sütnék jó recept alapján jó kenyereket.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest